Evliliğe alışamamak

Bilemiyorum zamanı diye düşündük ama eşime evliliğe alışamıyorum bir türlü evlilik gerçekten çok zormuş

Bilemiyorum zamanı diye düşündük ama eşime evliliğe alışamıyorum bir türlü evlilik gerçekten çok zormuş
Ben deneyimlemedim ama anne olan tüm arkadaşlarım evliliğin esas başlangıcının çocukla birlikte olduğunu söylüyorlar. Öncesinde sorunlarınız varsa çocukla birlikte daha da zorlaşacak süreç. Kolaylıklar diliyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi.

Kimsenin canını sıkmıyoruz hanımefendi sizin annenizin arkasından konuşan, oğlunun tek izin gününü de tamamen onla geçirmesini bekleyen bir kaynananız olsaydı eminim her konuda her şeyine sinir olurdunuz siz belli ki bayılıyorsunuz kaynananıza ama herkes sevmek zorunda değil!!

Anneniz ne yaptı ki kaynananız arkasından konuşuyor? Ve nereden biliyorsunuz annenizin arkasından konuştuğunu? İyi o zaman adam sanki hiç başka ailesi yokmuş gibi bütün hayatını size adasın. Olur mu öyle şey? Aileniz göçmüşse bu kocanızın veya ailesinin suçu değil. Sizin ailenizin suçu. Buraya gelip ‘o annesini görüyor ama ben göremiyorum’ diye söylenip duramazsınız. Durursanız da cevabını alırsınız. Gidin bu şımarıklığı kendi ailesinize yapın. Sorun bakalım sizi niye yalnız bırakmışlar. Tüm bunları anlamak için evli olup kaynana göremeye gerek yok ayrıca. Siz bunları iyi bir düşünün.

Sorununuz tam olarak burası. Ne sıklıkla görüşüyor kök ailesiyle?
Sorun ne sıklıkla adamın ailesi ile görüştüğü değil bence. Eşim ailesini görüyor ben göremiyorum derdine düşmüş konu sahibi. Yani kendi ailesi aynı şehirde olsa görebiliyor olsa sorun olmayacak. Birkaç yorumunda bundan bahsetmiş. O ailesini görüyor ben göremiyorum yazmış.

Bu arada annenizle KV arasındaki problem ne. KV durup dururken mi annenize birşey demiş. Ayrıca kv'nin dediğinden emin misiniz kendiniz duydunuz mu?Başkasından duyduysanız bu işte sıkıntı olabilir haberiniz ola. Böyle bir sıkıntıya düşen arkadaşım oldu yok yere sorunlar yaşadı.

Erken menopoz safece riskiniz var. Bu risk illa gerceklesecek bir sey degil ya. Yumurta dondurma gibi işlemler icin maddi durumunuz varsa onu yaptirsaydiniz, yoksa da kade kismet şu ana kadar menopoza girmediysem illa olacak degil ya biraz erteleyelim deseydin. Bu yaptigin menopozdan daha buyuk risk. 5 ayda hamile kalmak nedir

Hormonel demek isterdim ama sizin başka sorunlarınız var eşinizin 1 gün izni varmış onuda sabahtan akşama kadar anasının dizinin dibinde geçiriyomuş. Önce bunu aşın bu ne böyle gerçekten. İki haftada bir gidin bir hafta sonu baş başa diğer hafta büyükler ile yada 2 saat çay için kalkın. Eşinize sinir olmanızın altında bu var bence ki çok haklısınız

Eşinize tatlı dille onunla başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu daha doğrusu bundan çok keyif aldığınızı söyleyin devamlı.. Ailesine 1 saat uğrayıp çıkabilirsiniz, akşama kadar durmak neyin nesi.. Ana kuzusu erkeklere evlenmek yasaklansa keşke.. Sizde hamileliğiniz ilerlemeden ailenizin yanına 1-2 haftalığına gidip özlem giderebilirsiniz belki.. Ama eşinize bilenip huzursuzluk çıkarmayın, bebek de geliyormuş, evliliğinizi yıpratmayın..

