Evli_mutlu olmak isterdim

Şimdi düşünüyorum da 4 yılda 100000 lira bir ödememiz olmuş mahluklara.benim evim yok ben kiralayıp ama ailesi ev aldı kendine.aslında bizim sorunumuz ailesi değil.eşim istemeseydi onlar bizim sorunumuz olmazdı.

Düşünmüyorum çünkü bende kesin para vardır.ben onun yerine düşünüyorum ya

Bence siz alistirmissiniz onu. Ben sizin yerinizde olsam odemezdim kirayi. Ev sahibi ararsa sizi esinizin nurasini verin onunla konussun kira odenmedi diye. Esiniz eve gelip kira odenmemis derse artik ben ilgilenmiyorum diyin. Parasi yoksa verin parayi ona ama yatiran o olsun. Onun haberi olmadan her ay duzenli odenmesin kira ona bu rahatligi yasatmayin lutfen.

Parası yok diye bir ihtimali kabul etmemeli.yoksa bulsun, yeter diye elini masaya vurmalı,o evli bir adam gibi sorumluluklarını almalı.

Ama eşiniz sizden gelecek maaşa paraya güveniyor tabi milletin borcunu öder.asıl sorun SİZİN tavrınız!!!

Aşırı fedakarlıktan zalimlik doğar ! Kocanız çok iyi kanıtı oluyor bu sözün !

evi terkeden siz olmayın. hem niye çocuğunuzun düzeni bozulsun. eşiniz hiçbir şey demedi mi protokolü imzalarken?

Canimm hiç yemek falan hazırlama. Kendine de kızına da dışarıdan söyle afiyetle doyurun karninizi. Sallamayin şu adamı ya. Yarinda gidersin mahkemeye. Ama önce avukat tut derim. İyi bir avukat ama.

Bence boşanmadan önce sorumlulukları kocanıza devredin. Belki ev geçindirmenin ne olduğu kafasına dank eder. Özel dersleri de bırakın. Yarım gün çalışmanın keyfine varın. O düşünsün biraz da. Olmazsa boşanmayı o zaman düşünürsünüz.

Okudukça sanki biri gelmiş senin elini kolunu bağlamış ; Bunca zaman niye bekledin bu kadar mı özgüvenini aldı bu herif . Her şeyi sana yıkmış ohhh gel keyfim gel , o evi çoktan terk etmeliydin. Boşansan okul şehir her şey değişiyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Değişmez... En başta yığınla taviz verilmiş , arkası gelmiş bu kez sen önüne geçememişsin. Pavyon parası yok anası danası. Bu adam bulunmaz hint kumaşı mı ? Kızın var sabretmişsin ama olmuyor o çocuğun 40 tane ihtiycacı oluyor fakat onun kısmeti pavyonlarda meze oluyor. Seni çocuğunu düşünmeyen adamı sen niye düşünüyorsun. Embesil gibi bir şey sömürdükçe sömürmüş.

Hayır sadece şöyle bir baktı birşey talep ediyormuşum diye baktı etmiyorum imzaladi
Kadınlar için ders öıkartılacak çok önemli bir durum işte...
Senelerce yaptığınız fedakarlıklar hani nerde? Bir de ona sorsanız kimbilir nasıl şikayet edecek sizi...
Bu kadar fedakar olmayacakmışsın arkadaş ben bunu öğrendim! En az 30bin tl kaybın üzerine öğrendim manen yıpranmamın haddi hesabı yok tabi...
Allah yolunuzu açık etsin

Telefondan link veremiyorum ama girip konularımı okumanızı çok isterim,
Herşey daha iyi olacak emin olun, huzuru bulacaksınız,
Evladınıza sarılın

Telefondan link veremiyorum ama girip konularımı okumanızı çok isterim,
Herşey daha iyi olacak emin olun, huzuru bulacaksınız,
Evladınıza sarılın
Okudum canım konunun.Seni çok iyi anlıyorum.sürekli aynı şeyler çözüm yok bir girdabin içinde donuyoruz sonuç sıfır gerekeni yapmışsın.yarın sabah bende yapacağım

Kızlar kardeşlerime söyledim anlattım durumu.ama Anne babama yarın söylemeyi düşünüyorum akşam akşam kötü olmasınlar annem rahatsız .Hiç değerim yokmuş gözünde.Bana ne dedi biliyormusunuz bu evden hiçbiriyle alamazsın.sanki içinde 5 lirası var bu kadar da grursuzlasti.insanların bosanirken çirkinleştiren duymuştum ama bu kadarına inanmamıştım.

Her şeyi alıcaksın de ki : sen ne aldıysan bu ev için onu alıp gidebilirsin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…