Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Bende ikisi de var.
İkisini de seviyorum sıkıntı yok.
Siz mesafe koyarsanız olmaz sıkıntı merak etmeyin :)
Ayrıca kişiden kişiye değişir kimi kv sen çeler kimi etkiden kimi görümceden. Bu sorunun Kesin bir cevabı yok.

Kumanım gemisi yürümüşte eltinin yürümezmiş cnm

2 eltim bi gorumcem var.gorumcemin ne iyiligini gordum ne kotulugunu.notr.ama iki eltim var ki dusman basina.buyugu tam bir ruh hastasi.kucugude asistani.neyseki sildim eltileri 10 yil olmus.gorumceylede 40 yilin basi gorusursek gorusuruz.kafam cok rahat.

2 elti
2 de görümce var bende.
Hiçbiri ile de sorunum yok.
Yine de tercih edecek olsam eltilik iyidir derim.

Ben eltim yüzünden 10 ayda boşandım.Görümce daha iyidir bir daha evlenirsem mümkünse elti olmasın
Gerçi benim durum farklıydı eltimle eşimin ilişkilerinden şüphelendim.Her elti böyle olacak değil bizim konu başkaydı

Görümcem var,iyi kadındır,etliye sütlüye karışmaz. Kayınvalidem yeter o efsanedir.

ikisi de olmamalı

Evet doğru aslında elti görümce değil tamamen kişilik meselesi

Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi elti ve görümcelerin de iyisi kötüsü vardır.

ilk yapmamanız gereken hata görümce diye yaftalamamak. İyi niyetle yaklaşın.

sonra siz insan olun insanca davranın bırakın kim ne yaparsa yapsın..

arkadaşım çöpsüz üzüm diye evlendi kv yoktu rahmetli olmuş. Tek çocuktu.. yaşamadığı imtihan kalmadı.

Elti ya da görümce ye sahip olmak kötü değil ama kötü elti mi kötü görümce mi diye sormak istediniz galiba. Kesinlikle kötü görümce daha kötü bence. Eltiye kusseniz eşinizle çok sorun yasamayabilirsiniz, ama kötü görümceye kusseniz, araya mesafe koysanız eşinizle sorun yaşama olasılığınız çok yüksek olur.

Yani kader tabiki kimden kötülük gelecek bilemeyiz :)

Evet kesinlikle haklısınız beni korkutan da bu inşallah öyle bir durum yaşanmaz da huzurum bozulmaz

İkisi de yok şükür

Bazen sadece o ikisinden sorun yaşayacağını sanacak kadar toysundur.

Olsun..Allah tecrübe ettirmesin.

Çokça tecrübe etmiş ve ağzı yanmış biri olarak yazıyorum. Mesafe her zaman iyidir.çok yüzgöz olma. Gerekmedikçe olaylara ortak olma. Fikrin varsa beyan et. Israr etme. Ve inan mesafe çok önemlidir.

5 tane görümcem var düşman başına .Eltim olsa küser eve almam konuşmam ama görümce olunca eve gelip gidiyorlar ya da illa ki denk geliyorsun eşini ayıramazsın.Mesela benim doğacak çocuğumun adı için bana o kadar kızdılar bu olacak diye (hem de 10 yaş ufak yelloz töbe ya neyse )ya da eve alacağım eşya ya bunu alacaksın .Düşman başına.Böyle bir aile olduklarını bilsem asla evlenmezdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…