Evli_mutlu olmak isterdim

Şu yoruma harfiyyen katıldığımı yazacaktım kii, son sayfalarda boşanma aşamalarına geçtiğinizi yazmışsınız.
Bu yaşadığınız sıkıntıları belki çoğu kişi evliliğin ilk yıllarında çekmiştir. Ama boşanmak yani ne bileyim bunun için bencede boşanılmaz. Ben öyle kolay kolay boşan gitsin diyemiyorum kimseye. Yuva kolay kurulmuyor çünkü. Bizler daha yuvayı kurmadan bi kaç olumsuz şeyde hemen boşanmayı çözüm olarak görüyoruz. Böyle olmamalı bence. Şahsi fikrim.
Eşiniz ne dedi boşanma talebinize?

Hemen verilmiş bir karar değil 4 yıldır çözülemeyen problemler.bosanma protokolünü imzaladı ve tv seyrediyor.düşünün olayın ciddiyetini

onun umursamazligi sizi germesin. ustunuzdeki yukten, negatif enerjiden kurtulmaya adim atmissiniz. kararli durun yeterli. taviz tavizi dogurur.

Bence hic beklememelisin oncelikle zaten kızın icin bosanmalisin bence boyle sagliksiz bir ortamda kızını yetistirme

taviz tavizi doguruyor bazen ne yazikki.
3 yilda az cok belki isaret gormussundur de konduramamissindir.
bu aile ve esin seni gercekten salisan isci gidi gormusler, guzelce yemisler zehir zikkim olsun.
en sinir bozucu sey bence calisan gelin alip ustunden gecinmek.
durumlari sen daha iyi bilir ve yorumlarsin ama artik bosanma laflari acilmis ve kapi orda denmisse hicte arkana bakma derim.
ayrica esinin seni sevdigine nasil emin olabiliyosun onuda bilemedim,
sevmek nasil biesey biz kadinlarca onuda cozebilmis degilim.
hakkinda hayirlisi cnm, ama kimsenin akrsisinda ezilmeye hakkin yok, sen statu, kariyer sahibi bir kadinsin, kendi ayaklarin ustunde durabilecek durumdasin, kendini ezdirme bence.

Hemen verilmiş bir karar değil 4 yıldır çözülemeyen problemler.bosanma protokolünü imzaladı ve tv seyrediyor.düşünün olayın ciddiyetini
Canim hem evi gecindiriyosun hem çalışıyosun hem evin temizliği bütün yükü sende hem kocandan madd
Şöyle bi düşünüyorum da hem çalışıp evi gecindircem hem evin yükü bende olucak. Kocamin ailesine keyfi para yedirmesinden 5 kuruş cebimde para olmucak üstüne iki söz etmeye hakkım olmucak sen kadınsın susucaksin denilip kapı gosterilcek vs vs vs yazarken sinir oldum içim şişti yemin ederim. Ya sen okumuş öğretmen olmuşsun zaten evi gecindiriyosun kimseye muhtaçligin yok. Omzuna almışsin koca bi kamburu taşıyıp duruyosun. Senin yerinde olsam bosanirim kızımı alırım annen zaten kızına bakiyomus en azından kazandığımı kendim yerim keyfimce yasarim hayata 10 kere gelmiyoruz

Galiba sinirle yazdığınız için cümleler hep devrik.yani öğretmenlerin hep bu konuda özenli olması gerektiğini düşünürümde.neyse konu bu deil tabi : BOŞAN...

deil degil DEGIL.
kadin burda bosanicam 4 yildir hayat zindan oldu diyor cikmis ogretmenlerin daha duyarli olasi bilmem ne geyigi yapiyorsun.
Allah askina biraz akil izan.
gayet de duzgun derdini anlatmis hepimiz konuyu gayet guzel anladik, neresi devrik neresi anlasilmadi, ben bir hizmette bulunup aciklarim sana,
pess dogrusu peess.
kadinalrin dertlerine boylesi umursamaz boylesi sacma yaklasan yine kadinlar...

