- 13 Mart 2012
- 118
- 138
- 303
kızlar ben 28 mayısta evlendim balayında eşimle beraber olmaya çalıştık. çalıştık diyorum çünkü ben acıdan nerdeyse bayılacaktım.bana herkes çok acımıyor falan demişti ama hepsi yalanmış galiba korkmayayım diye
nefes alamadım resmen. bikaç kez denedik ama her defasında çok acıyor. şuan zaten ramazan oruç iftar falan derken saat geç oluyor bahanesine sığınarak eşimden kaçıyorum. o da bana kızdı 3-4 gündür hiç dokunmuyor bile. açıkçası ben istemiyorum sanırım. evlenmeden önce sevgililik sanki daha güzeldi.şimdi aramızda bir soğukluk var ama aslında yok. açıkçası ben acı çekiyorum sırf o zevk alsın diye acı çekmek istemiyorum. biliyorum yanlış düşünüyorum ama hiç zevk almadım sadece acı ve ağrı. zaten tam olarak birleşme olamıyor bir türlü eşim sanki önümde bi duvar var içeri girmeme engel oluyor " diyor. birde ben de hızlı bir kuruma oluyor acımı artttırır sanırım bu. kayganlaştırıcı jeller işe yarar mı herhangi bir zararı oluyor mu? bu olaydan zevk almak için neler yapmalıyım neler tavsiye edersiniz.