- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
-
Kumanım gemisi yürümüşte eltinin yürümezmiş cnmMerhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Kahkaha attım cidden çok yaşayınEn kötüsü kaynana benceo olmasın gerisi onemli değil
Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Görümcem var,iyi kadındır,etliye sütlüye karışmaz. Kayınvalidem yeter o efsanedir.
Neden elti sizce ikisiyle de sorun yaşamamışsınız sonuçta2 elti
2 de görümce var bende.
Hiçbiri ile de sorunum yok.
Yine de tercih edecek olsam eltilik iyidir derim.
ikisi de olmamalıMerhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Evet doğru aslında elti görümce değil tamamen kişilik meselesiBende ikisi de var.
İkisini de seviyorum sıkıntı yok.
Siz mesafe koyarsanız olmaz sıkıntı merak etmeyin :)
Ayrıca kişiden kişiye değişir kimi kv sen çeler kimi etkiden kimi görümceden. Bu sorunun Kesin bir cevabı yok.
Gönül bundan yana ama maalesef çoğu kisinin illa biri oluyor :)ikisi de olmamalı
Yani kader tabiki kimden kötülük gelecek bilemeyiz :)Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi elti ve görümcelerin de iyisi kötüsü vardır.
ilk yapmamanız gereken hata görümce diye yaftalamamak. İyi niyetle yaklaşın.
sonra siz insan olun insanca davranın bırakın kim ne yaparsa yapsın..
arkadaşım çöpsüz üzüm diye evlendi kv yoktu rahmetli olmuş. Tek çocuktu.. yaşamadığı imtihan kalmadı.
Evet kesinlikle haklısınız beni korkutan da bu inşallah öyle bir durum yaşanmaz da huzurum bozulmazElti ya da görümce ye sahip olmak kötü değil ama kötü elti mi kötü görümce mi diye sormak istediniz galiba. Kesinlikle kötü görümce daha kötü bence. Eltiye kusseniz eşinizle çok sorun yasamayabilirsiniz, ama kötü görümceye kusseniz, araya mesafe koysanız eşinizle sorun yaşama olasılığınız çok yüksek olur.
Çokça tecrübe etmiş ve ağzı yanmış biri olarak yazıyorum. Mesafe her zaman iyidir.çok yüzgöz olma. Gerekmedikçe olaylara ortak olma. Fikrin varsa beyan et. Israr etme. Ve inan mesafe çok önemlidir.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
5 tane görümcem var düşman başına .Eltim olsa küser eve almam konuşmam ama görümce olunca eve gelip gidiyorlar ya da illa ki denk geliyorsun eşini ayıramazsın.Mesela benim doğacak çocuğumun adı için bana o kadar kızdılar bu olacak diye (hem de 10 yaş ufak yelloz töbe ya neyseMerhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?