evli üniversiteli ve ev hanımı

Hayatta hep başarı, ozguven, huzur, mutluluk sizinle olsun...ne mutlu bana ki sizin icinizdeki umudu azicikta olsa yeserttiysem :))

Amin sizinde... fazlasıyla umut oldunuz içimi rahatlattınız, Allah'ta sizin çabanızı bu fedakarlıklarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah

Bravooo :))))))))) başarıya goturecek altin kural: disarida insanlar nasil mucadele veriyorlar ve sen evde ne yapıyorsun???

ne kadar güzel şeyler söylemişsin.eşimde bu umutsuzlukla hiç bir yere varamazsın diyor.ona göre ben daha şanslıyımm diğerleri yani diğer arkadaşlarım daha evlenecek çoluk çocuğa karışacakmış onların işi daha zormuş..ders çalışmakta ne varmış :) kendi kendimi motive etmeye ihtiyacım var sanırım..ben başardığım anda kızım için başarmış olacağımı düşünürsem belki daha kolay olur motive olmam :)

Bravooo :))))))))) başarıya goturecek altin kural: disarida insanlar nasil mucadele veriyorlar ve sen evde ne yapıyorsun???

gerçekten işte hiç bir şey yapmıyorummm..belkide beni korkutan harekete geçmek..net başında daha az zaman geçirerek bile başlasam o zamanı ders çalışmaya ayırsam bile eminim aldığım puanın 2 katını alabilirim..ama ben sadece yok benden geçti yok başaramam diyorum ama başaramasam bile denemeye değer demek zor geliyor..

başarırsın içimdeki his öyle diyor senin için :)

kendimize olan saygımızı arttıracak bunlar... eşinde arkanda ne güzel. benim eşimde pek sıcak bakmıyor kıskanıyor ama ben okuyacağım kimse engelleyemez, oda bu fikre alışsa iyi olacak. geçmişi geri getiremeyiz ama geleceğe bir şekilde kendimizi hazırlayabiliriz diye düşünüyorum...

iste sende başarılı hayat hikayelerini oku, araştır ve ders al onlardan

Dene ve gör içinde nasıl güçlü bir kadin nasıl güçlü bir anne olduğunu. ...:))

BENİ ÇOK MUTLU ETTİN GERÇEKTENN.. evet geçmişi geri getiremem ama gelecek için çabalamama engel olan hiç bir şey yok... Eşler bazen gereksiz kıskançlıklara girişebiliyor..emin ol benimkide öyle..kazanırsan gidersen ben naparım diyo bazen sanki sen kal gelme diyorum ona

BENCE, üniversiteye hazırlanma artı 4 yıl eğitim, o beş yılda alanınız üzerine çalışsanız zaten iş bulursunuz. sonuçta ilk 3.000e girmediğiniz sürece sizi özel bir iş beklemiyor. sayısalda en yüksek tıp mesela, tıp okusanız dahi sizi 30 yaşından sonra 10 yıllık eğitiminizden sonra tatmin edecek bir ücret veya iş beklemiyor. yani başka bir bölüm okusanız da son yılınızda aynı karamsarlık içinde olacaksınız; iş ve maaş. yeni bir alanda uzmanlaşmak yerine alanınızda ilerleyin bence. özel ingilizce fizik dersi verip üç ayrı ciple gezen insanlar var...

ayrıca, otuz tane bölüm okumanın anlamı nedir? çocuğuna iyi bir gelecek mi? nereye kadar okuyup çocuğuna gelecek hazırlayacaksın? saçma. bari hobi olarak okuyorum de. sözüm meclisten dışarı.

mutlu ol arkadaşım :) bulunduğun ili kazanmak için çabalarsın. ben öyle yapmak zorundayım yoksa zor diğer türlü.
senin ki yanında ne güzel Allah bozmasın, daha da güzel olur senin için.

dilerim ideallerine kavuşursun, kızın ve eşinle bir ömür mutlu olursunuz.

Hobi olarak kitap okunur universite degil :))) icinde kalmış hayallerin varsa ona ulasana kadar 30 da okursun 90 da :)

Hobi olarak kitap okunur universite degil :))) icinde kalmış hayallerin varsa ona ulasana kadar 30 da okursun 90 da :)

ukte kalan şeyler genelde hobi olarak yapılır. :) 3 üniversite de mi içinizde kalmıştı? öyleyse susuyorum. başarılar! :))
ben konu sahibinin sorusu üzerine fikrimi söyledim. önerim sabit. herkesin tercihleri farklıdır.

:))) sonuncu ukte idi ve basardim :)))
Ukte kalan seyden hobi olmaz cunku ulasamadikca can yakar. ...saygilar....

maddi durumunuz iyise- tamam derim. yoksa boş verin - biran önce okulu bitirin - işe hemen başvurun - daha fazla Ömrünü okumakla harcamayın.
bakin ben 1996 yılında makine mühendisiliği kazandım, 2000 de evlendim, 2004 te bir kızım oldu, 2005 te üniversiteden çok şükür mezun oldum , yani 4 bilinmeyen bir denkleme karşı karşıya kaldım (eş-çocuk-okul-ev) -şu anda ben bir ev hanımıyım . benim eşim benim çalışmamı istemedi - bazen keşke okumasaydım diyorum. hayatımdan 9 senesi sıkıntılarla geçti. ( yani ben mezun oluna kadar derslerle kafayı yedim diyebilirsiniz)

işte o ben aynı ben tıpkı ben :)

2009 yilinda mezun oldum. Ogretmenm ama atanamadm. 3 yil alakasiz bolumlerde ucretli ogretmenlik yaptim. Bolumume dair hic bir bilgim kalmadi. Evliyim esimin isinden dolayi almanya dayim. Dil kursuna gidiyorum. 1 yil sonra dondugumde hala ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Bosa gecen zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…