Bilemiyorum zamanı diye düşündük ama eşime evliliğe alışamıyorum bir türlü evlilik gerçekten çok zormuşBenim de AMH değerim 0.15 bunu 32 yaşımda öğrendim. Embriyo dondurduk çocuk için hazır olduğumuzda transfer yapacağız kaldı ki neredeyse 7 yıllık evliyimKeşke siz de alternatifleri düşünseydiniz öncesinde..
Ben deneyimlemedim ama anne olan tüm arkadaşlarım evliliğin esas başlangıcının çocukla birlikte olduğunu söylüyorlar. Öncesinde sorunlarınız varsa çocukla birlikte daha da zorlaşacak süreç. Kolaylıklar diliyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi.Bilemiyorum zamanı diye düşündük ama eşime evliliğe alışamıyorum bir türlü evlilik gerçekten çok zormuş
Kimsenin canını sıkmıyoruz hanımefendi sizin annenizin arkasından konuşan, oğlunun tek izin gününü de tamamen onla geçirmesini bekleyen bir kaynananız olsaydı eminim her konuda her şeyine sinir olurdunuz siz belli ki bayılıyorsunuz kaynananıza ama herkes sevmek zorunda değil!!Heralde belanızı arıyorsunuz. Ne demek o görüyor ama ben göremiyorum diye sinir oluyorum? O zaman ailenize söyleseydiniz taşınmayın diye. Adamın suçu kendi annesini görmek ve sevmek mi? Sırf hamilesiniz diye bu şımarıklığı yapmaya hakkınız yok. Koskoca 29 yaşında kadın olmuşsunuz. Aklınızı başınıza toplayın, kavgadan beslenip, boşuna kimsenin canını sıkmayın.
Anneniz ne yaptı ki kaynananız arkasından konuşuyor? Ve nereden biliyorsunuz annenizin arkasından konuştuğunu? İyi o zaman adam sanki hiç başka ailesi yokmuş gibi bütün hayatını size adasın. Olur mu öyle şey? Aileniz göçmüşse bu kocanızın veya ailesinin suçu değil. Sizin ailenizin suçu. Buraya gelip ‘o annesini görüyor ama ben göremiyorum’ diye söylenip duramazsınız. Durursanız da cevabını alırsınız. Gidin bu şımarıklığı kendi ailesinize yapın. Sorun bakalım sizi niye yalnız bırakmışlar. Tüm bunları anlamak için evli olup kaynana göremeye gerek yok ayrıca. Siz bunları iyi bir düşünün.Kimsenin canını sıkmıyoruz hanımefendi sizin annenizin arkasından konuşan, oğlunun tek izin gününü de tamamen onla geçirmesini bekleyen bir kaynananız olsaydı eminim her konuda her şeyine sinir olurdunuz siz belli ki bayılıyorsunuz kaynananıza ama herkes sevmek zorunda değil!!
Sorun ne sıklıkla adamın ailesi ile görüştüğü değil bence. Eşim ailesini görüyor ben göremiyorum derdine düşmüş konu sahibi. Yani kendi ailesi aynı şehirde olsa görebiliyor olsa sorun olmayacak. Birkaç yorumunda bundan bahsetmiş. O ailesini görüyor ben göremiyorum yazmış.Sorununuz tam olarak burası. Ne sıklıkla görüşüyor kök ailesiyle?
Bu arada annenizle KV arasındaki problem ne. KV durup dururken mi annenize birşey demiş. Ayrıca kv'nin dediğinden emin misiniz kendiniz duydunuz mu?Başkasından duyduysanız bu işte sıkıntı olabilir haberiniz ola. Böyle bir sıkıntıya düşen arkadaşım oldu yok yere sorunlar yaşadı.Kimsenin canını sıkmıyoruz hanımefendi sizin annenizin arkasından konuşan, oğlunun tek izin gününü de tamamen onla geçirmesini bekleyen bir kaynananız olsaydı eminim her konuda her şeyine sinir olurdunuz siz belli ki bayılıyorsunuz kaynananıza ama herkes sevmek zorunda değil!!
