• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve mutsuz

Çok şaşırdım bugün ben size bakamıyorum ben gidiyim başka yerde yaşıyım dedi biz nasıl geçinicez dedim evin taksidini öderim sizede para veririm dedi ama bunları söylerken beni deniyor gibiydi sonra bende yoo sen evde kal biz türkiyeye gidelim dedim annenle kalacaksan olmaz ama babanla kalacaksan olur dedi.ama şunu hissettim ayrılık kelimesi geçince önceden bir korkar bir ürperirdim ama bugün bunları konuşurken hiç korkmadım.

merhaba arkadaşlar
Dertleşecek kimsem yok bari buraya yazıyım belki yoldaş olanlar olur dedim.yurt dışına gelin geldim evleneli 9 yıl olacak nisanda.7 sene çocuğumuz olmadı ama şimdi allaha şükür bir kız bir erkek ikizlerimiz var.çok şükür iyiki varlar hayatta tek iyikilerim onlar zaten.çocuğumuzda olursa çok mutlu bir hayatım olur diyordum ama öyle olmuyormuş.eşimin ilgisizlikleri sorumsuzlukları çalışmayışı ve iki bebeği tek başına büyütmenin verdiği stres beni mutsuz suda boğulacak gibi olan ama kurtulmak için hala çırpınan birine çevirdi.bir tek çocuklarıma bakınca mutlu oluyorum.boşanmış bir anne babanın çocuğuyum kendi çocuklarımda öyle olmasın diye sabrediyorum boşansam bana çocuklarımı verip türkiyeye yollarmı yada gitsem hem çalışıp hem çocuklarıma bakabilirmiyim bilmiyorum bunları sorgulaya sorgulaya geçiyor önrüm.

bildiğim kadarıyla orda branşına tam uygun iş bulamıyorsa devlet kişiye, maaş veriyor ve çalışandan daha iyi kazananlar bile oluyor. işine geliyor olabilir bu durum. hazır maaşı gelirken kim çalışmak ister ki..
siz mutsuzsanız düşünüp durucanıza ayrılmayı seçin. mutsuz bir annenin çocuklarına mutluluk vermesi de zor. ama o ülkede kalın. önce iş bulun, çocuklara kreş gibi bir yer de bulun. yani bunları garantiye alın önce. sonrasında ayrılma yolunu seçin. orda kalın. herşeyinizi hazırlamadan ayrılmayın. zora düşersiniz.
eşinizi seviyorsanız yine de, kurtarma yolunu seçin derim. daha ciddi sorunlarınız yoksa. çocuk evliliği kurtarmaz, aksine daha da çözümsüz hale sokar elini kolunu bağlar insanın. gidecek ve rahatlayacakken, o kapının da kapanmasına sebep olur, sizin gibi düşünenler çok çünki. boşanmış anne baba çocuğu olmasın diyenler..
mutlu bi anne olarak onlara verebileceklerinizle mutsuz olarak şu an verdiklerinizi tartın. artı eksi hesabı yapın. ayrıca bir insan sürekli mutsuz yaşarsa da ruhsal yapısı bozulur. size de yazık.
Allah kolaylık versin.

Allah akıl versin bu adama,ne sanıyor,kendi başına kalınca çalışması gerekmeyecek mi?
Elin miskinleri yüzünden çiçek gibi kızların başı yanıyor:KK43:

Allah akıl versin bu adama,ne sanıyor,kendi başına kalınca çalışması gerekmeyecek mi?
Elin miskinleri yüzünden çiçek gibi kızların başı yanıyor:KK43:

Önceden yani çocuklar yokken kendini kötü hissetmesin diye çıkarız bu günlerdende hep gece olmaz gibilerinden teselli verirdim ona ama bugün olur dedim tamam türkiyeye dönerim babamla ev tutar otururum dedim abla.sonra dışarı çıktı bir süre sonra geldi ve dediki çok dayanıklı bir insansınama bir yere kadar dedi herkez öyle değilmidir her insanın sabrı bir yere kadardır dedim yok sen daha dayanıklı bir insansın dedi

Önceden yani çocuklar yokken kendini kötü hissetmesin diye çıkarız bu günlerdende hep gece olmaz gibilerinden teselli verirdim ona ama bugün olur dedim tamam türkiyeye dönerim babamla ev tutar otururum dedim abla.sonra dışarı çıktı bir süre sonra geldi ve dediki çok dayanıklı bir insansınama bir yere kadar dedi herkez öyle değilmidir her insanın sabrı bir yere kadardır dedim yok sen daha dayanıklı bir insansın dedi
Sen başında olmasan üç günde insanlıktan çıkar,peşinde yalvar yakar gezinir,ne sanıyor acaba

