evli üniversiteli ve ev hanımı

33 yasindayim evliyim bir kizim var ve hukuk fakültesinde okuyorum ve bu 3. Universitem.. bilmem anlatabildim mi :)))))
Ayy ozendim bende 21 yasindayim ilk sene aof edebiyay nolumune girmistim ama kaydimi dondurdjm.sonradan işletme kazandim ama evlendim gitnedim simdi bir kizim var aof edebiyata twkrar döndüm 1 donem bitirdim:) ama örgün eğitim e cesaret edemiyorum :) heveslendim sinava girsemmi

Neden olmasin :))) denemekten ne çıkar :))

mesajınızı okuyunca çok duygulandım kızınızla birlikte gezmeniz gözümde canlandı falan. Ben de her zaman söylerim herkes kendi kendine yetebilmeli kimseye muhtaç olmadan Hayat bu belli olmuyor yani
kadınlar parasını kazanabilmeli
erkekler az çok yemeğini pişirebilmeli çamaşırını yıkayabilmeli bir bayan kadar olamayabilir yani ama olsun.

Çok sevindim bu düşüncenize. Dilerim gönlünüzdeki gibi bir meslek sahibi olursunuz.

öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm..Gerçektende kızım için başarmak istiyorum annesini başarılı görsün istiyorum..bugün konulara biraz baktım..eşimlede konuştum ben karar verdim hazırlanıcam kpssye dedim :) :) gerçekten çok destek oldu sağolsun ( arada ii taraflarıda var ) istersen matematikten özel ders al istersen dershanye git dedi ama sonunada kesin kararlıysan iki güne sıkılırsan karışmam dedi. hakkımızda hayırlısı inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin

az önce bir topicte okudum bayanın eşi kanser hastasıymış ve bebeği varmış. İş arıyorum keşke çalışsaydım önceden meslek sahibi olsaydım demiş :26:

En az sizin kadar mutlu oldum diyebilirim kararınıza. Eşinizin destek çıkması da ayrıca güzel olmuş. Sınavlara hazırlanmak ayrı zor ama siz ne istediğinizi iyi biliyorsunuz. Bu bilinçle de başarılı olacağınızı düşünmekteyim. İyi geceler

Meslektaş sayılırız bir nevi tabi ikimizde mezun olursak:) Bölüm zor, kolay iş yok malesef fizik alanında bu bölüme devam edersen kararlaştırıp tek bir alanda uzmanlaşman gerekir diye düşünüyorum.

Kuzenim evlenip hamile kaldıktan sonra başladı üniversiteye 4 yıl da bitirdi uzatmadan üstüne yüksek lisans yaptı yurtdışına dil öğrenmeye gitti ve hala okuyor 2 çocukla beraber:)

İstedikten sonra herşey yoluna gider, beraber devam eder.

maşallah kuzeniniz kaç yaşındaydı okula başlayınca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…