Hahahah cok iyiymis yaHahhaaha aklıma şey geldi. Bizim 50 yaşindaki enişte kalp krizi geçiriyor ama kendinde. Hemen ambulans acil derken acilde soyuyolar enişteyi. Enistenin üzerinde pembe boxer tam şey kısmında " ye beni " yaziyor...aman dikkat etmek lazim boyle seylere.
Yok ustunden 4 yil gecti ben öylesine o an cok ağlamıştım bu lafa .simdi düşünüyorum sacma geliyor sizlerinde fikrini almak istedimKışın evlendik diyorsunuz en az 3 ay geçmiş yani bunu halen içinizde mi tutuyorsunuz çok hoşsunuz gerçekten canınız sıkıldı heralde
Hiiii o zaman alinmissin tatlimYok annesi yollamadi oncesinde bekar evinde kaliyordu ayri sehirde
Tanıma , aileye girme , yakınlaşma aşamalarında neler yaşanıyor kuzum boşveeer 4 sene geçmiş gitmiş bile üzerinden o zamanın verdiği çekingenlikte etkileyip üzmüş seniYok ustunden 4 yil gecti ben öylesine o an cok ağlamıştım bu lafa .simdi düşünüyorum sacma geliyor sizlerinde fikrini almak istedim
Ekşınlı hayatın var ne güzel. Daha yeni konu açmıştınMerhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Bizim bir yakınımız oğlu evlenirken tüm çorap ve iç çamaşırlarını yenilemişti eskilerden hiç birini koymadı geline ayıp olur demişti de bi mana verememiştim o geldi aklıma
Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Yok ya, biz de atleti büyük kız doğduktan sonra, o giysin diye eve soktuk. =)) Renkli bodyler varken, atlet bana gereksiz geliyor.Atlet giymemek en guzeli. Bir bana mi garip geliyor bu atletler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?