5 yıldır okumakta olduğum fizik bölümü bitmemektte :) derslerden muaf olduğum için okula da pek gitmiyorum.evde de bunalıyorum.okul bitse bile iş yok fizikciye. evleneli 2 yıl oldu.. kendimi işe yaramaz hissediyorum..25 yaşındayım.acaba diyorum tekrar sınava girip iyi bi bölüm yazsam...sizce çok mu geç herşey için...
33 yasindayim evliyim bir kizim var ve hukuk fakültesinde okuyorum ve bu 3. Universitem.. bilmem anlatabildim mi :)))))
merhaba tebrik ederim sizi :) bende çok istiyorum hukuk bölümünü. seneye sınava girmek istiyorum. kazanabilirmiyim diye düşünüyorum.
evliyim,25 yaşındayım ve nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
fikir verirseniz çok sevinirim, çok imrendim size maşallah
Teşekkür ederim :))
Istedikten sonra yapilmayacak hiçbirşey tanimiyorum ben... yeter ki azmedip calisin.. mutlaka emeginizin karşılığını alirsiniz :)))
Isteyin olsunnn :))
hem ev, hem çocuk hem okul nasıl oluyor benim gözümü en çok o korkutuyor :26:
çocuk sahibide olmayı istiyorum, yoksa çalışırım azmederim ama bunlar tutuyor beni
birde bölüm zormu ? çok soru sordum ama bulmuşken bırakmak istemedim :)
Hem ev hem okul hem iş hem hamilelik arasinda 13 ders verdim ben :)) sonrasinda kizim dogdu 4 aylikti sınavlar basladi..o donem sikintili oldu ama cok şükür bir desrten kaldim sadece... azimle calisma istegiyle alakalı. . Bi de sınavlar 5 ayda uc kez oluyor devam zorunlulugu yok.. bi şekilde okunuyor yani :)(
5 yıldır okumakta olduğum fizik bölümü bitmemektte :) derslerden muaf olduğum için okula da pek gitmiyorum.evde de bunalıyorum.okul bitse bile iş yok fizikciye. evleneli 2 yıl oldu.. kendimi işe yaramaz hissediyorum..25 yaşındayım.acaba diyorum tekrar sınava girip iyi bi bölüm yazsam...sizce çok mu geç herşey için...
bende hayata çok geç kaldığımı düşünenlerdenim..evliyim ve bir kızım var :) iyiki var :) ama sanki ben artık yaşlandım gibi hissediyorum bilmiyorum belki yaşadıklarımın etkisidir önlisans mezunuyum etrafımdaki herkes iyi kötü bir yerlere geldi ben ise tabir-i caizse bi baltaya sap olamadım (annemin deyimiyle) kpss'ye gir sen başarırsın istersen diolar ama geç kaldımı düşünüyorumm ve bu fikirden bir türlü kurtulamıyorumyaşım 25 buçuktan 26 altı diyelim
yani sürekli okulda olmana gerek yok öylemi, yanlış anlamadım değil mi ?
avukatlıkmı istiyorsunuz, ya da ne?
ay gece gece esir aldım sizi ama umudum arttı Allah razı olsun :)
Devam zorunlulugu yok sadece sınavlara gidiyorum.. :))
her okul için aynı mı acaba? söz bu son soru :) birde her bölüm için geçerli mi bu ?
hakkınızı helal edin, dilerim çok iyi olur hayatınızda herşey
aynı yaştayız ama ben bu sene sınavlara hazırlanacağım. ne için geç ki anlamadım, millet 40-50 yaşında hala öğrenci, hem mesleğini yapıp hem okuyor. 31-32 yaşında elinde mesleği olan kötümü olur sence
Hukuk fakültesinde böyle diger bölümleri bilemiyorum. ..
helal olsun ne demek. ..umarım sizde hayal ettiginiz bolumu kazanirsiniz...
unutmayin; isteyin sizin olsun....
içime umut doldu sayenizde, çok teşekkür ederim. elimden geleni yapacağım olması için.
sevgiler...
tabiki kötü olmazzz.. hem bi meslek sahibi olmayı kzım için istiyorum iş çıkışları onunla gezmek eğlenme kimseye muhtaç olmadan herşyine yetmek istiyorum..babamız sağ olsun bi şeyimizi eksik etmemeye çalışır ama tek maaşlaa bi yere kadar.. etrafimda ki tüm herkes bi yerlere geldi ben geç kalmış gibi yaşlanmış gibi hissediyorum belkide bu yüzdenn öyllle dedim..gerçekten ama bu benden geçti artık duygusunu bi atsam içimden resmen ferahlıcam yaaa
tabiki kötü olmazzz.. hem bi meslek sahibi olmayı kzım için istiyorum iş çıkışları onunla gezmek eğlenme kimseye muhtaç olmadan herşyine yetmek istiyorum..babamız sağ olsun bi şeyimizi eksik etmemeye çalışır ama tek maaşlaa bi yere kadar.. etrafimda ki tüm herkes bi yerlere geldi ben geç kalmış gibi yaşlanmış gibi hissediyorum belkide bu yüzdenn öyllle dedim..gerçekten ama bu benden geçti artık duygusunu bi atsam içimden resmen ferahlıcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?