Evli ve sözde asık

muhtemelen yaşın çok küçük ve kart bi zamparanın ilgisi hoşuna gitmiş
kendi iyiliğin için bir daha asla görüşme ve karşına çıkmaya vs kalkarsa ailene söyle
annene babana anlatırım diye tehdit ederse asla korkma.. peşime takıldı rahatsız ediyor dersin
hatta şikayetçi olacağını da söyle
pislik herif.. gelmiş 40 yaşına küçük kızların peşinde dolanıyo

Evli bir Adamin ikinci kadını olmada bu hayatta ne olursan ol.
Bir numara olmak varken niye ikiyi tercih ederki bir kadin aklım almıyor..

Son düzenleme:
ya ne demek sen kuyruk salladın geldi, yok cesaret verdin geldi. hala aşamadık bunları. kadın bile kadını suçluyor her olayda. adam kadını görmüş beğenmiş gelmiş. güzel bulmuş belki. adam bekar olsa belki de gerçekten birbirlerinden etkilenip ilişki yaşama şansları olacaktı. adam sahtekar çıkmış kız da bunu anlamış peşime takılırsa napim diyor. konu bu. evli olduğunu baştan söylese konuşacağını nereden çıkardınız. ne kadar saldırgan yorumlar yapmaya meraklı bu millet. burada stres atıyorsunuz galiba.
güzelim sen de bir daha ararsa savcılığa gideceğini ailenin haberi olduğunu söyle sonra engelle her yerden. gözü korksun pisliğin. karşına çıkarsa da bağır çağır en yakın karakola git gerekirse taciz ediliyorum diye. biraz çirkef olursan gözü korkar bence.

Konu sahibi hiçte masum değil...
Öyle seni beğendim tanışalım diyip hayır cevabı almamlış...
Adamın 1 aylığına nereye gittiğini bile biliyor o derece muhattap olmuş...

Simdi verdigin tepkiler istemem yan cebime koy tarzinda.
Tehlikenin pek farkinda degilsin tatli kücük oyun mu saniyorsun. Bir sapik var imdat diye bagiraydin yolda nasil topuklar kacardi.
Bu konularda hanimefendi tavrinizi bozup cirkeflesmek lazim. Kendiniz cözmek istiyorsaniz deliye sopasini saklatmaniz lazim.
O halinizi görünce emin ol kendisi kacacaktir.
Manyak manyakla ugrasmaz.
Zayif karakterlileri böyle laf oyunlariyla göz korkutarak agina düsürmesini bilirler.
Bu kadar kolay olmamali sizinle konusmasi.
Ama keske bastan posta koysaymisiniz.
Bak ben kendim bir elli küsür boyumla iki metrelik adam tekmeledim beni takip ediyor diye yolun ortasinda. Tabi yasitimdi fakat önemi yok. Deli deli davrandigimi görünce kacardi, bircok kizin basina zaten ona takik bir cocuk payi düsüyor. Ben en az iki sene ugrastim. Yeri geldi bileklerini dahi kesti gram kipirdamadim ama öyle yola gelen kizlar varsa onlar icin yazdim bunlari. Yapmayin etmeyin. Intihar eden kendi istegiyle eder. Ben mi sorumluyum senin kararindan. Ama bunlar kizi suclu hissettirecek herseyi yaparlar. Sevdikleri icin yaparlar, aman ne akillica.
Bunu beceremeyenler onlarla evleniyor genelde beni cok seviyüüür diye. Yazik oluyor. Insanlar aski, sevgiyi psikopatliktan ayirt edemiyorlar.
Koyuyu dagitmayayim da pabuc birakma. Atarlan. Ondan daha deli cik ki kuyrugunu kistirip kacsin.
Kolay lokma görmüs seni benden demesi.
Cok dikkat et kendine ve kesinlikle ondan daha deli ol eger kendin basa cikmak istiyorsan.
Yeri gelsin yaninda ufak bir caki tasi sacmaladigi zaman pesinden sokayimmi ula de yeter artik de say birseyler gözü korksun.
O yürek var mi bakalim onda. Herkes o kadar yürekli degil emin ol.
Manyaga bak ya. Böyle böyle mahalle kabadayisina cevirdiler benim gibi narin bir kizi zamaninda.

Bana yaklasamaz kisaca .
Izin vermem:KK62:
Agzini acip boyle ahlaksiz ahlaksiz konusmaya basladigi an tasi indiririm kafasina :sinirli::sinirli:

Siz birde dinlemissiniz cesaretide asilamissiniz :işsiz:

Daha önce tanımadığım biri ile hiç konuşmadım.
Konu sahibi size tavsiyem sizi yolda durduranları ciddiye almayın kendi yolunuzda devam edin.

Adama gelecek olursam da sapığın teki işte. Takılmayın. Rahatsız ederse de savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun.

Arkadaslar evli bir erkek sizi sevdiğini söylese ne yapardınız sadece bir görüste
EVLİ ERKEK SADECE HEYECAN ARAR
MACERA ARAR
HEVESİ GEÇİNCE DE SİZİ KAPININ ÖNÜNE KOYAR

SİZLE ZAMAN GEÇİRİP SOLUĞU KARISININ KOYNUNDA ALIR
ONA SARILIR ONU ÖPER KOKLAR

SÖYLENEN HER SÖZE İNANIYOR MUSUNUZ BU DEVİRDE , ŞAKA GBİSİNİZ.

Aklıma bi arkadaşım geldi. Bundan uzun bi süre önce evli bi erkek peşinde koşuyordu sürekli, seviyorum aşığım bilmem ne diyerek. Arkadaşım da tabi doğal olarak reddediyordu. Adam bir gün yanında karısıyla geldi arkadaşımın evine :KK57:

Ve karısı arkadaşımı ikna etmeye çalıştı.:KK57: Bu gözler neler gördü neler. Birisi anlatsa bi tarafımla gülerdim ama bizzat şahidim. İnsanlar bi garip olmuşlar, ne içiyorlarsa söyleseler de biz içmesek.

Sen de ne olursa olsun yüzüne bile bakma sakın.. Evli olduğu halde senin peşinde koşacak karakterde bi adamla zaten hayırlı bi şey olmaz.
Ayyu sabah sabah şok oldum resmen :KK57:nasil bi dengesizlikyir bu ya

ipeqbojuqu ipeqbojuqu gordun mu bu yorumu

çok mutlu olur ve beni gerçekten sevdiğini düşünürdüm. ne de olsa karısını sevse benden hoşlanmazdı. demek ki ben daha tercih edilebilir daha güzel bir kadınım derdim. sonra hemen ondan boşanırdı (zaten evlilikleri çok önceden bitmişti benle alakası yok) ve benle evlenirdi. missss :D

Boşan, o zaman düşünürüm de.

Böylece adamın samimiyetini anlardim. Hem berbat bir evlilik daha bitmiş olur.

bence saf bulmuş ondan cesaret etmiş.
23 yaşında 40 yaşındaki tanışmak isteyeni niye merak edersin ki?

hem hangi aklı başında adam yolda gördüğü bayana asılır tanışalım diye.

Arkadaslar evli bir erkek sizi sevdiğini söylese ne yapardınız sadece bir görüste

Evli bir erkegi bana askini ilan edecek kadar kendime yaklastirmazdim bu 1
Adama bunu aciklayacak gevsekligi ve serbestligi ve yuzude asla vermezdim buda 2
evli bir erkek gelip bana bunu diyebiliyorsa genel anlamda hal ve hareketlerime soyle bir gozden geciriri ceki duzen verirdim buda 3
Adamida S.. tir eder basimdan savardim buda 4

Back
X