evli ve çalısan bayanlar, herseye nasıl yetısıyorsunuz!

merhaba arkdaslar ben 5 aylık evlıyım ve kayınvalıdemın yanında oturuyorum.
calısan bır bayanım.kayınvalıdemın yanında oturdugum ıcınde sureklı temızlıge dıkkat etmem gerekıyor,ayreten esıne ılgı ve kendıne bakımlar vs.sanırım evlılıge daha alısamadım ben..bu konuda tecrubelı bayanların fıkrıne ıhtıyacım olucak yardımcı olur musunuz?

senı yanına bakıcı olarak mı almış acabaa canım evlılıge bu gidişlede alışamazsın zaten kayınvalıde yanında olmaz bu ayrı eve neden cıkmıyorsunz esin annesınden dolayımı tercıh ettı birlikte oturmayı bence maddı durumunz biraz el verırse temızlıge yemeğe bi yardımcı gelsın sende kendıne ve esıne vakıt ayır

Sirf bu yüzden evlenmiyorum kac yasina geldim.Cekemem ben kocayi falan , hele bide kayinvalideyle birlikte oturmak,kabus otesi birsey.
Elestirenle olacak elbet ama, 18yasindan beri ayri yasiyorum, kendi anneme bile hizmet etmemisim, es,esinin ailesi. Zor bunlar.

ki konuya senin gozunle bakiyorum simdi. Ayni evde oturuyorsunuz, kadin hic birseye yardim etmiyormu? Ne bileyim, ufaktan bir temizlik sen isteyken
yada yemek. En azindan yemek yapsa yine yeter,birde isten gelip onla ugrasmassin.Islerimi erteleyemiyorum, kayinvalidem oldugu icin demissin
eger o hic birseye yardim etmiyorsa , ben bal gibide ertelerdim, nasilsa ben yapicam sonrada.

Mervecm her evlilik öyle olmuyor Allah'tan bende senin gibi düşünenlerdenim. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz. Kimin işi erken biterse yemeği o yapar. Beraber yaparız pasta, bulaşık vs. çoğu zaman Haftasonu da ben eylemn planımızı açıklar iki seçenek sunarım. Banyo-toz almak ya da mutfak - camları silmek gibi. Birbirimize yardımcı olur geçinir gideriz. Artan vakitleri de ;)

Back
X