Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Naber okeam :)

Evet sen bi dahaki ay bugün çook yorgun ve belkide uyuyo olacaksın
Ayy gelecek değil mi o günler :) Son zamanları beklemek ne zormuş Ama içimde garip hisler var. Sanki beni fanusa koymuşlar da izliyor gibiyim. Sanki düğün benim değil, gelin olacak ben değilim. Hele hele ev benim hiç değil. Aklıma bile gelmiyor desem yeri. İnsanlar sürekli evine gidiyor ben zorunlu haller dışında kapısını açmadım. Gelinliğime dokunamıyorum. Ağlayasım geliyor bakınca o yüzden yeni eve koydum. Yıllardır beklediğim gün geliyor dile kolay 8 yıldan sonra benim duygularım karman çorman. Aslında evliyim ben resmiyette 3 ayı geçti. Ama kendimi ne evli gibi hissediyorum ne de evlenecek gibi. Atın beni denizlere

Yeni evlenecek kızların hepsi bu duyguları yaşıyodur eminim ki.. Bende anlattığın gibiyim eve çok nadiren gidiyorum mesela halılarımız gelmiş dün ama gidip bakmadım.

Gerçi benim böyle olmamın sebebi ailem. Belki ynlış bi düşünce ama aileme ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ve utanıyorum. ahh okeamm değişik duygular..

Zaman geçmesin bence şuan dursun

Benim Bodrum'a gitme durumum vardı. Sonra şartlar yüzünden ailemin yanında kalıyorum oyle karar verdik. Düğünden 1 ay sonra ailemin yanına geçeceğim ve 1 yıl bu şekilde olacak eşim geldikçe evimize geçeceğiz aslında ama yine de garip niye böyle hissediyoruz acaba. İhanet gibi değil de ne bileyim geçen gün annem şakayla artık burası senin evin değil senin kendi evin var dedi. Anneme küstüm Şaka yapmıştı oysa ama çok zoruma gitti. Babam ölene dek kızımın evi burası dedi de sustum :) Davetiyeler dağıtılıyor bir koşturmaca var ama sanki benim için değil gibi. Seninle heyecanlarımız aynı günlerde bir de off efkarlandım bence de dursun zaman

Aa annen de yaniiiiiii şaka da olsa evlenecek kıza denir mi o zaten alınganlığın, duygusallığın hatsafhasındayız

Şaka maka son 1 ay. düğün gününe kadar bu duruma alışamayacağız sanırım

Sorma bir şaka yapayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Sonra da dalga geçiyor benle küstü mü benim kınalı kuzum boncuğum diye Hey Allam Bir de bana çok düşkündür bir dakika bensiz duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…