Evliliğe alışamamak

Anais0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
184
122
23
31
Ahh kızlar çok dertliyim ben 5 aylık evliyim erken menapoz riskinden ve eşimin yaşından ötürü hemen çocuk yaptık ama evliliğe alışmakta aşırı zorlanıyorum ailem başka şehire yerleşti onları çok özlüyorum sanki beni ailemden eşim ayırmış gibi ona karşı bileniyorum açıkçası kaynanamdan da hoşlanmıyorum annemin arkasından birkaç bir şey söylemişti ona iyice sinir oluyorum sanki onlar yüzünden olmuş gibi geliyor üstüne hamilelik de gelince eşime iyice sinir olmaya başladım severek evlendim ama tahammül edemiyorum adama bir şey yaptığı da yok aslında daha önce böyle alışamayan var mı acaba ya da hamilelik yüzünden kocasına kötü davranan vs akıl verecek biri yok mu

Yumurta dondurma yapsaydınız keşke daha alışmadan hemen çocuk tabiki evliliğe alışamıyabilirsiniz.

Annenizin arkasından konuşan kaynana + gurbette olma da cabası + yaş farkı da var anlaşamamanız doğal sanırım siz 29 eşinizin yaşından dolayı demişseniz o da var

Keşke iyice karar vermeden evlenmeseydiniz üstüne çocuk yapmaya çalışmasaydınız.

Hamilelikte hormonlarınız değişiyor. Ailenize duyduğunuz özleme hormonlarınız eklenince böyle hissetmiş olabilirsiniz. İmkanınız varsa ailenizin yanına yapacağınız seyahat hem sizi mutlu edecek hemde özlemek ilişkinizi heyecan katacaktır.

Kaç yaşındasınız?

Kv nize karşı çok agresiflesmeden mesafenizi koyabilirsiniz. Daha yeni evlisiniz.

Ailenizden ayrılmanız iyi biliyormusunuz… Evet ilk zamanlar insan büyük bi boşluğa düşüyor ama kendi ailemiz ve sorumluluklarım deyip kendi hayatını düzenini kuruyor insanZ

Kv'ye mesafeli davranabilirsiniz.
Ancak eşinizle ilgili sorun daha acil bence. Çünkü bu durum aranızın bozulmasına yol açabilir. Adam muhtemelen hamileliğini veriyor o yüzden sıkıntı çıkarmıyor. Ancak bu durum ne kadar daha böyle devam eder. Psikolojik destek almayı demeye bilirsiniz.

29 yaşındayım eşim 36 ama aşırı zorlanıyorum eşim de annesine aşırı düşkün ama ben sinir oluyorum sürekli oraya gitmek istiyor o görebiliyor ben göremiyorum diye iyice sinir oluyorum

Birisiyle yaşamak başlarda çok zor geliyor.eee işin içinde kaynana da var normal gibi.ben de bir sevgilimle birlikte yaşamıştim.ilk başlarda aynı sizin gibi oldum.bekarken sürekli yanında biri olmasına alışkın değilsin.yeterince sevdiğine eminsen tabi.

29 yaşındayım eşim 36 ama aşırı zorlanıyorum eşim de annesine aşırı düşkün ama ben sinir oluyorum sürekli oraya gitmek istiyor o görebiliyor ben göremiyorum diye iyice sinir oluyorum
Yaşının neresi ileri allah aşkına gayet olması gereken yaşta evlenmişsin.
Bende sandım 38 yaşındasın.
Haklısında işte evlenmeden öncede belli bu erkeklerin ana düşkünlüğü.
Biraz daha gözlemle çok vıç vıç ilişkileri varsa söylersin usulüne göre sen git ben gelemem diye.

Kv ler kendilerini önce saba melikesi Belkıs sanıyorlar.
Sen bende alırsın havasını.

Ama oyunu kuralına göre oyna, açık bul ordan yürü suya sabuna dokunmadan cekersin kendini.

E gençmişsiniz daha? Menapoz eşimin yaşı diyince 40lar 50 ler sandım. 1 sene bekleseydiniz bari.

Sorununuz tam olarak burası. Ne sıklıkla görüşüyor kök ailesiyle?

Sorununuz tam olarak burası. Ne sıklıkla görüşüyor kök ailesiyle?
Her hafta gitmek istiyor 1 gün izni var onda da istiyor ki kahvaltı yapıp evden çıkalım akşam 10a kadar orda duralım yıl başını bile orda geçirdik yani düşünün

Evet benim yaşım ileri değil ama genetik olarak erken menapoz riskim var 27 yaşında yumurta testi yaptırdım 40 yaşındaki bir kadınınkine denk çıktı sonuçlar ondan acele ettik biraz olmazsa diye

Evet benim yaşım ileri değil ama genetik olarak erken menapoz riskim var 27 yaşında yumurta testi yaptırdım 40 yaşındaki bir kadınınkine denk çıktı sonuçlar ondan acele ettik biraz olmazsa diye
Senin 27 yaşında yaptırdığın test doğru olsaydı.
Evlenip 5 ay içinde hamile kalamazdın kesinlikle.

O anneye gitme durumu benim kinde de var.
seni iyi anlıyorum.
Dengeyi kurunca bi sorun olmaz.
Canını sıkma.

Ben 39 yaşındayım kendimi 19 sanıyorum bana önerebileceğiniz psikiyatrist var mı?

Toplumsal ve geleneksel kuralları yerine getireceğim derken hem kendinizden hem hayatınızdan vaz geçiyorsunuz...
Çocuğu bari mutsuz bir ortama maruz bırakmayın..

Benim de AMH değerim 0.15 bunu 32 yaşımda öğrendim. Embriyo dondurduk çocuk için hazır olduğumuzda transfer yapacağız kaldı ki neredeyse 7 yıllık evliyim Keşke siz de alternatifleri düşünseydiniz öncesinde...

Heralde belanızı arıyorsunuz. Ne demek o görüyor ama ben göremiyorum diye sinir oluyorum? O zaman ailenize söyleseydiniz taşınmayın diye. Adamın suçu kendi annesini görmek ve sevmek mi? Sırf hamilesiniz diye bu şımarıklığı yapmaya hakkınız yok. Koskoca 29 yaşında kadın olmuşsunuz. Aklınızı başınıza toplayın, kavgadan beslenip, boşuna kimsenin canını sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…