- 7 Şubat 2014
- 219
- 61
- 48
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Adamın beni seveceği sonucuna nasıl ulaştınyani kariyer eğitim para önemli değil diyorsun o zaman bizim sektörden güleryüzlü bir aşçı tam sana göre 5 yıldızlı otelden ama.Gezme tozma da boldur onlar da ama kilo alırsın bak 2 ayda demedi deme
onlar da zor eş buluyorlar turizm işi zor iş saatleri uzun diyeAdamın beni seveceği sonucuna nasıl ulaştın
Estağfurullah küçümsemek ne haddime ki söz konusu olamaz.iyi bir şef otelde 2 mühendis maaşını rahat kazanıyor bak küçümsemeyin dili de oluyor
canım yaYok yok iyiyim ben
skype vardi o zaman simdikinden degisikdi biraz galibaşu netten tanışma hikayelerini çok merak ediyorum :)
hangi siteden tanıştınız? nasıl ve ne kadar yazıştınız? hemen geldi mi sizi görmeye?
ay çok sordum :))
hehheeh bu neee :))Atv,Fox,Star, Tv8 ,Flaşh
dizi yapilsa yazik olur sinema çekilsin bu ask masalina :))Evet çok ilginçti. Ben hamileydim eşimin aldattığı ni öğrendiğimde ve Bebeğimi kaybettim o stresle. Nefret ediyordum tüm erkeklerden ki bosandigimiz gün dışarı çıktım arabaya bindim Ağlıyorum ama nasıl ağlamak. O an şimdiki eşim geldi mendil verdi bir de su ve dedi ki birinin acısı baska birinin mutluluğu oluyor ne acı dedi. Ben de anlamadım bakıyorum ve o günden sonra hayatımda ilk Kez prensesler gibi hissettim. Ve 3 ay sonrası evlenme teklif etti "benim prensesimin annesi ve benim Kraliçem olur musun"diye.. O an çok aşık oldum evlendik ve prensesimiz var çok şükür.. Kızlar Umudunuzu kaybetmeyin aşk her an çıkabilir karsiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?