- 17 Kasım 2015
- 612
- 291
- 23
- 32
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Çalışırken teyzesi söyledi yeğenim var askerde diye birbirimizi görmeden sevgili olduk gelince de 6 ay içinde evlendikEşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canım ya başlarken aşk masaliydi da sonrası hiçbir yemeği beğenmeyen, acayip titiz ve oldukça agresif kötü prens kurbağa oldu adam☺şükür bunu da bulamayanlar var☺dizi yapilsa yazik olur sinema çekilsin bu ask masalina :))
hahhahaah ayyy kahkaha attimmm yemin ederimCanım ya başlarken aşk masaliydi da sonrası hiçbir yemeği beğenmeyen, acayip titiz ve oldukça agresif kötü prens kurbağa oldu adam☺şükür bunu da bulamayanlar var☺
Ayy cok guzel bi konuEşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tesaduf diye bir sey yoktur.orda olmasi gerekmistir.kaderdir o.Eşim bi fast food'da restoran müdürüydü, ben de okul bittiğinde bir ay kadar orada çalıştım. O ara tanışmıştım. Tesadüf ki, eşim normalde başka bir Avm'deydi tam da benim başladığım sırada benim çalışacağım Avm'ye göndermişler bir süreliğine.. Sonra ikimiz de çıktık oradan, şimdi farklı yerlerde farklı iş üzerine çalışıyoruz :)
Benim hikayemin aynısıEşimle is yerinde tanistik.ben atanir ayanmaz ilgisini belli etti.bi yemek yiyelim diye israr etti bi iki kez reddettim.sonra kabul ettim.hemen evlenmeyi dusunmuyodum.beklemedigim zamnda cikti karsima.belli bir zamani vardir seni bekliyordur.karsina cikinca sadece sans ver yeterli.
Üniversite ah ne güzel yillardiii
Eşim siyah bi kazak koyu lacivert bi kot giymisti
Traş desen o biçim parfüm miss gibi
Görür görmez ohaa dedim
Bulmusum kacirirmiyim
Ruh ikizim dedim ama ruh okuzum çıktı
Olsun yinede seviyorum
koca bulma yöntemleri5:casper gibiyim kimse beni farketmiyor demişsin eski bır konunda .Bunun da çaresi var fosforlu renkler giy bir süre fark edilene dek edilince yine eski kıyafetlerine dönmeyi unutma bak ama
Benim hikayemin aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?