Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

ikisi de olmamalı
Geç öğrendim

İnsan olsunlar önemlı olan bu .Her şey ınsanlıkla.Kötü çıkmazlar ınsallah

Bir tane görümcem var dünya tatlısı biri.En ufak bir iğneleyici lafını duymadım yaşı benden büyük olmasına rağmen tecrübe ve birikimlerime çok güvenir tek derdi kardeşi ile mutlu olmam.Bu yüzden genelleme yapmak yanlış olur karşınızda ne tarz insan olduğuna bağlı inşallah sizde iyi insanlara denk gelmişsinizdir.

Neden elti sizce ikisiyle de sorun yaşamamışsınız sonuçta
Görümcelerimle yaşadım önceden, hem de kayınvalide yüzünden. Çünkü ne de olsa anne etkisi altında kalabilme potansiyeli var.
Zaman zaman anneleri etkilese de fena sayılmaz aramız.
Ama eltilerle hiç yaşamadım.

Önce de belirttiğim gibi, ille biri olsun diyeceksem elti olsun isterim. Aynı pozisyondasın eltiyle.

Herkes kendi aile dinamiğine göre cevap veriyor, ben de öyle :)
Bizim aramızda ayrım da yapmazlar,ondan da sorun yaşamadık.
Eltilerim iyidir

Bana görümce daha tehlikeli geliyor ya. Elti elin kızı sonuçta eşinle bir bağı yok anlaşamazsan sadece bayramda seyranda görürsün ama görümce sıkıntılı bir tipse mesafe koymak falan daha zor. Sonuçta adamın kardeşi.

Al benden de o kadar. Eşimden bile soğudum

Mesafeni koruduğun müddetçe bir karışmaması saygisizliklark olmaz sanıyorum

Ama olursa daha da uzak kalırsın oda senin işine gelir merak etme kendin ol ve herşeyi paylaşma lafta aile lafta abla kardeş ol. Gerçekten abla kardeş olmaz

Takılmayın böyle şeylere Siz baştan önyargıyla yaklaşırsanız elti de olsa görümce de olsa anlaşamazsınız.

Valla bitane görümcem var aramızda 10 yaş felan var bi sıkıntı yaşamadık içki dişli değiliz uzağız belki o yüzden bilemicem

+1 az once arkadasımla konusuyoduk. Sesı kötü gelıyodu sorunmu var dedım evet dedı. Basladı anlatmaya. Daha olmayan eltısını kıskanıyor. Neymiş efendım kaynı evlılık hazırlıgı yapıyor evı dört dortlukmuş. Kaynının evı kendı evınden güzelmiş. Agzım yere yapıstı resmen. Sanane dedım bundan. Nasıl banane dedı. Benım kocam onun gıbı hakkından cıkmıyor dedı

Annemin bir komşusu var eltisinin düğünü daha güzel oldu diye Evi daha güzel diye şartları daha iyi diye bir çocuğunu da bırakıp ayrıldı boşanma davası devam ediyor kıskanan kadının eşi şöförlük yapıyor kıskandığı eltisinin eşi de inşaat mühendisi hayat şartları herkesin aynı olamaz ki o zaman yalıdaki yaşayanları da biz kıskanalım ne geçecekse elimize valla bende şaşıp kalıyorum ne desek boş anlatamıyorsun

Ya bu kıskanç ruhlu ınsanlar dunyada onların olsa hıcbısı sekılde mutlu olmazlar yıne bı kılıf bulurlar. Abımın esi bile daha sımdıden kıskanclıga basladı 14 yasındakı kaynıni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…