- Konu Sahibi gxuxl_endam06
-
merhaba kızlar, evlisiniz ve çalışıyorsunuz. kendi paranızı kazanıyorsunuz.:dance: şahsi ihtiyaçlarınız olduğu gibi haliyle eşinizle paylaştığınız ortak hayata ait ortak harcamalarınız da var. bazıları bütün parasını/maaşını eşine veriyormuş. hatta maaş kartı eşinde olup da ne kadar aldığından haberi olmayanları duydum. bazıları da hayatta zırnık vermiyor eşine. ikisinin de doğru olmadığını düşünüyorum. bir orta yol olmalı. siz ne dersiniz, nasıl hallediyorsunuz bu meseleyi??
merhaba konu iyi fakat ağustos annelerinde olmaması gerekiyordu cnm yanlış yere açmıssın konuyu yerimseniben ..Bu konudaki yorumum ise şahsi ihtiyaclarımız için çalışmıyoruz ki biz artık sonuçta evliyiz ve hayat müşterek.Eşim bana banka kartımı maaşımı sormaz.Ay sonu zaten paraların gideceği yerler bellidir ki birikimlerimizde..Bence olması gereken budur.Sonuçta iki farklı hayat bir evde buluşuyor ve birlikte adımlar atılıyor..
merhaba kızlar, evlisiniz ve çalışıyorsunuz. kendi paranızı kazanıyorsunuz.:dance: şahsi ihtiyaçlarınız olduğu gibi haliyle eşinizle paylaştığınız ortak hayata ait ortak harcamalarınız da var. bazıları bütün parasını/maaşını eşine veriyormuş. hatta maaş kartı eşinde olup da ne kadar aldığından haberi olmayanları duydum. bazıları da hayatta zırnık vermiyor eşine. ikisinin de doğru olmadığını düşünüyorum. bir orta yol olmalı. siz ne dersiniz, nasıl hallediyorsunuz bu meseleyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?