- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.081
Zaman daraldıkça çok normal canım ama geçecek bugünlerde keyifli
Benimde sanırım 88 olmalıbenim bugün tam 60 gün kaldı
Benimde sanırım 88 olmalı
benımde 67 kaldı :)
yok kuzu ya nerde bende hıc bı hazırlık baslamadı gelınlık dısında :) onun dısında hıc bısı yok bıde ev sahıbının yaptıgı yuzunden belkıde evlenınce hemen evıımız de olmıcaknasıl gidiyor hazırlıklar bari? kolayladınız mı?
Şuanlık kolaylamadık aynı duruyoruz diyebilirim sanırım ev bulursak ona göre başlayacak birşeyler bir de ekstradan makyöz damatlık ve gelinlik ayarlanacak kına kaftanına eşyalarına hiç girmiyorum bilenasıl gidiyor hazırlıklar bari? kolayladınız mı?
o kadar azmı yaaaaaaaaŞuanlık kolaylamadık aynı duruyoruz diyebilirim sanırım ev bulursak ona göre başlayacak birşeyler bir de ekstradan makyöz damatlık ve gelinlik ayarlanacak kına kaftanına eşyalarına hiç girmiyorum bilehaftasonları full gezmeli araştırmalıyız şurada kaç günümüz kaldı cumartesiyi de yarım gün sayarsak 12 gün kalmış
yok kuzu ya nerde bende hıc bı hazırlık baslamadı gelınlık dısında :) onun dısında hıc bısı yok bıde ev sahıbının yaptıgı yuzunden belkıde evlenınce hemen evıımız de olmıcak
Evet canım bir tek hafta sonları sayarsak bu şekilde kalmış bende korktum 14 haziran içino kadar azmı yaaaaaaaa
Şuanlık kolaylamadık aynı duruyoruz diyebilirim sanırım ev bulursak ona göre başlayacak birşeyler bir de ekstradan makyöz damatlık ve gelinlik ayarlanacak kına kaftanına eşyalarına hiç girmiyorum bilehaftasonları full gezmeli araştırmalıyız şurada kaç günümüz kaldı cumartesiyi de yarım gün sayarsak 12 gün kalmış
ya aslında bızım 1temmuzda bıtıyo anlasmamız sanırım bıraz bızım anlatma seklımızden de kadın boyle dedı cunku burda halam var ama babamla halam kus o yuzden babam kesınlıkle benım evımın 20mayısa kadar kapanmasını ıstemıyo halıyle zaten dugune ve ay sonuna az kalmıs oluyo hadı benımkını ıstedıde neden nısanlımınkını ıstıyosun be mubarek aslında bı bakımdan ıyı oldu cunku nısanlımın kardesı ıstanbulda okuyo ve dugunden sonra onun fınal haftası olucak sımdı ev tutmayıp bızım evlerden bırınde hazırana kadar yada ev bulana kadar kalabılırız dıye dusunuyorum sonucta evlenınce kardesıyle kalmak ayıp olur sankıgelinlik büyük bi olay ama onu halletmiş olmak da güzel :) ev sahibinin yaptığını okudum, kendini çok kurnaz sanan birisiymiş sanırım ama böyle bir şeye hakkı yok. kira sözleşmesinde çıkmadan kaç ay önce haber vermeniz gerektiği yazar, genelde bu 1 aydır ama bazı sözleşmelerde daha farklı yazılabiliyor. onu kontrol etmenizi tavsiye ederim, sözleşmeye göre hareket edersiniz kadının lafına göre değil, ve yine diretirse yasal olarak bu diretmenin hiçbir dayanağı olmadığını söylersiniz, sonuçta para veriyorsunuz ve evleneceksiniz, siz de kendinizi düşünmelisiniz. umutsuzluğa kapılmayın
ya aslında bızım 1temmuzda bıtıyo anlasmamız sanırım bıraz bızım anlatma seklımızden de kadın boyle dedı cunku burda halam var ama babamla halam kus o yuzden babam kesınlıkle benım evımın 20mayısa kadar kapanmasını ıstemıyo halıyle zaten dugune ve ay sonuna az kalmıs oluyo hadı benımkını ıstedıde neden nısanlımınkını ıstıyosun be mubarek aslında bı bakımdan ıyı oldu cunku nısanlımın kardesı ıstanbulda okuyo ve dugunden sonra onun fınal haftası olucak sımdı ev tutmayıp bızım evlerden bırınde hazırana kadar yada ev bulana kadar kalabılırız dıye dusunuyorum sonucta evlenınce kardesıyle kalmak ayıp olur sankı
yok bızım evımız degıl kadının evı ıste baska sehıre gıtmıcez ama o evlerın ıkısıde esyalı bızde kendı duzenımızı kuralım ıstyoruz hatta dun aslnda aklıma bı fıkır geldı ama anneme demekten cekınıyorum bıraz yanlıs anlarmı benı dıyeevet kardeş varsa o da olmaz, aslında ev varsa niye taşınıyorsunuz ki? mesela senin evinde kalsanız? başka bir şehire mi gideceksiniz?
