Evli_mutlu olmak isterdim

elbetteki her şeyi alacaksın. o gitsin sıfırdan ev kursun. biraz para harcasın. seni bu kadar sömürdüğü yeter.

Öğleden akşama ne ara hazırladınız da protokol imzaladınız. Kocanız hiç mi şaşırmadı boşanmak istemenize??
Arkadaşım internetten hazır dilekçe örnekleri var kendime uygun olanı doldurdum ve imzaladık ikimizde.ben 4 yıldır düşünüyorum evliligim izi o 10 saniye düşündü.odan birşey talep etmiş miyim diye baktı birşey yok sadece kızıma 250 lira nafaka hemen imzaladi

Okudum ve çok üzüldüm.Ama biraz da siz böyle alıştırmışsınız baştan beri net bi tavır koymalıydınız.
Fakat yine de zararın neresinden dönülürse kardır.Çocuğunuz için daha fazla nafaka isteyin bence.Zaten bunca yıl sıkıntı çekmişsiniz bundan sonra biraz rahat edin.
İşe yaramaz faydasız bir tek hücreliden kurtulmanız dileğiyle.
Lütfen el alemin barış gazına gelmeyin.
Bir de bu adam çok değil 4 5ay sonra çok pişman olacak ama İş işten geçmiş olacak bence.

Ben daha önce size biraz daha zaman verin tavsiyesi yapan üyelerdendim. Ama kocanız evliliğinize 10 sn süre biçecek rahatlıktaysa doğru karar vermişsiniz. İnsan bi şoka girer, özür diler ne bileyim bir şey yapar.

Çok sağol canim.bende çok üzüldüm ama üzülmek çare değil.şu saatten sonra onun pişmanlığı benim için hiçbir şey ifade etmiyor.sadece kızım ve ben hayat bizden ibaret.imzalandıktan sonra çirkinleşme başladı.avukatlık hallederim diyordum ama lazım olacak galiba.beni bu kadar bağırdıktan sonra birde avukat parası vereceğim.aslında yüklü miktar tazminatları alabilirdim ama daha fazla yıpratmak istemiyorum.hemen bitsin istiyorum

10 sn düşünmeden birde evden hiç bir şey alamazsın demiş vay be bu da ortada adam diye dolanıyor işte

P PERSONA NON GRATA_
Size tavsiyem bu kadar kolaylaştırmayın işini, gerekirse çekişin ve tazminat alın,
Tek bir eşya çıkartamazsın dediği o eve getirir gelir yarın bir hatunu canınız ciğeriniz yanar!
Acıma acınacak hale düşersin demişler... Ayrıca 250 tl çok komik bir miktar, adamı ödüllendirmişsiniz resmen

Ödüllendirmek ziyade kızımın o paraya ihtiyacı olmadığından yazıldı rakam.bu arada eşyalarının bir çay kaşığı bile vermeye niyetim yok.çekişmeli davalar aylarca uzayabilir.ben daha fazla yıpratmak istemiyorum.zaten dilekçe işleme konarken evden uzaklaştırma talep edecegim

Mutlaka avukat tutun mağdur olmayın, şu an ihtiyacı yok ama çocuklar büyüyor ve büyüdükçe masraf artıyor...
Eğer evdeki eşyalar konusunda tavrı buysa üzgünüm ama illaki çekişeceksiniz gb görünüyor, boşanma her türlü yıpratıcı, bari hakkınızı alın da yıprandığınıza değsin

ilk defa kararını verip boşanmayı hemen işleme koyan görüyorum BDV'de
eşyanızı filan kesinlikle vermeyin, ayrıca madem boşanıyorsunuz çat diye protokolü imzaladı o adam daha nasıl ayağını uzatıp TV seyredebiliyor o evde. pes vallahi. benim bildiğim boşanılıyorsa o adam ceketini alıp gidecek. madem kabul etti, imzaladı.
korkarım sizden habersiz kamyonu dayayıp eşyayı filan da boşaltabilir.
eşiniz karaktersizin tekiymiş kusura bakmayın.
Allah yardımcınız olsun.

allah kolaylık versin.inş hakkınızda hayırlısı olur.kızınızla çok mutlu olursunuz inş.ezildiğiniz ve sömürüldüğünüz yeter artık.benzer şeyler yaşadım bende eşim ailesine sürekli para veriyordu.allaha şükür kurtulduk biz.diyorum çünkü sürekli borç yapıyoruz.şu an ev borcu ödüyoruz.o yüzden rahatım.ama çok yıprandım bende.

Kardeş kaderdaşım Rabbim güç kuvvet versin her zorlukta bır kolaylık vardır.
çok üzüldüm çok iyi anlıyorum sizi ama geçecek geç kaldığını bile hemen anlayacaksın.
İnsan bir yalvarır yapma etme diye ama bak tepkisine ama olsun iyi işte keşkelerin kalmaz için soğur böyle insanlığını hemen görünce.
takipte olacağım dua ile vesselam...

Daha çok şey görürsen . En gerçek Yüzleri boşanırken çıkıyor . Ben asıl oZaman tanıdım ve ondan tamamen vazgeçtim. Herşeyi tek başınıza yapacaksanız , ozaman koca neden var . Gitsin ailesi ile yaşasın . Dik durun güçlü olun . Boşanmaktan vazgeçirmeye çalışacağına , bu cümleyi kurması bile herseyi açıklıyor . Hakkınızda Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…