evli ve tecrübeli arkadaşlar yardım..

ebruvera

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
118
138
303
kızlar ben 28 mayısta evlendim balayında eşimle beraber olmaya çalıştık. çalıştık diyorum çünkü ben acıdan nerdeyse bayılacaktım.bana herkes çok acımıyor falan demişti ama hepsi yalanmış galiba korkmayayım diye :( nefes alamadım resmen. bikaç kez denedik ama her defasında çok acıyor. şuan zaten ramazan oruç iftar falan derken saat geç oluyor bahanesine sığınarak eşimden kaçıyorum. o da bana kızdı 3-4 gündür hiç dokunmuyor bile. açıkçası ben istemiyorum sanırım. evlenmeden önce sevgililik sanki daha güzeldi.şimdi aramızda bir soğukluk var ama aslında yok. açıkçası ben acı çekiyorum sırf o zevk alsın diye acı çekmek istemiyorum. biliyorum yanlış düşünüyorum ama hiç zevk almadım sadece acı ve ağrı. zaten tam olarak birleşme olamıyor bir türlü eşim sanki önümde bi duvar var içeri girmeme engel oluyor " diyor. birde ben de hızlı bir kuruma oluyor acımı artttırır sanırım bu. kayganlaştırıcı jeller işe yarar mı herhangi bir zararı oluyor mu? bu olaydan zevk almak için neler yapmalıyım neler tavsiye edersiniz.

Canim korktugun icin ilişki esnasinda kendini cok kasiyorsundur ondandir iliski sirasinda esini kendini hayal et güzel seyler yani iliski sirasinda

yani düşünmedim değil ama psikoloğa anlatmak burda belki aynı şeyleri ya da benzerlerini yaşamış olan arkadaşlara anlatmaktan daha zor geliyor açıkçası.
Burada anlatın sıkıntı yok da sizi nasıl tedavi edeceğiz ki?

Benim de başıma gelmişti ilk başta bu durum. Endişe etme, fiziksel olarak bir sıkıntı yoksa zamanla düzelecek, emin ol... Ben bu sebepten jinekolaga gittim ve vajinismus olmadığımı, evliliğin başında bu gibi sıkıntıların olabileceğini ve 3 ay içinde normale döneceğini söyledi. Belki iyi bir jinekolaga muayene olmak seni de rahatlatır. Eşin de sen de acele etmeyin ve ön sevişmeyi uzun tutmanızı önerebilirim. Kayganlaştırıcı veya bebek yağı da sürebilirsin.

kızlar ben 28 mayısta evlendim balayında eşimle beraber olmaya çalıştık. çalıştık diyorum çünkü ben acıdan nerdeyse bayılacaktım.bana herkes çok acımıyor falan demişti ama hepsi yalanmış galiba korkmayayım diye :KK43: nefes alamadım resmen. bikaç kez denedik ama her defasında çok acıyor. şuan zaten ramazan oruç iftar falan derken saat geç oluyor bahanesine sığınarak eşimden kaçıyorum. o da bana kızdı 3-4 gündür hiç dokunmuyor bile. açıkçası ben istemiyorum sanırım. evlenmeden önce sevgililik sanki daha güzeldi.şimdi aramızda bir soğukluk var ama aslında yok. açıkçası ben acı çekiyorum sırf o zevk alsın diye acı çekmek istemiyorum. biliyorum yanlış düşünüyorum ama hiç zevk almadım sadece acı ve ağrı. zaten tam olarak birleşme olamıyor bir türlü eşim sanki önümde bi duvar var içeri girmeme engel oluyor " diyor. birde ben de hızlı bir kuruma oluyor acımı artttırır sanırım bu. kayganlaştırıcı jeller işe yarar mı herhangi bir zararı oluyor mu? bu olaydan zevk almak için neler yapmalıyım neler tavsiye edersiniz.
Kadın doğum doktoruna gidip bi muayene ol belki dardır.

Benim de başıma gelmişti ilk başta bu durum. Endişe etme, fiziksel olarak bir sıkıntı yoksa zamanla düzelecek, emin ol... Ben bu sebepten jinekolaga gittim ve vajinismus olmadığımı, evliliğin başında bu gibi sıkıntıların olabileceğini ve 3 ay içinde normale döneceğini söyledi. Belki iyi bir jinekolaga muayene olmak seni de rahatlatır. Eşin de sen de acele etmeyin ve ön sevişmeyi uzun tutmanızı önerebilirim. Kayganlaştırıcı veya bebek yağı da sürebilirsin.

bir süre daha deneyip hala devam ederse jinekoloğa gitmeyi düşünebilirim dediğin gibi. yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı kendimi anormal hissetmeye başlamıştım artık

kızlar ben 28 mayısta evlendim balayında eşimle beraber olmaya çalıştık. çalıştık diyorum çünkü ben acıdan nerdeyse bayılacaktım.bana herkes çok acımıyor falan demişti ama hepsi yalanmış galiba korkmayayım diye :KK43: nefes alamadım resmen. bikaç kez denedik ama her defasında çok acıyor. şuan zaten ramazan oruç iftar falan derken saat geç oluyor bahanesine sığınarak eşimden kaçıyorum. o da bana kızdı 3-4 gündür hiç dokunmuyor bile. açıkçası ben istemiyorum sanırım. evlenmeden önce sevgililik sanki daha güzeldi.şimdi aramızda bir soğukluk var ama aslında yok. açıkçası ben acı çekiyorum sırf o zevk alsın diye acı çekmek istemiyorum. biliyorum yanlış düşünüyorum ama hiç zevk almadım sadece acı ve ağrı. zaten tam olarak birleşme olamıyor bir türlü eşim sanki önümde bi duvar var içeri girmeme engel oluyor " diyor. birde ben de hızlı bir kuruma oluyor acımı artttırır sanırım bu. kayganlaştırıcı jeller işe yarar mı herhangi bir zararı oluyor mu? bu olaydan zevk almak için neler yapmalıyım neler tavsiye edersiniz.
orasi cok tabris olfuysa ondan merak etme bir haftaya felan gecer acisi .jel daha cok yakar . biraz disini sIk .jel yerine dogal kayvanlastiricinin gelmesi icin caba sarfetmelisiniz

orasi cok tabris olfuysa ondan merak etme bir haftaya felan gecer acisi .jel daha cok yakar . biraz disini sIk .jel yerine dogal kayvanlastiricinin gelmesi icin caba sarfetmelisiniz

ben de doğal şeylerden yanayım ama jel lafını çok duydum ondan aklım karıştı. ama evet tahriş varsa yakar ıyyy kadın olmak ne zor ya :((

Psikologa gitmeniz cok iyi olur, ilacta verir gerekirse, sadece psikolojikse oda cozulur. ertelemeyin bence

bende de vardı o sorun. sonra kafamı oraya vermemeye çalıştım akışına bıraktım. ön sevişmeyi uzun tut o çok önemli kuru olmaman lazım. bi de ilişki sırasında ıkınmaya çalış daha rahat oldugunu farkedeceksın. depresyona gırmıstım bende herkes yapıyo da ben nıye yapamıyorum ama sonra zamanla oluyo

Back
X