Evet canım zaten hafta içi akşamları da full geziyoruz uygun istediğimiz gibi bir ev bulursak diye ama akşamları ya ilanları göremiyoruz ya da 6 dan sonra emlakçılar kabul etmiyor nadir sahibinden denk gelirsek yani o yüzden hafta sonuna kalıyor hepsi 7de en geç kapatıp gidiyor yahafta içi de vakit bulabilirseniz halledebilirsiniz aslında, özellikle bence ev bakma olayını hafta içi yapın, bu aralar çok fazla talep var malum evlilik sezonu açılıyor :) o yüzden beğendiğiniz bir eve denk gelirseniz ertelemeyin bence. ben tuttuğumuz evi ilan koyulma gününden 2 gün sonra falan gördüm, ve bir talibi vardı ama onlar aramayınca ev bize kaldıhafta sonunu bekleseydim kesin kaçırmıştık. damatlık kolay :) gelinlik ve kaftan vs hepsini aynı yerden bakabilirsin zaten genelde sanırım gelinliğe veriyolar kaftan. kuaför için geç kalmayın derim yakın bölgede istediğiniz gibi bulmak zor olabiliyor. ay az kalmış gerçekten
yok bızım evımız degıl kadının evı ıste baska sehıre gıtmıcez ama o evlerın ıkısıde esyalı bızde kendı duzenımızı kuralım ıstyoruz hatta dun aslnda aklıma bı fıkır geldı ama anneme demekten cekınıyorum bıraz yanlıs anlarmı benı dıye
Evet canım zaten hafta içi akşamları da full geziyoruz uygun istediğimiz gibi bir ev bulursak diye ama akşamları ya ilanları göremiyoruz ya da 6 dan sonra emlakçılar kabul etmiyor nadir sahibinden denk gelirsek yani o yüzden hafta sonuna kalıyor hepsi 7de en geç kapatıp gidiyor yahesapladım zaten adam akıllı 4 gün kalıyor ev bakmak için çünkü diğerleri anca gelinlik , damatlık damat saati, mobilyaların geri kalanları, davetiye,kına kaftanı çerezi kınası kızlara hediyelikler, ikea turu, akşamları aksesuar tamamlama, çeyiz yerleştirme,ev temizliği falan uff daraldım
ay böyle yazınca çok duruyor :) ama panik yok, yardımcı olabilecek birileri vardır elbet. mesela işyerinde rahatsan ihtiyacın olan şeyleri araştır, sonra almaya gidince şak diye al çık vakit kaybetmemiş olursun dolanmaklaemlakçılar hep bi gıcık zaten inşallah sahibinden bulursunuz da komisyon masrafınız da olmaz. her şey düğüne, nikaha yetişmeyebilir bunda da problem yok bence, sonrasında gider tamamlarsınız nolacak. temizlik benim de ennnnnnnn uyuz olduğum konu, tuttuğumuz ev sıfır inşaat pisliği vardı yani çok fazla olmasa, bir kadınla anlaştım ama hem ışık yok diye dalga geçti (daha yeni hiçbişey koymadık ışık vs) hem de bi afra tafra sinir oldum istemiyorum dedim kapattım suratına. sonra nişanlımla ben giriştik pazar günü, sonrasında öğlen vakti görümcem ve kızı geldiler yardıma sağolsunlar. yani bir şekilde bir yerlerden yardım da geliyor işler de halloluyor, hiç sıkmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?