• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bi bakabilir mi

2 255karya merhaba;

Alıntı yaptığım arkadaşın da dediği gibi düşünüyorum.

Bende bir haftalık evli iken eşimin izni bitti ve eşim babaannesini getirdi yanıma, babaanne yaşlı idi vefat etmeden evimizde misafir etmek istedik. İkimiz istedik gelsin kalsın hem bana arkadaş olur diye düşündük, babaanne bir hafta kaldı.
Ve eşim de bende bir hafta cinsellik yaşamadık, öpüşür sevişirdik ama iş gecenin bir yarısı banyo yapmaya varmazdı, çekindik yani.

Ama bunu ikimiz de sorun yapmadık, senin sorun eşinin ters Cvp vermiş olması.

Güzelce açıklaya bilirdi, cnm birileri varken yapamam anlaşılır duyulur , akşam akşam peş peşe banyoya gidince utanırım fln diye
Konu sahibi sert bir üslupla sormuştur eşi de terslemiştir bence.

Yazilanlari okuyamadim sadece yazinizi okudum, ama anormal bir sey degil. Erkekler oyle surekli cinsellik dusunen tipler de degil ki, nasil bir izlenim olusturmuslarsa. Hele hele Turkiye gibi ulkede sadece kadinlar degil, erkekler de cinselligi bastiriyor, evlenene kadar cogu kisinin duzenli seks hayati yok, ve gayet tabi kontrol edilebiliyor bu durum bekarken de, ne degisiyorda evlenince birden herseyin farkli olmasi bekleniyor anlamadim, yillarin aliskanlgi.

Evde ebeveyn banyonuz varmi. Yani tek bir banyo varsa belki anlasilir diye dusunuyordur. Aklima sadece bu geldi.

Evde kimse olmadiginda hafta da 2-3kez yapyapatda evde biri oldugunda sokulmaz ise aklima sadece bu gelir.

Benim esimde iki taraf felsefe odamiz ayrı der yeni olur birliktelik. Onların yanında önceden bananyaklasmaz utanirdi iç bana bi kac laf soktu esim şimdi uzerime titrer yanlarında hatunum yorulma yardım edin der ama bu kişilikle alakalı bence canim

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

Yani siz bir kadınsınız yanlış anlaşılacak bir durum yok cinselliği isteyebilirsiniz ne var bunda .
Eşiniz belki ailesi olduğu için utanabilir bilemedim ki
Ama iğrenç bir tutumu ve kaba davranışı var yani bir kadını kendinden uzaklaştıracak nitelikte !
''Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ölmezsin'' lafı deli etti beni ...
Sanki ortada bir yarış var da sıraya girmişsiniz !!!

peşpeşe banyo olayındna çekiniyor olabilir ama bunu söyleme biçimi çok yanlış. ayrıca kv niye 2 ay kalıyo. ona bi çözüm bulun bence önce.

Böyle konularda da hep birileri çıkıp

Benim.Kocam hep yakın benim kocam hep ister benim.kocam hep seks der ya cok komik görünüyor

Soruna gelirse bana da pek normal gelmedi sanırım çekiniyor anladık ama sonuçta dikkat ederek de çok ses çıkarmayarak da olabilir neden olmasın arti bu bu şekilde mi söylenir

Eşinizle tekrar konuşun kızarak değil de normal bir şekilde bakalım ne diyecek

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

Ben de eşiniz gibiyim evde birisi varken yapamam. Korkarım sesimiz gider de fark edilir diye. Ya da allah korusun acil bir durum olur öyle yakalanmak istemem. Benim kv kp ve kaynım da bir süre bizde kaldılar evet özledik birbirimizi ama eşimin de benden böyle bir talebi olmamıştı. Normal değil o kadar süre dayanmak ama söz konusu rahat hissetmek olunca insan kendini dizginleyebilir bence.

Siz güvenlikçiye selam verdi diye onu kıskanıyorsunuz, o sizinle küfürlü, kaba şekilde konuşuyor, birlikte olmak istemiyor, eve alınacak ekmeği annesine soruyor, ama siz hala onu kadınlardan kıskanmaya devam ediyorsunuz. Bence eşiniz sizi sevmiyor, bu kadar aşağılamaya siz de isyan etmelisiniz bence. Bir de kendisi annesine aşık.
Bence güvenlikçiye neden selam verdiğini sorgulayıp kıskanacağınıza, annesinin neden 2 ay evde kaldığını sorgulasanız daha sağlıklı, daha gerçekçi olur.

yanlıs anlask bile yani cinsellik isttesen bile normal bu durtum .

esin tuhaf evde biri varken cekiniyodr belki ama sana ölmessin deglmi demesi cok kaba. vede kadınlarda isteyenilir esin hakkına giriyor .

iki ay cok fazla 1 hafta klsn gtsnlrr

Nasıl yorumlar var böyle. Herkes yapmak yapmak yapmak diyor. Benim kocam yapar , benim kocam yapmaz.
Yapmak nedir ? Siz kendinizi yaptırıyonuz mu?
Birde " o iş " diyen var.
Sevişme yada cinsel ilişki de bulunma demek günah yada ayıp değil.

