- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.581
günaydın canımcımmGünaydın güzellikler
Az kaldı di mi? Hiç geçmiyor sankigünaydın canımm :) az kaldı az :))
daha benim 53 gün varrAz kaldı di mi? Hiç geçmiyor sanki
Amin canım sen de en kısa zamanda halledersin inşallah :)daha benim 53 gün varrama daha yapılcak çok şey olduğu için zaman çabuk geçsin istemiyorum :) sen hallettin çoğu şeyi gün sayıyosun artık darısı bizim başımıza
Nasılsın canımgünaydın canımcımm
Bana çabuk geçiyor yapacak çok işimiz olduğundanmı kiAz kaldı di mi? Hiç geçmiyor sanki
Evet canım o yüzdendir. İşler varken ben de anlamıyordum artık geçmiyorNasılsın canım
Bana çabuk geçiyor yapacak çok işimiz olduğundanmı ki
iyiyim canım düne göre biraz daha iyi moralim :)) sen nasılsınNasılsın canım
Bana çabuk geçiyor yapacak çok işimiz olduğundanmı ki
Günaydın boncuğum :) Benim de bidahaki ay dündüGünaydınlar.
Bir dahaki ay bugün kınam var
Bende iyiyim çok şükür canımiyiyim canım düne göre biraz daha iyi moralim :)) sen nasılsın
valla işimiz çok ya oyüzden çabuk geçiyo bende geçemsini istemiyorum hiç
Naber okeam :)Günaydın boncuğum :) Benim de bidahaki ay dündü
Ayy gelecek değil mi o günler :) Son zamanları beklemek ne zormuşNaber okeam :)
Evet sen bi dahaki ay bugün çook yorgun ve belkide uyuyo olacaksın
Yeni evlenecek kızların hepsi bu duyguları yaşıyodur eminim ki.. Bende anlattığın gibiyim eve çok nadiren gidiyorum mesela halılarımız gelmiş dün ama gidip bakmadım.Ayy gelecek değil mi o günler :) Son zamanları beklemek ne zormuşAma içimde garip hisler var. Sanki beni fanusa koymuşlar da izliyor gibiyim. Sanki düğün benim değil, gelin olacak ben değilim. Hele hele ev benim hiç değil. Aklıma bile gelmiyor desem yeri. İnsanlar sürekli evine gidiyor ben zorunlu haller dışında kapısını açmadım. Gelinliğime dokunamıyorum. Ağlayasım geliyor bakınca o yüzden yeni eve koydum. Yıllardır beklediğim gün geliyor dile kolay 8 yıldan sonra benim duygularım karman çorman. Aslında evliyim ben resmiyette 3 ayı geçti. Ama kendimi ne evli gibi hissediyorum ne de evlenecek gibi. Atın beni denizlere
Benim Bodrum'a gitme durumum vardı. Sonra şartlar yüzünden ailemin yanında kalıyorum oyle karar verdik. Düğünden 1 ay sonra ailemin yanına geçeceğim ve 1 yıl bu şekilde olacak eşim geldikçe evimize geçeceğiz aslında ama yine de garip niye böyle hissediyoruz acaba. İhanet gibi değil de ne bileyim geçen gün annem şakayla artık burası senin evin değil senin kendi evin var dedi. Anneme küstümYeni evlenecek kızların hepsi bu duyguları yaşıyodur eminim ki.. Bende anlattığın gibiyim eve çok nadiren gidiyorum mesela halılarımız gelmiş dün ama gidip bakmadım.
Gerçi benim böyle olmamın sebebi ailem. Belki ynlış bi düşünce ama aileme ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ve utanıyorum. ahh okeamm değişik duygular..
Zaman geçmesin bence şuan dursun
Günaydın canım :) Az kaldı az :)gunaydınnn kızlarrrrr
düğüne son 10
darısı başınıza
Aa annen de yaniiiiiii şaka da olsa evlenecek kıza denir mi oBenim Bodrum'a gitme durumum vardı. Sonra şartlar yüzünden ailemin yanında kalıyorum oyle karar verdik. Düğünden 1 ay sonra ailemin yanına geçeceğim ve 1 yıl bu şekilde olacak eşim geldikçe evimize geçeceğiz aslında ama yine de garip niye böyle hissediyoruz acaba. İhanet gibi değil de ne bileyim geçen gün annem şakayla artık burası senin evin değil senin kendi evin var dedi. Anneme küstümŞaka yapmıştı oysa ama çok zoruma gitti. Babam ölene dek kızımın evi burası dedi de sustum :) Davetiyeler dağıtılıyor bir koşturmaca var ama sanki benim için değil gibi. Seninle heyecanlarımız aynı günlerde bir de off efkarlandım bence de dursun zaman
Sorma bir şaka yapayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Sonra da dalga geçiyor benle küstü mü benim kınalı kuzum boncuğum diyeAa annen de yaniiiiiii şaka da olsa evlenecek kıza denir mi ozaten alınganlığın, duygusallığın hatsafhasındayız
Şaka maka son 1 ay. düğün gününe kadar bu duruma alışamayacağız sanırım
Eheheheh :) Kardeşin var mıydıSorma bir şaka yapayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Sonra da dalga geçiyor benle küstü mü benim kınalı kuzum boncuğum diyeHey Allam Bir de bana çok düşkündür bir dakika bensiz duramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?