Evli_mutlu olmak isterdim

Annenize cocugunuzu para ile baktirin.

Bakici ne kadar alacaksa aynisini verin annenize. Esinizede ben maasimi cocugun bakimi icin harciyorum sende kirayi faturalari varsa ev taksidini veya diger taksitleri ode diyin.

Gerekirse sert cikin gerekirse tartisin gerekirse sizde kusun ona. Artik alttan almayin ve hicbir sekilde faturalara taksitlere karismayacaginizi sadece cocugun masraflarini ustleneceginizi soyleyin.

Cocuk bakmakta kolay bir sey degil madem esiniz kiymet bilmiyor hakkini verin annenizin.

Madem ev islerine yardim etmiyor eve de yardimci alin. Gerekirse haftada iki kere alin. Ne gerek var derse bende calisiyorum sen bana yardim etmiyorsun eger evi sen supureceksen almayayim yok supurmeyeceksen kusura bakma diyin.

Yani paranizi eve degil kendi yukunuzu hafifletmek icin kullanin.

Esinizi eve harcama yapmak zorunda birakin.

Son düzenleme:
Şu 3 saatte sizin destek olduğunuz kadar evliligim de destek görmedim.iyiki varsınız arkadaşlar.bu süreç çok zor geçecek ama atlatacagim
Tabikide atlatacaksın.erkekler neden böyle biliyomusun,akıllı kendi kendine yetebilen okumuş güçlü kadın karşısında eziliyorlar.kendilerini ispat etmek için bu yolları seçiyorlar.

Herkesle aynı eleştiriyi yapmam gereken bir kural var da,ben mi görmüyorum..nyse valla sen haklı ol çünkü öyle bir mide bulantım var ki şuanda,tek derdim bu.sevgiler saygılar benden size
kendi hakliligimi savunmuyorum,
mumkunse boyle dertli konularda sacma sapan seylere takilip gereksiz youmlar yapmamani sana ve benzerlerine tavsiye ediyorum.

Hiç acıma vur k...na tekmeyi o sana acıyor mu yok... hem maddi hem manevi destek olmuyor eeee gözü korksun bir müddet ayrı kal düzeldi düzeldi düzelmedi her şey bir yere kadar ...

bence senin bir kocaya ihtiyacın yok. işin var, paran var. birde bunları sömüren bir insan. kocasız ve çocuklu güzel huzurlu mutlu bir hayat yaşayabilirsin.
Öyle demeyin bence,ortada bir çocuk var.bütün yollar denenmeli ve en son boşanma seçilmeli...

İşten gelince hemen tv karşısına uzanır.o yorgundur.yemeğini tersiyle kucağına ister çünkü işten gelmiş yorgundur.yarım saate kalmaz ufuklar çünkü yorgundur.onun işi daha ağırdır.kendisi represant(ilaç mumessili).tamam derim ama hayatı yemek uyumak aptalca tv seyretmek.ve tabi kendi sorunları.ben maddi olarak sıkıntıların diye bu sene özel ders veriyorum.okuldan geliyorum kızımı doyurup oyna uyut.sonra öğrenciler geliyor.onlar gidiyor yemek ortalığı topla kızım uyanır ve beyefendi gelir.ama benim işim yarım gün olur.her şeyi ayağına bekler.off

Goturmeyin ayagina. Sofra hazirlayin gel burada ye diyin. Kavga cikarirsa cikarsin ben sana sofra hazirladim iki adim atmaya usenen sensin diye cevap verin. Ezdirmeyin kendinizi ne olur.

Bu koca size bir çocuk vermekten başka hiçbirşey yapmamış gibi görünüyor. İki damla sperm vererek adam olunmaz.Hayat arkadaşıniz değil oda arkadaşınız bile değil. Evi otel gibi kullanan bir koca müsveddesi adeta..kusura bakmayın eşiniz için bu cümleleri yazdım ama..ortada büyük bir haksızlık var..somuruluyorsunuz..

Ve bu yoğun çalışma temposuna saçlarım döküldü sıkıntıdan bacaklarımda morluklar oluştu.ve demedi ki hayatım sen bu kadar çalışma yada sana şu konuda destek olayım.yok kızlar önümü daha net görüyorum.iyiki varsınız.okuldaki arkadaş ortamını az çok tahmin edersiniz.birine söylesem ikinci tenefus Çayci dan duyarım.tanımadığım insanlar beni ne kadar iyi anladiniz
Evi terk edemez memleketime uzak bir ilde görev yapıyorum.burada hiç bir yakınım yok.kızımla nerede kalırız.mahkemeye verip evden uzaklaştırma talep edecegim

Hıım,ama hemen mahkemeyi devreye sokarsanız, eşinizin nefretini artırır ve vicdanına dokunamazsınız...

Bence bosanmayi dusunmekten once bi posta koyun.

Ozel dersleri birakin. Evinize yardimci tutun. Paranizi kendiniz icin harcayin. O bencilse sizde bencil olun. Bakalim o zaman ne yapacak esiniz.

Bu arada bende matematik ogretmeniyim. Kurs bile acmadim dusunun. Hamileydim cunku birde kursla ugrasamam dedim.

Kocanizi simartmayi birakip biraz kendinizi dusunmeye baslayin bakalim o zaman ne yapacak esiniz.

Arkadaşım konuştum olmadı küstüm olmadı.dersleri bırak diyorsun ama faturayı ödemekten elektrik kesildi kirayı vermezsem ev sahibi ne der.ben özel ders verene kadar o ek bir iş yapabilirdi ama neden yapsın yapan biri var nasıl sa

Peki esiniz dusunmuyor mu kirayi odemezsek ev sahibi evden atar bizi diye? Kira kontrati kimin uzerine? Kira odenmedigi zaman ev sahibi kiminle muhattap? Esinizi aramiyor mu ev sahibi kiraniz odenmedi diye? Esiniz muhattap olmuyor mu? Siz mi muhattapsiniz ev sahibi ile?

İşte tüm mesele bu bırakın ev sahibiyle o konuşsun, elektrik, su kesilsin.o zaman ailesinin gazino, tatil borçlarını ödemek yerine evinin kocası olduğunu anlasın.bırakın kocalık yapmayı,kuruş koklatmayın kararlılıkla...

Düşünmüyorum çünkü bende kesin para vardır.ben onun yerine düşünüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…