- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Deryagullu
-
doktor olsun dersen boynuzu evlendikten 2-3 sene sonra koyar haberiniz olsun.şurda 20 yıllık sağlıkçı olarak yazıyorum.100tanesinden anca 10 tanesi aldatmaz eşini öyle bir riske girmeye gerek varmı bence yoooookkk :)))) doktor olmayıversin de CQ olsun ne varadoktor olma şartı var mı bu kocanın hani arkadaşının kıskandığın sevgilisi gibi mesela ona göre cevap verelim
CQ nedir bilmediğimden sorıyorumdoktor olsun dersen boynuzu evlendikten 2-3 sene sonra koyar haberiniz olsun.şurda 20 yıllık sağlıkçı olarak yazıyorum.100tanesinden anca 10 tanesi aldatmaz eşini öyle bir riske girmeye gerek varmı bence yoooookkk :)))) doktor olmayıversin de CQ olsun ne vara
Kurumsallarda üst düzey yönetici demek.yani beyin takımı kısacaCQ nedir bilmediğimden sorıyorum
Anlafım,teşekkürler..Kurumsallarda üst düzey yönetici demek.yani beyin takımı kısaca
Arkadaş arkadaşın p. derler ya hani :) bizimki öyle oldu arkadaşlarımız tanıştırdı. Sağ olsunlar çok iyi yapmışlar. Ben de hep dua ettim arkadaşım da çok mutlu bir evlilik yapsın diye o da evli şimdi o da hamile <3 :)Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu nasıl bir cevap allasenGüzelseniz o sizi bulur zaten.
Güzel değilseniz çok ararsınız.
Eşimi 3 yıl önce twitter'da buldum benEşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
benimkide bişeyler anlatma ayağına dibimden ayrılmıyordu tersliyordum hayla söyler huysuz diye :)Ben personel mudur yardimcisiydim
O hep fazladan sigara molasina çıkardı sürekli onu kestigim için görüyordum müdürüme söylüyordum bak bu yine gitti diyordum oda çatır çatır yazıyordu uyarıyı
Bu nasıl bir cevap allasen
Çok doğru söylüyorsunO biçim bir cevap. Tuzu kurular anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?