• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve çocuklu olarak anne evine misafirliğe gitmek

Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlamayin her hafta sonu gitmek nedir yahu:) bizim de yakinlrimiz bize 15 dk mesafede o kadar samimiyiz aylari goreşemdiğimiz oluyor .2 ay bile bana göre az colugunuz çocuğunuzla gidiyorsunuz haliyle kalabalık oluyorsunuz biraz mantıklı bakın size her hafta böyle misafir gelse sonra 1 ayda 2 ayda bir gelse sizde rahatsiz olursunuz.eminim bundan bize bir laf tatlı tatlı gel diye yeni gelin biri sürekli babasının evine gidermiş bur babası bu lafı söylemiş mgein düşünmüş bu ne demek istemiş diye sormuş çevresine .sonradan anlamış yani uzun süre gorusmediginizde kıymetli olursunuz siz arayıp geliyoruz diyeceğiniz e onlar sizi arar davet eder
kendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??

iyide gitmeyin sizde her hafta sonu..
zaten niye çocuklarınızı o ortama soktunuz ki..
orası onların evi uyarırsın ha içiyorsa hala gitmezsin..

karşılıklı bir ağzına geleni söyleme durumu var.
babanız ayrı hatalı sizse tam bel altı vurmuşsunuz..
anneniz gelirseniz tartışma çıkara getirmiş niye kinlendiniz ki bu kadar..
her hafta sonu gi
iyide gitmeyin sizde her hafta sonu..
zaten niye çocuklarınızı o ortama soktunuz ki..
orası onların evi uyarırsın ha içiyorsa hala gitmezsin..

karşılıklı bir ağzına geleni söyleme durumu var.
babanız ayrı hatalı sizse tam bel altı vurmuşsunuz..
anneniz gelirseniz tartışma çıkara getirmiş niye kinlendiniz ki bu kadar..
her hafta gitmiyordum. iyi okumamışsınız. ortalama ayda bir insan anne babasına gitmez mi??

kendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??
Eğer 2 ayda bir gitmeniz bile onları bıktırıyorsa buna bir şey diyeyemezsiniz sonuçta onların evi o zaman 3 ayda bir gidin evlatlık vazifenizi yapın dönün

kendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??[/QUOTE]
Kendim için demiyorum kendi anne babasını en iyi o tanır demek ki rahatsız olmuşlar ki bunu bu şekilde dile getirmişler. Benim ailem kalabalık baya misafir de olur aylarc a kalan misafir de olur ama bizde herks çalışan haliyle bünye misafir kabul etmiyor misafir e kafa kalmıyor desek yeridir.ama dedemlere gelinler torunlar kızlar çocukları 3 ay yaz tatili geçirmek için giderler ama dedem hep arar gelin diye kalabalık ev seviyor adam hep torunları yanında olsun istiyor ..yengelerim aileleride öyle aylarca gidip baba evinde kalırlar. Ama mesala bir yengem kendi babasının evine gitmez çünkü annesi misafir sevmez ... Yani ben olsam gitmem bu tavırlarından ..

her hafta sonu gi

her hafta gitmiyordum. iyi okumamışsınız. ortalama ayda bir insan anne babasına gitmez mi??

yoo okudum çocuklardan önce her hafta sonu çocuklardan sonra 2-3 haftada bir..
bide 2 saatlik yol için niye kalıyorsunuz ki sabah gidin akşam dönün.

Kendim için demiyorum kendi anne babasını en iyi o tanır demek ki rahatsız olmuşlar ki bunu bu şekilde dile getirmişler. Benim ailem kalabalık baya misafir de olur aylarc a kalan misafir de olur ama bizde herks çalışan haliyle bünye misafir kabul etmiyor misafir e kafa kalmıyor desek yeridir.ama dedemlere gelinler torunlar kızlar çocukları 3 ay yaz tatili geçirmek için giderler ama dedem hep arar gelin diye kalabalık ev seviyor adam hep torunları yanında olsun istiyor ..yengelerim aileleride öyle aylarca gidip baba evinde kalırlar. Ama mesala bir yengem kendi babasının evine gitmez çünkü annesi misafir sevmez ... Yani ben olsam gitmem bu tavırlarından ..[/QUOTE]
2 ayda bir gidip bir gece kalıyorum. nafşren 2 gece. o da bebekle o yolu aynı gün dönemiyoruz diye

Siz bunu 1 yıla
Kendim için demiyorum kendi anne babasını en iyi o tanır demek ki rahatsız olmuşlar ki bunu bu şekilde dile getirmişler. Benim ailem kalabalık baya misafir de olur aylarc a kalan misafir de olur ama bizde herks çalışan haliyle bünye misafir kabul etmiyor misafir e kafa kalmıyor desek yeridir.ama dedemlere gelinler torunlar kızlar çocukları 3 ay yaz tatili geçirmek için giderler ama dedem hep arar gelin diye kalabalık ev seviyor adam hep torunları yanında olsun istiyor ..yengelerim aileleride öyle aylarca gidip baba evinde kalırlar. Ama mesala bir yengem kendi babasının evine gitmez çünkü annesi misafir sevmez ... Yani ben olsam gitmem bu tavırlarından ..
2 ayda bir gidip bir gece kalıyorum. nafşren 2 gece. o da bebekle o yolu aynı gün dönemiyoruz diye[/QUOTE]

Sizin için söylüyorum gitmeyin bir süre bir 6 ay gitmeyin onlar arıyıp gelin desinler o zaman baş tacı olursunuz emin olun.

Yabancı değil. insanın anne babasından bahsediyoruz. yazık
iyi o zaman sizi istemeyen anne babanız da olsa gitmeye ve laf duymaya devam edin belli ki bunalmıs insanlar tavırları yanlış ama olan bu

Hayır ne dememiz gerekiyor anlamıyorum

iyi o zaman sizi istemeyen anne babanız da olsa gitmeye ve laf duymaya devam edin belli ki bunalmıs insanlar tavırları yanlış ama olan bu

Hayır ne dememiz gerekiyor anlamıyorum
şimdi annem "lütfen gelin. torunlarım gözümde tütüyor, sokaktan geçen çocuklara bakıyorum torunlarıma benziyor mu diye. çok özledim" diye arıyor. 2 ay olmadı daha gitmeyeli

şimdi annem "lütfen gelin. torunlarım gözümde tütüyor, sokaktan geçen çocuklara bakıyorum torunlarıma benziyor mu diye. çok özledim" diye arıyor. 2 ay olmadı daha gitmeyeli
Işte böyle olunca gidin . .yada siz gelin diyin

Ben olsam şimdi de gitmem özlemesi normal fakat 2 ay bence sık bir süre arada ki süreyi uzatın suz de mutlu olun onlar da ama bunu küserek yapmayın onlara da hak verin arayı biraz uzatın

Babanıza çok yanlış davranmişsiniz. Ne olursa olsun öyle denemeniz gerekirdi.

Söyle düşünün , siz babanızla atışıyorsunuz , sonra eve gidip kapınızı kapatıyorsunuz.
Arada kalan anneniz oluyor.
Sinirli babanızla yalnız kalan anneniz .

Gitmelisiniz bence.

Sende hoşgeldin babasına annesine ebeveynlik edip dışlanan çocuk kulubümüze

Back
X