Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ciddiyetle soruyorum.
Ne olacağını sanıyordunuz?
Evlenip eşinizle başbaşa kalacağınızı, bir yuva kuracağını bilerek evlenmediniz mi?
Kusura bakmayın ben biraz şaşırıyorum böyle şeylere.
Evinizin tüm mutfak eşyalarını özenerek seçtiniz, eksiğiniz bile yoktur belki..
Evinizi bu derece hazırlamak yerine kendi psikolojinizi hazırlasanız daha iyi olmaz mıydı?
Hani adamın yaptığı bir yanlış, üzücü hareket olmayınca şaşırtıcı geliyor bu boşluk,özlem duygu durumu..
Daha aşka dair özlemlerinize bile doymadan..
Gidin eşinize sarılın.
Onu baştan tanıyacaksınız şimdi..
Heyecanlı bir keşife çıktığınızın farkına varın..
Çok normal. Ben de çok tuhaf hissetmistim. Hatta bir iki hafta anneannemi annemi arayıp olmadı birkaç aya bosanirim dedim durdum. Anneannem de yaz gelsin öyle Bosan yavrum, şimdi bu havada eşya taşı falan zor olur diyordu kadın ısıni biliyor düşünmemeye çalış keyfini çıkar, güzel günler bunlar
Foruma gireceğine gerdeğe gir kuşum
İlk başta olur öyle korkma, 1 2 ay sonra düzenin oturur alışırsın. Herkes hemen hemen benzer şeyler hissediyor. Sakin ol. Evliliğinin tadını çıkar. Emin ol yalnız değilsin. İki farklı karakterin birbirine alışması zaman alır.