Evliler

Ben üniversitede okurken haftasonları bi cafe de çalışıyodum harçlığımı çıkarmak için, o da o cafeye her akşam arkadaşlarıyla geliyomuş meğer beni kesiyomuş ben dikkat etmemiştim hiç. Sonra faceboktan ekledi şuanda 2 yıldır evliyiz :) :) :)

yani kariyer eğitim para önemli değil diyorsun o zaman bizim sektörden güleryüzlü bir aşçı tam sana göre 5 yıldızlı otelden ama .Gezme tozma da boldur onlar da ama kilo alırsın bak 2 ayda demedi deme
Adamın beni seveceği sonucuna nasıl ulaştın

iyi bir şef otelde 2 mühendis maaşını rahat kazanıyor bak küçümsemeyin dili de oluyor

Pazardan domatesmi aliyoruz kuzum yapma allah askina :))))

Rabbim kime neyi nasip ettiyse zamani gelince oluyor... Ben su an nisanliyim ve inan nisanlimin hayatima girisi tam bir mucize...

Hersey olacagina variyor....

Ben lise 2 deyken bizim evin karşısındaki pvc dükkanında çalışıyordu.ben hiç farketmedim ama o bana çok aşık olmuştu bile

şimdi buradan çık iyice yürü ileride önüne çıkan sapaklardan sağa gir

hemen solda karşına çıkacaktır

şu netten tanışma hikayelerini çok merak ediyorum :)
hangi siteden tanıştınız? nasıl ve ne kadar yazıştınız? hemen geldi mi sizi görmeye?
ay çok sordum :))
skype vardi o zaman simdikinden degisikdi biraz galiba
, telefon isin icine girince zaten i$ çok çabuk ilerliyor sankim :) smsler saolsun :)
1 ay sonra falan yanimdaydi yani hemen geldi denebilir

e$imle sorunlarim olsada hiç aklima gelmedi benim netden tanismi$ligimiz, sorunlarin netle ilgisi yok çunku
okuyorum burda ne sorunlar var gorucu usulu olanda var kaç yillik sevgili olanda
sonuç hepsinin karisi bdv de bulmus kendini :)
insanda kader olacak bahti gulecekki kendide gulebilsin
Allah butun bekar kizlarimiza hayirli kismetler nasip etsin insallah ..

dizi yapilsa yazik olur sinema çekilsin bu ask masalina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…