Eşinize tatlı dille onunla başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacınız olduğunu daha doğrusu bundan çok keyif aldığınızı söyleyin devamlı.. Ailesine 1 saat uğrayıp çıkabilirsiniz, akşama kadar durmak neyin nesi.. Ana kuzusu erkeklere evlenmek yasaklansa keşke.. Sizde hamileliğiniz ilerlemeden ailenizin yanına 1-2 haftalığına gidip özlem giderebilirsiniz belki.. Ama eşinize bilenip huzursuzluk çıkarmayın, bebek de geliyormuş, evliliğinizi yıpratmayın..Ahh kızlar çok dertliyimben 5 aylık evliyim erken menapoz riskinden ve eşimin yaşından ötürü hemen çocuk yaptık ama evliliğe alışmakta aşırı zorlanıyorum ailem başka şehire yerleşti onları çok özlüyorum sanki beni ailemden eşim ayırmış gibi ona karşı bileniyorum açıkçası kaynanamdan da hoşlanmıyorum annemin arkasından birkaç bir şey söylemişti ona iyice sinir oluyorum sanki onlar yüzünden olmuş gibi geliyor üstüne hamilelik de gelince eşime iyice sinir olmaya başladım severek evlendim ama tahammül edemiyorum adama bir şey yaptığı da yok aslında daha önce böyle alışamayan var mı acaba ya da hamilelik yüzünden kocasına kötü davranan vs akıl verecek biri yok mu
İlk aylarda normal ya, zamanla alışırsınAhh kızlar çok dertliyimben 5 aylık evliyim erken menapoz riskinden ve eşimin yaşından ötürü hemen çocuk yaptık ama evliliğe alışmakta aşırı zorlanıyorum ailem başka şehire yerleşti onları çok özlüyorum sanki beni ailemden eşim ayırmış gibi ona karşı bileniyorum açıkçası kaynanamdan da hoşlanmıyorum annemin arkasından birkaç bir şey söylemişti ona iyice sinir oluyorum sanki onlar yüzünden olmuş gibi geliyor üstüne hamilelik de gelince eşime iyice sinir olmaya başladım severek evlendim ama tahammül edemiyorum adama bir şey yaptığı da yok aslında daha önce böyle alışamayan var mı acaba ya da hamilelik yüzünden kocasına kötü davranan vs akıl verecek biri yok mu
Kendisinin baska konularda kadinin esiyle degil esinin ailesiyle de evlendigi yonunde iddialari var. Yani kayinaile ile evlenmemis kadinlari garipsiyor cok uzerinde durmayin.Zuhalin Cemberleri siz kayınvalide falan mısınız? Herkese otomatik beğenmedim atmışsınız, gayet düzgün normal yorumlar sadece kendi yorumum için söylemiyorum. Herkes kayınvalidesini sevmek zorunda mı?
Teşekkür ederim söylediğiniz için. Garipsedim biraz da :)Kendisinin baska konularda kadinin esiyle degil esinin ailesiyle de evlendigi yonunde iddialari var. Yani kayinaile ile evlenmemis kadinlari garipsiyor cok uzerinde durmayin.
Kayın valide değilim. Ayrıca herkese beğenmedim yorumu atmadım ki ! Sadece topu topu üç veya dört kişiye atmışımdır. Niye bu kadar ilginizi çektim anlayamadım.Zuhalin Cemberleri siz kayınvalide falan mısınız? Herkese otomatik beğenmedim atmışsınız, gayet düzgün normal yorumlar sadece kendi yorumum için söylemiyorum. Herkes kayınvalidesini sevmek zorunda mı?
İlk 1 sene böyle olur normal.Ahh kızlar çok dertliyimben 5 aylık evliyim erken menapoz riskinden ve eşimin yaşından ötürü hemen çocuk yaptık ama evliliğe alışmakta aşırı zorlanıyorum ailem başka şehire yerleşti onları çok özlüyorum sanki beni ailemden eşim ayırmış gibi ona karşı bileniyorum açıkçası kaynanamdan da hoşlanmıyorum annemin arkasından birkaç bir şey söylemişti ona iyice sinir oluyorum sanki onlar yüzünden olmuş gibi geliyor üstüne hamilelik de gelince eşime iyice sinir olmaya başladım severek evlendim ama tahammül edemiyorum adama bir şey yaptığı da yok aslında daha önce böyle alışamayan var mı acaba ya da hamilelik yüzünden kocasına kötü davranan vs akıl verecek biri yok mu
Uzman yardımı alın.Herkese takıntılı hale gelmişsiniz.Hayat böyle geçmez.Biraz da bardağın dolu halini görün..Ahh kızlar çok dertliyimben 5 aylık evliyim erken menapoz riskinden ve eşimin yaşından ötürü hemen çocuk yaptık ama evliliğe alışmakta aşırı zorlanıyorum ailem başka şehire yerleşti onları çok özlüyorum sanki beni ailemden eşim ayırmış gibi ona karşı bileniyorum açıkçası kaynanamdan da hoşlanmıyorum annemin arkasından birkaç bir şey söylemişti ona iyice sinir oluyorum sanki onlar yüzünden olmuş gibi geliyor üstüne hamilelik de gelince eşime iyice sinir olmaya başladım severek evlendim ama tahammül edemiyorum adama bir şey yaptığı da yok aslında daha önce böyle alışamayan var mı acaba ya da hamilelik yüzünden kocasına kötü davranan vs akıl verecek biri yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?