- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Zaten sana saygı duymamasına ragmen hala devam edebildigine göre belli cok seviyorsun elestirdigim ıcın söylemiyorum bunu... sadece seviyorsun ama bazı erkekler buna saygı duymuyor bazıları duyuyor bu duymayanlardan o yüzden ona uyum sağlıcak cinsellik Yaşayabildigi biriyle iliski yasaması gerekiyor sende istemiyorsun sana saygı duyan birini bulmak zorundasın ortada bulusamıyorsunuz cunku adam cogu erkek gibi bencil kendi dedigini diretiyor İlerde zaten sorun büyücek sacma bi sekilde biticek onuda elestirmiorm cinsellik istemesi normal kendi tercihi saygı duyardı olgun olsaydı oda yok anla artık
Şu cümle onla birlikte tuvalete bile gidilmeyecegını kanıtlıyor....Tabiki öyle derler baştada sen diğer kızlardan farklısın onlar evlenmeden yapmak istediler sen istemedin o nedenle seni seviyorum demişti şimdi neden böyle anlamıyorum
Borcu yüzünden psikolojisi bozuk olan adam borcunu düsünür sevdigi insanla gelecek için planını düsünür borcunu kapatmanın yollarını dusunur sinirli belki mutsuz olur ama cinsellik istiyorum kabul et diye diretmez saygısından vazgeçiyo bi kere her mutsuz oldugu zaman sımarık cocuk gibi sana istemedigin bişiy yüzünden saygısınımı kaybedicek yaşın kaç bilmiyorum ama sevginin mantıgının önüne geçmesine hakkını yedirmeye asla izin verme sevdigin ıcın hep olumlu bakmaya calısıyorsun bu hatayı sen gibi binlerce kisi sevdigi için yapıyor sonra acısını cekiyorBaşta saygı duydu sonra değişti borçları çıkınca psikolojisi bozuldu
Vala benim sevgili olma amacim bile o yani degil evlilik .Evlenmeden normal mi
Şu cümle onla birlikte tuvalete bile gidilmeyecegını kanıtlıyor....
Sevme kriterine bakarmısın hahahah herhalde sonradan sevmemeye karar vermiş ki cinsellik talep etmiş...
bana bu kafa yapısı aşırı geri kafalılık gibi geliyor.....
Ablacığım adam sana demiş ki cinsellik istemedıgın için seni seviyorumHangi cümle tam anlayamadım yorumunuzu
Merhaba benim sorunum şu ilişkilerimde evliliğe gidememek hayatımda çok insan olmadı olanlarla da evliliğe gidemedik başta çok seviyorlar ilgililer sonra Bi uzaklaşma kendini geri çekmeler görücü usulü de tanıştırıldım hiç etkilenmedim kendi tanıştıklarımda hep sorunlu kişiler çıktı hep bişeylere takıldılar birisi vardı aile yapısı farklıydı diğeri ailesini dinledi şimdiki erkek arkadaşımda cinsellik düşkünü çok moralim bozuk psikoloğa gidiyordum maddi imkanlardan bıraktım neden böyle oluyor hiç mi düzgün biri yok
Ya evlenmezse o zaman hevesini alırsaVala benim sevgili olma amacim bile o yani degil evlilik .
Yoksa arkadas oluruz yani tensel temas olmayacaksa , cinsellik olmayacaksa neden sevgili olunur ki .
Ki adam muhtemelen 35 40 yaslarinda . Bu yasta cinsellik olmayan bir iliskiyi kabul edecek var mıdır bilmiyorum.
Ben 24 yasinda bile etmemistim , simdi 28 im . Yine etmem.
Heves almak nedir ya ? Cinselligi boyle tanimliyorsaniz isiniz zor.Ya evlenmezse o zaman hevesini alırsa
Heves almak nedir ya ? Cinselligi boyle tanimliyorsaniz isiniz zor.
Cinsellik sizin zevk almak icin yaptiginiz bir eylem. Erkege sunmak , onun hevesini doyurmak, degerli bir kadin olmak vs icin yapilan bir eylem degil
Aklini basina topla istiyorsa istediğiyle kalsin borcunu odesin sonra istemeye gelsin... cok istiyor ya cinsel iliski hemen dugun yapsin kurtulsun bu kadar basit...Ya evlenmezse o zaman hevesini alırsa
Bu adam için demiyorum ben , genel olarak bakis aciniz erkeği mutlu etmek için yapilir cinsellik gibi sanki .Ama söyleyiş tarzı yaklaşımı yanlış zorluyomuş gibi hani güzel sözler falan söylese romantik nazik olsa neyse yapmadığım için hakaret ederse nasıl istek olacak ki
Bu adam için demiyorum ben , genel olarak bakis aciniz erkeği mutlu etmek için yapilir cinsellik gibi sanki .
Bunu degistirin diyorum . Siz istemediğiniz halde size baski yapan adamdan hic bir sey olmaz zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?