Evliler

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çalışırken teyzesi söyledi yeğenim var askerde diye birbirimizi görmeden sevgili olduk gelince de 6 ay içinde evlendik

Canım ya başlarken aşk masaliydi da sonrası hiçbir yemeği beğenmeyen, acayip titiz ve oldukça agresif kötü prens kurbağa oldu adam☺şükür bunu da bulamayanlar var☺
hahhahaah ayyy kahkaha attimmm yemin ederim
benim kocayi tarif ettinn sanki bi annn

bulamyan var tabi bak konu açiyolarr

ah bekarligima donsem hiç evlenirmiyim prens olmazsa kral olsunn valla yuzune bakmammm

Kendini degil ama arkadasimi anlatayim
Arkadasim annesini hastaneye goturuyor orada bi kadin bunu goruyor begeniyor kizim sen nerelisin nerde oturuyorsun diyor. Bizim kizda tokatliyim x mahallesinde oturuyorum diyor. Kadin bir baska gun kizin mahallesinib muhtarligina gidiyor butun tokatlularin ev adreslerini cikariyor kapi kapi geziyor ve sonunda bizim hatunu buluyor ogluna aliyor. Saka gibi ama gercek.

Birde bi zamanlar ask bocugu vardi radyoda hatirlarmisiniz oradan da tanisan bi arkadas var simdilerde 2 de cocuklular. Nasip iste sonucta hersey

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayy cok guzel bi konu bak bu soruyu bekarken bende sorardim ya bu millet nerden buluyo nasil oluyo diye. Ama oyle bi anda oluyoki kismetin nerden cikagi belli olmaz derlerya coook dogru. Mesela ben; ramazan ayiydi. Arkadasimin evine iftara davetliydim donuste arabam olmadigi icin ev sahibi arkadas ben birakirim erkek arkadasim gelicek seni beraber birakiriz dedi tamam dedik. Ve arabada bir erkek daha vardi ama ben hic begenmedim hic bakmadim cocuk surekli ilgilendi. Ertesi gun arkadasimla haber yollamis ilka tanistir beraber yemege cikalim diye. Dedimki hayirrrr sakin istemiyorum git sevgilisi var o kizin falan de uydur dedim. Ama fayda etmedi oglan anlamiyoki laftan sozden:) surekli telefonumu aramalar falan bide komikk ya arada etkileniyorum bulustuk bigun ama arkadas olalim dedim oyle bi kac ay arkadas olduk sonra ciktik ben ayrildim. Baya ayri kaldik oglan yone dustu pesime ben geri kabul ettim ciktik sonra ben bi asik ol aboooo nasil hemde kor kutuk bianda. Meger o benim hayatimin askiymis evlendik ve coook mutluyuz yani koca nerden bulunur tam bi adresi yok iste arabadan bile cikabiliyolar bunlar

Dugunde tanistik bana aşık oldu bende ona tabi ki sonra fazla beklemedi ailesi ile tanisstim cok agir basli oldugumu soyler eşim o yuzden etkilemisim onu sonra dugun falan bi baktik evliyiz

Eşim bi fast food'da restoran müdürüydü, ben de okul bittiğinde bir ay kadar orada çalıştım. O ara tanışmıştım. Tesadüf ki, eşim normalde başka bir Avm'deydi tam da benim başladığım sırada benim çalışacağım Avm'ye göndermişler bir süreliğine.. Sonra ikimiz de çıktık oradan, şimdi farklı yerlerde farklı iş üzerine çalışıyoruz :)

Tesaduf diye bir sey yoktur.orda olmasi gerekmistir.kaderdir o.

Eşimle is yerinde tanistik.ben atanir ayanmaz ilgisini belli etti.bi yemek yiyelim diye israr etti bi iki kez reddettim.sonra kabul ettim.hemen evlenmeyi dusunmuyodum.beklemedigim zamnda cikti karsima.belli bir zamani vardir seni bekliyordur.karsina cikinca sadece sans ver yeterli.

Benim hikayemin aynısı

:

31 yaşına kadar bekardım soranlara
- daha büyüyor teyzesi daha yaşı küçük derdim güler geçerdik,
işe başladım , etraftakiler soruyor kız yokmu etrafında kimse bulamadınmı birtane diye
- aracı olan kişiye sallıyordum öyle bir yere koymuş ki hepsi evli birtane bekar yok derdim ,
meğer benim şefim bana kör kütük aşıkmış bendende 4 yaş küçük ,
çıkma bile teklif etmeden direk
-evlen benimle dedi
bende bu sevgi ziyan olmasın dedim evlendim , şaka şaka bende hoşlanıyordum kendisinden
şimdi evliyiz ve iyiki bu benim kaderimmiş diyorum ( anası hariç hahahaa )

hakkında hayırlısını dile olsun inş

facede tanıştık.beni eklemiş haberim yok tabii baktım sayfasında şiirler döktürmüş resimlerime yorrumlar flamn yazıştık ve sevdik birbirimizi

koca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama

bu kadar kırıcı olmayın bu yaşlarda her genç kız yaşar bu bunalımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…