• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve Çalışan Hanımlar!

Canım vakit ayırıp uzun uzun yazmışsın, teşekkür ederim.

Bizim atama sebebiyle bir araya gelmemiz zaman aldı biraz.

İlk bir yıl eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyorduk. İkinci bir yıl çok uzak bir noktada çalışıyordu. Günde 4 saat yol gidip geliyordu. Dolayısıyla çokta plan program yapamıyorduk. Üçüncü bir yıl kavuştuk, bebişimiz bende gelicem dedi :emir_bebek:. Şimdi onu bekliyoruz :49:.

Ben gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum. Herhalde bana kalsa hiç evde durmam. Öğrenciyken yapacak hiçbir şey bulamasam alır bir arkadaşımı yurdun etrafından gezerdim :1:...

masaAllah sag saglim al kucagina insaallah...

haklisin canim bende evde durmazdim haftasonlari...alisveris filan cok severdim halada severimde vakit lazim enerji lazim...bazi seylerden vazgecmek gerekiyor bir sureligine en azindan..gozunude korkutmayayimda..zaten ic gudusel olarak bunlari kendin yapacaksin canim..

Bizde araba almayı düşünüyoruz, hayırlısı bakalım.

Bu arada hamileyken sürücü kursuna gitmek sorun olmaz mı? Gerçi bebeğin küçükmüş ama :emir_bebek:...

Bende bilmiyorum açıkçası
Daha fazla ilerlemeden kaydolsam sorun olmaz herhalde diye düşündüm ama :31:

İkimizde çalışıyoruz, malum çok genç değiliz hafta sonları ciddi yorgun oluyoruz
Sigaralarımızı bile yedekleyip, iki gün bakkala bile gitmeden evde vakit geçirmişliğimiz çoktur
Birbirini özlemekte var tabi, hafta içi çok fazla muhabbet edecek vakit olmuyor
Özellikle Cumartesi geceleri ben onun dizine yatarım, gün ağarana kadar sohbet ederiz, en hoşuma giden tatil bu
Ayda bir falan akşam dışarı çıkıyoruz, kemençe dinleriz, sahilde yürürüz genelde insanlardan uzak ve sakin olmak tercihimiz
İlla tatile şuraya buraya gidilecek diye bir şartımız yok ama gideceksek yakın yerleri tercih ediyoruz çünkü ben tatil yapıcam diye yüzlerce kilometre yol yapmaktan hoşlanmıyorum, böyle geçiyor işte vaktimiz

Aslında mühim olan birlikte vakit geçirmek, rahatlamak...

Ne şekilde olduğu çokta önemli değil, ben gezmeyi severim. Farklı yerler görmek beni rahatlatır.

İnsan hayat telaşesine düşünce gerisi teferruat oluyor değil mi? En iyisi öğrenciyken gezmek...

Ortak vakit bulabilsek hiç düşmem hayat telaşesine, ortak vaktimiz olmuyor bizim eşimle pek (:
Ama çok yorgun olmadığı müddetçe yürüyüşe çıkarız artık herhalde, yoksa başka hiçbir şey yapamıyoruz evde film izlemek dışında.

Araba büyük kolaylık.
Insan gezmeye çıkarken daha yolda yorulmamalı.
Çocuk olunca hele vakit kısıtlı olur, yorgunluk çok olur.

Herkese selam;

Eylül ayının sonunda bebeğimiz olacak inşallah. Öncesinde çok fazla sosyal aktivitemiz yoktu, aslına bakarsanız herhangi bir aktivite yapabilecek vaktimizde yok :31:, bebeğimiz olduktan sonra nasıl olacak bilemiyorum.

Merak ediyorum benim gibi evli ve çalışan hanımlar, eşinizle birlikte boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz :26:? Her yıl muhakkak tatile gider misiniz mesela?

Peki hafta sonlarınızı nasıl geçiriyorsunuz?

Ben fırsat buldukça kısa turlara girmek istiyorum ama maalesef imkanımız olmuyor. Bu yıl hafta sonlarını da dahil ederek 5-6 günlük bir tatil programı yapmıştık eşimle ama izin alamadım maalesef.

Hafta sonları merkeze gidiyoruz eşimle, yürüyüş yapıyor, bir şeyler yiyoruz, vitrin bakıyoruz falan...

Peki ya sizler?

Bizde eşimle haftanın beş günü çalışıyoruz haftasonlarımız bize kalıyor ama tabi temizlikten yada rutin işlerden haftasonunu tatil olarak görmüyoruz. Pazar günlerini değerlendiriyoruz genelde izmitte oturduğumuz için gezecek gidecek yer oldukça fazla. zaten iki hafta da bir aile ziyaretimiz olur mutlaka. Tatil konusuna gelince eşimle evlendiğimizde her yıl hangi şartlarda olursak olalım mutlaka kendimize en az bir hafta herşey dahil tatil hakkını verdik. Çünkü bu gerçekten de çalışan çiftler için en zorunlu ihtiyaç. Hiç bir şeyi düşünmeden bi hafta kafa dinlemek insanı deşarj ediyor. ikinci yılımızı geride bıraktık ve geleneğimizi bozmadık.
Bu yıl ki ölüdeniz tatilimizde güzel bir aile oteline gittik tabiki otelin %80 ini yabancı turistlerden oluşuyor. Aile oteli olduğundan zaten hemen hemen her çiftin çocukları yada küçücük bebişleri vardı. ayrıca babaları da çocuklarla çok ilgili örneğin anne yemeğini yerken baba çocuğu gezdiriyor. Hem o kadar uzak yoldan geliyorlar hemde çocuklarla birlikte tatil yapıyolar. İnanın biz Türk milleti her şeyi çok abartıyoruz. Rabbim inşallah seneye yaz döneminde bebeğimizle tatile çıkmayı nasip eder.

Bende bilmiyorum açıkçası
Daha fazla ilerlemeden kaydolsam sorun olmaz herhalde diye düşündüm ama :31:

Görünce yazmak istedim, annem direksiyon sınavına girdiginde kiz kardesime 7 aylik falan hamileydi..

Baska bir arkadasim karni burnunda sinava gitti.. bir iki hafta sonra da dogurdu zaten:)

Ben de çalışan ve 1.5 yıllık evli bir bayanım. Evlilik ve iş hayatı tempom gayet düzenli gidiyor. Haftasonu 1 gün tamamen temizlikle ve evde dinlenerek geçiriyoruz, Pazar günü geziyoruz aileleri ziyaret ediyoruz vs... Haftaiçi akşam 7de evde oluyorum evimi dağıtmadığım için toplamam gerekmiyor dolayısıyla bana iş yükü oluşmuyor :KK49:Yemek yapıp masayı hazırlayana kadar eşim geliyor.8de yemeğimizi yiyoruz ve olmazsa olmazz çayımızı içerken TV , film seyrediyoruzz.. Derkenn 11-12 yatıyoruzz... Yazları tatile mutlaka gidiyoruz .. Kışında kısa turlara katılıyoruzz.. Tabii şuan bebek olmadığı için böyle :)

Bebek olduğunda nasıl olurr bilemiyorum ve endişelenmiyor değilim açıkcası :) Ama şunu söyleyebilirim ' Evlilik Dünyanın En güzel şeyi :) ' Bu arada eşim bebek istiyor ama ben korkuyorum :KK35:

Back
X