Esiniz evliliginize duygusal yatirim yapiyor mu?
Ne yapildiginda esinizi tarafindan sevildiginizi hissediyorsunuz?
Ya da siz evliliginizi beslemek icin neler yapiyorsunuz?
eşim tarafından sevıldıgımı bırtek yatakta anlıyorum canım diğer zamanlarda senı sevıyorum bıle demıyor dese bıle altında muhakkah bır istek yatıyordur
ben eşime onu sevdıgımı güzel yemekler yaparak,kendıme özen göstererek göstermye calısıyorum ama malesefkı eşime birlikte olmak yetıyor gerısını gözü bile görmüyorr
Ben hayatim boyunca dille söylenen seylere cok ragbet etmedim.
Onun icindir ki hicbir zaman, seni seviyorum, sana asigim, sensiz ölürüm bilmem ne bilmem ne diyen bir erkek istemedim.
Sükürler olsun rabbim kalbime göre verdi. Esim sevgisini göstermek icin sözcüklerden cok davranislari tercih eden bir insan.
Bakislarinda, davranislarinda, bana güzel birsey söylemek istedigi zaman sesindeki o titremede sevgisini görüyorum ve anlatilmaz bir mutluluk hissediyorum.
Biz 15 yillik evliyiz, hergün, her an hissettirmistir bana sevgisini, (RABBIME SÜKÜRLER OLSUN) en son gecen gün bir saat begenmistim, oldukca pahaliydi " ayy cok güzelmis ama cokta pahali" dedim. Ertesi gün esim o saati almis geldi " sen iste yeterki, gücüm yettigi sürece, yemem icmem, sen mutlu ol yeter" dedi ve gözleri dolu dolu oldu ama ben bittim o an, saat maat umrumda degil ayaklarim yerden kesildi.
Cok üzüldüm okuyunca.
Bunu ona söylediniz mi, oturup konusma imkaniniz oldu mu?
Ben hayatim boyunca dille söylenen seylere cok ragbet etmedim.
Onun icindir ki hicbir zaman, seni seviyorum, sana asigim, sensiz ölürüm bilmem ne bilmem ne diyen bir erkek istemedim.
Sükürler olsun rabbim kalbime göre verdi. Esim sevgisini göstermek icin sözcüklerden cok davranislari tercih eden bir insan.
Bakislarinda, davranislarinda, bana güzel birsey söylemek istedigi zaman sesindeki o titremede sevgisini görüyorum ve anlatilmaz bir mutluluk hissediyorum.
Biz 15 yillik evliyiz, hergün, her an hissettirmistir bana sevgisini, (RABBIME SÜKÜRLER OLSUN) en son gecen gün bir saat begenmistim, oldukca pahaliydi " ayy cok güzelmis ama cokta pahali" dedim. Ertesi gün esim o saati almis geldi " sen iste yeterki, gücüm yettigi sürece, yemem icmem, sen mutlu ol yeter" dedi ve gözleri dolu dolu oldu ama ben bittim o an, saat maat umrumda degil ayaklarim yerden kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?