- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
- Konu Sahibi birtutamzencefil
-
yaklaşık altı aydır devamlı olarak çalışıyorum.akşamları yaklaşık 7.30 gibi evde oluyorum.yemekti bulaşıktı ertesi güne hazırlıktı derken saat 12 oluyor.sabah da 6 gibi kalkıyorum eşim diyet yaptığı için her gün 3 çeşit yemeğini hazırlama eşimi kaldırma duştu banyoydu giyinmeydi kahvaltıydı derkeeen işe geç kalıyoruzallahtan k.pederimin yanında çalışıyoruz da kovulmuyoruz D ya ben gerçekten zevkle yapıyorum çünkü kendim istedim çalışmayı ; herkes yapıyor bende yaparım dedim ;D
şimdi asıl sorum şu
HERKES NASIL YAPIYO BUNU.
yani benim düşüncem eşimle iş bölümü yapmakama bunu ona nasıl söylerim nasıl ikna ederim onu bilemiyorum.
sizin bu konuda uygulamalarınız VEYA tavsiyeleriniz varsa yazar mısınız?
Ben bazen bu konuda o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. Ben eve geliyorum yemek yap masaya hazırla eşim geliyor yemek hazır oturuyor masaya ohhh. Kıyafetleri ütülü, ev temiz. Erkek olmak ne güzel valla. Birde hayat müşterek derler hiçte değil bence hep koşturan yorulan kadın oluyor bence(( Eşim elinden geleni yaptıgını iddaa ediyor ama fos yaptıgı işleri arkasından tekrar yapmak zorunda kaldıgımdan yaptırmıyorum artık ona. Ama acayip yoruluyorum. Erkekler yapamıyorum yapsalarda baştan sağma.
ben de işe başlayalı 1 hafta oldu pazar günü ikimizin de tatil günü
cumartesileri eşim geç saate kadar çalısıyo bende o sebepten kayınwalidemlerde kalıyorum
sabah kalkıyoruz 11 kahwaltı 12 kahweydi hazırlanıp cıkmaktı 2 oldu
dedim ewde bir sürü iş war gitmem lazım zaten 1 pazar war onda da tüm gün iş mi yapiyim
alısweriş yaptık ewe gittik saat 3
temizlige basladım eşimden yardım istedim surat 5 karış
bırak ya ben yaparım bu suratını cekemicem dedim
hemen de bıraktı
sonra annemin bi sözü geldi bırak dagınık kalsın..
sadece mutfagı biraz toparladım yatak falan hersey dagınık bıraktım iş yapmadım
bana diyo ki sen şimdi iş yapmican mı yapmicam ya dedim oturup dinlenicem
yapmadım bıraktım ama bu nereye kadar gider bilmiyorum:14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?