Şu anda okuyamıyorum,sana hacet dualarından okuyacağım canım

bildiğim kadarıyla orda branşına tam uygun iş bulamıyorsa devlet kişiye, maaş veriyor ve çalışandan daha iyi kazananlar bile oluyor. işine geliyor olabilir bu durum. hazır maaşı gelirken kim çalışmak ister ki..
siz mutsuzsanız düşünüp durucanıza ayrılmayı seçin. mutsuz bir annenin çocuklarına mutluluk vermesi de zor. ama o ülkede kalın. önce iş bulun, çocuklara kreş gibi bir yer de bulun. yani bunları garantiye alın önce. sonrasında ayrılma yolunu seçin. orda kalın. herşeyinizi hazırlamadan ayrılmayın. zora düşersiniz.
eşinizi seviyorsanız yine de, kurtarma yolunu seçin derim. daha ciddi sorunlarınız yoksa. çocuk evliliği kurtarmaz, aksine daha da çözümsüz hale sokar elini kolunu bağlar insanın. gidecek ve rahatlayacakken, o kapının da kapanmasına sebep olur, sizin gibi düşünenler çok çünki. boşanmış anne baba çocuğu olmasın diyenler..
mutlu bi anne olarak onlara verebileceklerinizle mutsuz olarak şu an verdiklerinizi tartın. artı eksi hesabı yapın. ayrıca bir insan sürekli mutsuz yaşarsa da ruhsal yapısı bozulur. size de yazık.
Allah kolaylık versin.

Allah razı olsun canım ama ayrılırsam burda kalmak istemiyorum çocuklarım burada yanancıların kültürleri ile değil kendi kültürleri ile büyüsünler hiç olmazsa.ayrılmazsam mecbur zaten buranın kültürüne göre büyüyceklerde tek başıma burada tam dil bilmeden mücadele edebilmem zor gibi geliyor ..

Sen başında olmasan üç günde insanlıktan çıkar,peşinde yalvar yakar gezinir,ne sanıyor acaba

Abla zaten ailede ücey evlat muamelesi görüyor hadi bıraktım ayrıldım döndüm türkiyeye bu evde kalacak tek başına eee yine çalışmak zorunda evin taksiti ödemeler tek başınada yetiştiremezki

Allah razı olsun ablacım
Sakın üzülme,yalnızlık dediğin her yerde bulunur,sıkıntıda her yerde,bunun için dil bilmediğin yerde bir adam olmamışın kahrını çekmeye gerek yok.Aklını başına alırsa alır,almazsa perişan olan sen değil o olur.Rabbim yollarını açsın,yarınların bugünden çook güzel olsun insallah

Sakın üzülme,yalnızlık dediğin her yerde bulunur,sıkıntıda her yerde,bunun için dil bilmediğin yerde bir adam olmamışın kahrını çekmeye gerek yok.Aklını başına alırsa alır,almazsa perişan olan sen değil o olur.Rabbim yollarını açsın,yarınların bugünden çook güzel olsun insallah

İnşallah ablacım allah razı olsun rabbim kalbinin güzelliğine güzellik katsın inşallah.öyle durup neler olacağını izliyorum beklemekten başka birşey yapamıyorum.burdaki türkler biri dert anlatsında konuşacak dedikodu olsun izleyelim derdindeler bir tane dostum var oda türkiyede.annemle dertleşemiyorım hemen ben dedim ben sana söyledim modunda hep.babama anlattığımda ne yaparsan arkandayım diyor.allah yardımcım olsun rabbim evlatlarıma acısın ben çektim onlar çekmesin...

İnşallah ablacım allah razı olsun rabbim kalbinin güzelliğine güzellik katsın inşallah.öyle durup neler olacağını izliyorum beklemekten başka birşey yapamıyorum.burdaki türkler biri dert anlatsında konuşacak dedikodu olsun izleyelim derdindeler bir tane dostum var oda türkiyede.annemle dertleşemiyorım hemen ben dedim ben sana söyledim modunda hep.babama anlattığımda ne yaparsan arkandayım diyor.allah yardımcım olsun rabbim evlatlarıma acısın ben çektim onlar çekmesin...
Babanın böyle düşünmesine çok sevindim canım,senin çocuklarının sırtı yere gelmez Allahın izniyle,senin gibi anneleri varken:KK60:

Babam öyle diyor evet abla ama babama güvenemiyorum yinede çünkü çok kez beni atıp karısını tuttuğu oldu.kRısının gizliden bana yaptıklarını anlattığım halde sesini çıkarmadığı oldu.gerçi şimdi boşandı karısından ama güvenemiyorum ona y

Back
X