- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
-
İllaki hepimiz ya eltiyiz ya görümce. Herhangi birini seçme şansımız var mı? Bence tek seçenek insan olmak.. Elti de görümce de illaki kötü olacak değil.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Eltimle bı kalabalıkta karşılaşsak sadece konuşurum numarası bile yok anlaşamadık ama gorumcem öyle değil en azından kinci değil benimle çok muhattap olmaz yani içli dışlı ama arada gelir gider yani geldiği zamanda hizmette kusur etmem bana göre görümce bir sıfır öndeMerhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Evet buna katılıyorum çünkü eşinle kan bağı varvalla bende bie gorumce var 10 tane eltiye bedel
eltiyle istersen gorusmeyip mesafe koyabiliyosunda gorumceye olmuyo
Siz mutluysanız gerisini boşverin karışan görüşen yok işte ne kadar güzelBen hicbirinden hayr gormedim..esimin de benim de akrabalarimdan hayir yok.
Elbette öyle ama genel olarak illaki biriyle sorun olunabiliyorYa bu genellemeler çok yanlış, kişiden kişiye değişir ki.. hem eltim hem görümcem var, ikisi ile de bir sorunumuz olmadı..
Tam olarak düşündüğüm bu. Daha nişanlım karşıma çıkmadan önce de böyle düşünüyodum elti olunca siz yapmasaniz bile etraftakiler illaki kıyas yapıyor ama görümce öyle değil kimse kiyas yapmazEltiyle aynı konumda oluyorsun ama görümce ailenin öz kızı. Yani ailenin öz kızıyla rekabet şansın zaten yok yerin belli ama eltiyle kıyaslayabilirler. O yüzden görümce candır.
Onların yaşadığı şehre gidecek olman kötü maalesef, hep onlarla iç içe olacaksın.Iste benimde korkum sizin yaşadıklarınızı yaşar mıyım diye nişanlıyım şuanda 2 tane görümcem var ayni dediginiz gibi abla olmaya çalışıyorlar ama ya evlendikten sonra böyle olmazlarsa diye korkmaya başladım ve ailemi bırakıp onların yaşadığı şehre gideceğim bu da ayrı bir korku
Bizde yaklaşık 1 yıldır nisanliyiz toplasan 2 kere falan telefonda konusmusuzdur gorumcelerimle o da bayramda falan yüz yüze gelmemiz de o kadardir düşünün ne kadar mesafeliyiz ama bi araya gelince hiç kötülüklerini görmedim sağolsunlar gerçekten abla gibi davranıyorlar inşallah hep böyle gider. Mesafeli olmak iyidir bence deBen elti ve görümce yılanı yüzünden nişanımı attım. Tabi senin görümceler nasıldır bilemem ama benımkıler 1 sene kan kusturdular bana 1 sene hep olur mu ki uzakta olcam düşüncesi ile hareket ettim ama bu elımızde Kı telefonlar varya onla herseyi hallettiler sonunda ne halınız varsa gorun dedım ve nişanı attım şimdi başkası ile evlıyım
Öyle ama onlar da evliler belirli sorumlulukları var sürekli iç içe olacağımı sanmıyorum ama kesinlikle mesafe koymayı düşünüyorum her ne kadar iyi olsalar bile. Bazıları böyle söylediğimde kötü bi şey yapacakmışım gibi algılıyor aksine aramız açılmasın kötü olmasın kimsenin başı ağrımasın diye mesafe koymak istiyorumOnların yaşadığı şehre gidecek olman kötü maalesef, hep onlarla iç içe olacaksın.
Eğer koyabilirsen mesafe iyidir.
Elti daha kötüMerhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Evli olmaları ve sorumluluklarının olması birşey değiştirmez, kötü her halükarda kötüdür.Öyle ama onlar da evliler belirli sorumlulukları var sürekli iç içe olacağımı sanmıyorum ama kesinlikle mesafe koymayı düşünüyorum her ne kadar iyi olsalar bile. Bazıları böyle söylediğimde kötü bi şey yapacakmışım gibi algılıyor aksine aramız açılmasın kötü olmasın kimsenin başı ağrımasın diye mesafe koymak istiyorum
İnşallah hep öyle gider canım benım.Bizde yaklaşık 1 yıldır nisanliyiz toplasan 2 kere falan telefonda konusmusuzdur gorumcelerimle o da bayramda falan yüz yüze gelmemiz de o kadardir düşünün ne kadar mesafeliyiz ama bi araya gelince hiç kötülüklerini görmedim sağolsunlar gerçekten abla gibi davranıyorlar inşallah hep böyle gider. Mesafeli olmak iyidir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?