Evli ve yalnız . . .

Evet dedigin gibi yap annen de gelsin. Anne sevgisi iyi gelir her zaman :)

Hakli olabilirsin.. Ne bilim kiza da uzuldum iste degersiz hissediyor kendini.. Bi de su sorun var adam bos zamainini karisina ayirmiyo... Askerim diue de herseyi buna baglayamayiz bence

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hanımlar, manen kendimi daha iyi hissediyorum en azından vicdanim rahatladı nitekim eşime ailesi hakkında kırıcı bi laf ettiğimde içime dert oluyordu ailem dediği ana baba 2 büyük kaza atlattım ikisinde de beni aramadı hep eşime sormuşlar (!) Bizimkiler hemen her gün onu arıyor merak ediyor onların faturalarina dek biz ödüyoruz bir kere beni aramıyorlardı (3 gün önce laf sokunca eşimin zoruyla aradılar). Anlamıyorum illa kırıcı mı olmak lazım. Velhasıl şu an vicdanen rahatım yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim

Su forumda gordgum bana + bilgi getiren okudugum tek yazi bu cok guzel bir bakis acisi.. Sevdim bunu

Hakli olabilirsin.. Ne bilim kiza da uzuldum iste degersiz hissediyor kendini.. Bi de su sorun var adam bos zamainini karisina ayirmiyo... Askerim diue de herseyi buna baglayamayiz bence

Her asker için aynı şey söz konusu olmaz elbette ama şu kritik dönemlerde askerlik yapan kişiler için söyleyebiliriz. Çünkü gerçekten kan dondurucu şeyler geliyor bir çoğunum başına

Ailesini sadece 2 gün daha fazla görmek adına meyil müddetinde beni beklemeden gitti birbirimizden ayrı kullandık izinleri
Siz de bulamayıp onlarda bulduğu ne var acaba çok merak ediyorum böyle bencil erkekler çok zor .İki tarafı idare etmek onun işi siz ne yaparsanız yapın bir yerden sonra huydur çıkmaz malesef

İletişiminizi güçlendirmelisiniz.
yok kuramıyoruz diyorsan ya bitireceksin ya da bu hayatı kabul edip devam edeceksin.
ama terapi falan deneyebilirsiniz karar vermeden önce belki değişiklik olur evliliğinizin durumunda.

İletişiminizi güçlendirmelisiniz.
yok kuramıyoruz diyorsan ya bitireceksin ya da bu hayatı kabul edip devam edeceksin.
ama terapi falan deneyebilirsiniz karar vermeden önce belki değişiklik olur evliliğinizin durumunda.
psikolojik destek yasak onlara ben kendim psikiyatra gittim (2 ayrı şehirde de) ilaçlar ellerde titreme yapıyor diye bazen üzerime titreyip bazen de delilerin elleri böyle titrer deyip psikolojik şiddet gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…