kötü niyetle dememiş dikkat etmekte fayda var.Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Evet haklisinz ben alinmistim ama niye alindim sanki ben esimin ozel bakicisi miuim giyecegi atletine kadar.ve evleneli 1 hafta olmus :)
Yok artik ya adamin atletini donunu da mi kadinlar ayarliyor...
Eşin uygun görmüş giymiş ne var?
Bildiğin 3 yaş muammelesiaa olurmu hic evli ya simdi ayip olur :) sonra hastanedekiler kadini ayiplar kocasina sari atlet giydirmis diye hey Allahim ya
Valla güldüm kv bana söylese ona da gülerek cevap verirdim hiç sorun değil derdimMerhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Herkes şakalı komikli şeyler yazar sandım ama çoğunluk bunu doğru kabul etmişbana fenalık geliyor açık renk koyu renk beyaz diye çamaşır yıkamak. Allah ne verdiyse atıyorum makineye. Atletler haricinde kar beyazı özel kıyafetleri ayrı atıyorum. Ama atletler sararmış durumda çok sararınca atıp yenilerini alıyorum.
Hafiften utanmadım değil
Valla benimkide dolmuyo yanina temizde olsa beyaz carsaf falan koyup dolduruyorum hatta ic camasirlarini(kilot falan) sadece onlari tek atiyorum huylaniyorum diger camasirlara degmesinden ,30 derece olan ayri 40 ayri yani baksan 1 sepet camasir var ama 4 makina calistiriyorum hepsi ayri ayardabuna bende gicik oluyorum :) ki bizim makina 8 kg yikiyor ama o beyazlar asla dolmuyor cünkü benim beyaz esyam yok sadece esimin atletleri var. Koyulardada durum böyle. Ve yari makinaya calistirmak beni sinir ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?