Konu sahibi eşin çok anneci oldugu icin böyle yapıyor. Ama çok itici. Inşallah konusmandan anlar düzelir.

Nasıl yorumlar var böyle. Herkes yapmak yapmak yapmak diyor. Benim kocam yapar , benim kocam yapmaz.
Yapmak nedir ? Siz kendinizi yaptırıyonuz mu?

abartıyorsunuz. yapmak, yani "seks yapmak". illa özneyi vurgulamaya gerek yok, çünkü hangi eylemden bahsettiğimiz belli, değil mi? kimse "kocam bana seks yapıyor", "kocam beni seks yaptı", "kendimi seks yaptırıyorum" falan demiyor afedersiniz. kendim konuya yorum yapacak olsam "seks" kelimesini vurgulama zorunluluğu hissetmeden "yapmam" veyahut "yaparım" derim ben de. ha sorarsanız türkçem kötü değildir, çük erkil bir düşünce yapısına sahip hiç değilim.

ama sizin bu yaptığınız feminizm değil bence.

Son düzenleme:
abartıyorsunuz. yapmak, yani "seks yapmak". illa özneyi vurgulamaya gerek yok, çünkü hangi eylemden bahsettiğimiz belli, değil mi? kimse "kocam bana seks yapıyor", "kocam beni seks yaptı", "kendimi seks yaptırıyorum" falan demiyor afedersiniz. kendim konuya yorum yapacak olsam "seks" kelimesini vurgulama zorunluluğu hissetmeden "yapmam" veyahut "yaparım" derim ben de. ha sorarsanız türkçem kötü değildir, çük erkil bir düşünce yapısına sahip hiç değilim.

ama sizin bu yaptığınız feminizm değil bence.

Saygı duyarım sizede.
Yalnız "kocam beni seks yaptı" zaten denilmez. "Yaptik" , "yaptirdim", "o işi yaptik" kelimeleri yerine keşke "sevişmek", " cinsel ilişki" kelimeleri vurgulansa. Çoğu kişi hala "sevişmek" yada "cinsellik" kelimelerini kullanmaya çekiniyor.

Saygı duyarım sizede.
Yalnız "kocam beni seks yaptı" zaten denilmez. "Yaptik" , "yaptirdim", "o işi yaptik" kelimeleri yerine keşke "sevişmek", " cinsel ilişki" kelimeleri vurgulansa. Çoğu kişi hala "sevişmek" yada "cinsellik" kelimelerini kullanmaya çekiniyor.

siz "yapmak" kelimesine takılmışsınız çünkü. türk kadınının eril dil kullanma sorunundan ziyade, düşünce yapısı üzerinde düşünmek gerekiyor bence.

siz "yapmak" kelimesine takılmışsınız çünkü. türk kadınının eril dil kullanma sorunundan ziyade, düşünce yapısı üzerinde düşünmek gerekiyor bence.
Doğru ama burada herkes Türk kadını mı ?
Milyon tane üye var. Her kadın Türk ve Türk düşünce yapısında değil ki. Kim Türk değil bilemiyorum yorumlardan. Türk olmayı geçtim kadın olarak o tür kelimeler beni rahatsız ediyor. Size normal gelebilir. Siz sevişmeye " yapmak" kelimesini kullanabilirsiniz. Saygim sonsuz. Sizde benim dusunceme saygi duyun ve kapatalım konuyu burada. Iyi gunler.

aynı benim gibi ben de hiç istemem

Oooo evin hanımı direk anne oluyor , siz bence önce buna tepki koyun bu daha önemli çünkü sizi yok sayıyor ama kavga ederek degil daha soğuk kanlı davranıp tebkinizi gösterin , sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz .
Sordum ve aynı senin dediğin gibi bu evin hanımı kim diye seni dedi o halde eve alacağın ekmeği bile neden ona soruyorsun ya işte akşam o demişti de Ekmek var da alma da onun için sordum da vs. İçim cız ediyor ya resmen

Back
X