• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamamak..

poncik5959

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
72
47
3
31
Merhaba bayanlar. 1 aydır evliyim. Bazen evliliğe alısmıs gibi oluyorum bazen de hiç alışamıyorum boşanmayı düşünüyorum. Ailemi çok özlüyorum. Aynı şehirdeyiz ailemle fakat nasıl alısıcam bu evliliğe bilmiyorum. Eşim kötü biri değil bana bi kötülüğü dokunmaz hiç . Ev işlerinden de değil şikayetim. Benim gibi olanlar varmıydı aranızda. Ya da zaman geçtikçe mi alışılıyor ..?

Zaman geçtikçe alışılıyor. Bende evimi benimseyememiştim 3-4 Aydan sonra herşey oturmaya başladı.

Geciyor hem de bir sure sonra kendi evinde olmayi annenlere gitmeye tercih edeceksin. Evliligin ilk 1 yili en zoru bence. Yepyeni bir hayat basliyor. Ilk zamanlar ben de cok zor alistim. Bir bakmissin kocan sana benzemis. Sen de ona benzemissin.

Benim 1 sene oldu evliliğim, ilk aylar genelde evlilikte cicim ayları güzel olur derler ama nedense benim için ilk aylar çok zor geçti. Aileme çok düşkünümdür hep onlara gitmek istiyordum evime gelmek hiç istemiyordum kaç ay boyunca ama sonra alıştım. Şuan sorarsan babamın evinde olunca evime gelmek istiyorum, evimi özlüyorum yani insan alışıyor yeni hayatına.

Bu hisleri yaşamanız çok normal.
Biz kadınlar evlilik öncesi evliliği gözümüzde çok fazla abarttığımız için evlilik sonrası bocalamalar yaşayabiliyoruz. Yani en azından kendimden ve yakın çevremden gördüğüm tablo bu. Büyük beklentilerle evlendikten sonra bakıyoruz ki çok da değişik bir şey değilmiş evlilik ve bekarların aksine sorumluluklar da artınca “Noluyor ya ?”oluyoruz. Bende ilk aylar çok bocaladım ama 4-5inci aydan sonra alışmaya başladım. Yani bu durum geçiyor canım asla kafaya takılacak bir şey değil. Hele ki eşinle de aran iyi ise

Ben de aynı sizin gibiydim, resmen pişman olmuştum evlendiğime :-) Ama diğer arkadaşların da dediği gibi 4-5 aydan itibaren alışılıyor. Hatta kendi evini annenlerin evine tercih ediyorsun :KK39:

Merhaba bayanlar. 1 aydır evliyim. Bazen evliliğe alısmıs gibi oluyorum bazen de hiç alışamıyorum boşanmayı düşünüyorum. Ailemi çok özlüyorum. Aynı şehirdeyiz ailemle fakat nasıl alısıcam bu evliliğe bilmiyorum. Eşim kötü biri değil bana bi kötülüğü dokunmaz hiç . Ev işlerinden de değil şikayetim. Benim gibi olanlar varmıydı aranızda. Ya da zaman geçtikçe mi alışılıyor ..?
Öncelikle mutluluklar dilerim. Bu dusuncelerin cok normal korkma :) ama boşanma kelimesini kullanma dusunme cok erken bunun icin. Evlilik denen şeyin oturmasi icin en az 1 sene sart

Back
X