Esas baklayi sonra cikarmissiniz. Butun kininiz kizginligonizin sebebi anneci kocaniz.bu sebepl ofkenizi yoneltecek yer arayisindasiniz. Yapacaginix sey siz gitmeyeceksiniz ayda birden fazla. Esiniz kizsin sinirlensin vs umrunuzda olmayacak. Onun geldisine gittisine karismayin. Izin gununde gidiyor mu birakin gitsin siz kendinize plan yapin. Baska turlu cozumu yok. Mesafe koymazsaniz bebekten sonra ya her gun onlar.gelir ya siz gidersiniz. Simdiden dogum olmadan bu isi cozun.

Önce sakin olun hamileymişsınız. Sağlıkla alın kucağınıza. Ve yeni evlisiniz. Siz nasıl evliliğe alışamadım diyorsanız eşinizde öyle yaşıda var bu zamana kadar hep annesiyle durduysa kopması zor olabilir malesef bizim ülkemizde erkekler böyle yetiştirildigı için aileden kopamıyorlar. Ve ben bu tarz sorun yaşayan herkeste şunu görüyorum hemen kavga ve nefrete dönüştürüp çözemiyorlar. Karşılıklı konusarak aşılabilir problem bunlar. Kendi ısteklerınızı artık evli olduğunuzu beraber vakit gecirmek istediğinizi anlatın. Bir olmaz iki olmaz ama mutlaka olur düzene bıner. Oda anlayacaktır zamanla ama kavgaya girerse asla anlamaz hatta zıtlaşır. Bunun çözümü tatlı dil bana göre. Bır şekilde çözülür. Kendinizde olan farklı tutumların hamilelik hormonlarından olduğunu da anlatın kı sizı anlayabilsin. Erkekler ince düşünemiyor illa kafasına vura vura anlatacan. Evet kimse mecbur değil böyle uğraşmaya ama evlilik öncesi konuşulup cozulmedıyse ve bu yüzden bosanılmayacaksa bır tarafın cabasına mahkum .

Canım ben de 28 yaşındayım, 1.5 senelik evli 8 aylık hamileyim ilk başlarda ben de senin gibiydim. Ailem şehir dışında ve kayınvalide ile aynı soakkta oturuyoruz. Aynk hislere ben de çok kez kapıldım sanki haksızlık gibi geliyor onun her istediğinde görmesi ama senin sürekli özlem halinde olman istediğinde çıkıp görememen. Ama bir süre sonra alışıyorsun hamileliğin ilk ayları hormonlar tavan yapıyor çok hassas çok alıngan oluyorsun. Ben şimdi 8. Ayda dünya yansa umrumda değil. Çünkü bu dönemde çok şey öğreneceksin. Maalesef aynı evde biriyle yaşamak, alışmaya çalışmak çok zor. Sevsen bile her gün yeni bir huy çıkıyor. Bence sen şimdi bebeğine odaklan. Elinden geldiğince de mesafe koymaya çalış ki suyunu çıkarmasınlar. Bir süre sonra malesef alışacaksın...

İlk aylarda normal ya, zamanla alışırsın

Kendisinin baska konularda kadinin esiyle degil esinin ailesiyle de evlendigi yonunde iddialari var. Yani kayinaile ile evlenmemis kadinlari garipsiyor cok uzerinde durmayin.

Kendisinin baska konularda kadinin esiyle degil esinin ailesiyle de evlendigi yonunde iddialari var. Yani kayinaile ile evlenmemis kadinlari garipsiyor cok uzerinde durmayin.
Teşekkür ederim söylediğiniz için. Garipsedim biraz da :)

Kayın valide değilim. Ayrıca herkese beğenmedim yorumu atmadım ki ! Sadece topu topu üç veya dört kişiye atmışımdır. Niye bu kadar ilginizi çektim anlayamadım.

İlk 1 sene böyle olur normal.

Uzman yardımı alın.Herkese takıntılı hale gelmişsiniz.Hayat böyle geçmez.Biraz da bardağın dolu halini görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…