Biliyor musunuz neden ben diye çok düşündüm.Bunları hak edecek ne yaptım .Anladım ki çok fedakarlığın sonu bu oluyor.İnanır misiniz kızlar bugün e kadar bir bardağı alıp yerine koymadı.hamile olduğum zamanda bile herşeyi ben yaptim.beni aslında hiç sevmemiş.seven insan sevdiğine kızarmış hic

özetle kocan çalışıp sülalesine bakıyor sen de kocana. aslında dolaylı yoldan senin paranı emeğini ailesine aktarıyor. ne kadar gurursuz utanmaz asalak insanlar var . bi de evin reisiyim lideriyim erkeğim diyormuş pehh. pabucumun ev reisi.

Çıktı yine bir avukat piyasaya.eminim çok duyarlısındır kadın dertlerine.açıklamana gerek yok canım şükür bizde okuduk.böyle konuşan hep boşa konuşur.nyse tamam sen haklı ol da mutlu ol yeterki

Benim nacizane fikrim kadınlara çok fazla yük bindirilmesi. Evlilik bizans oyunları olmamalı. Şu şu taktikleri uygulayacaksın, böyle böyle yapacaksın olmamalı. Karşılıklı saygı sevgi tatlı dil olsun tamam. Onun dışında taktik kasmak istemiyorum ben. Yanında rahat olduğum, ben olduğum insanla evli olmak istiyorum.

cevaba bak !! supersin dogrusu.
okudun anladin maden kadinin yazisini niye sacmaca elestriyorsun, yok ogretmenler daha duyarli olmaliymis,
bosa konusan birisi varsan sensin gibi geldi bana.

Çok fedakarlık her zaman iyi olmayabiliyor. Lütfen kendinizde sorun aramayın. bu evliliğin yürümemesinin sebebi asla ve asla siz değilsiniz. Bir evliliği yürütmenin tek sorumlusu da kadın değildir. Evlilik nasıl iki insan arasında oluyorsa, iki insan da birlikte yürütür. Çocuk büyütmüyorsunuz sonuçta. Yetişkin bir adamla hayat paylaşıyorsunuz. Asla kendinize suç bulmayın. Siz elinizden geleni yaptınız.

Bence çok bencilmiş.....Halbuki değer verip,kıymet bilmek çok zor olmasa gerek...Ama bu bana muhtaç mantığı neden peki,ev sorumluluğu,maddi sorumluluk yani bu adam bu hayatın neresinde ve nasıl mutlu?biraz evvelde yazmıştım sanırım, sadece iyi evlat olmak onlar için mutluluk kaynağı sanırım...Neyse dönsün annesinin evine doya doya mutluluğu yaşasın....

cevaba bak !! supersin dogrusu.
okudun anladin maden kadinin yazisini niye sacmaca elestriyorsun, yok ogretmenler daha duyarli olmaliymis,
bosa konusan birisi varsan sensin gibi geldi bana.
Herkesle aynı eleştiriyi yapmam gereken bir kural var da,ben mi görmüyorum..nyse valla sen haklı ol çünkü öyle bir mide bulantım var ki şuanda,tek derdim bu.sevgiler saygılar benden size

ben böyle adamlara sinir oluyorum, sinirr!!!! herşeyi kadından bekleyen, aynı şartlarda çalışılmasına, eve ekmek getirilmesine rağmen bir de evde köle muamelesine maruz bırakılan, üstüne üstlük maddi yük de sırtına bindirilen zavallı kadınlara üzülüyorum...senin durumunda son aşamaya gelinmiş gibi. mutsuz olduğun bir hayatı yaşama. annesi babası ayrı çocuklar eksik filan büyümüyor. aksine huzursuz ev ortamından uzakta oldukları için çok daha sağlıklı büyürler. kararından vazgeçme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…