Evliliğe gidemeyen ilişkiler

Kimse seni istemedigin birseye zorlamamali. Eger senin tercihlerine saygi duymuyorsa, sadece kendini dusunen biridir. Boyle biriyle evlilikte de fedakar olan, odun veren hep sen olacaksin, o ise hep alıcı olacak. Deger mi?
Evlenmeden cinsellik yasamak istemiyorsun. Sirf o istiyor diye ve ayrilir korkusu ile onunla birlikte olursan ve ola ki ayrilirsaniz, kendibe cok kizacak ve evlenmeden beraber oldugun icin pisman olacaksin. Senin tercihine saygi duymali. Bu sadece cinsellikte degil, herseyde gecerli. Seni oldugun gibi kabul etmeli. Sana beraber olmadigin icin geri kafali gibi birsey siyluyorsa zaten sana saygisi yoktur. Saygi olmayinca sevgi de olmaz. Bu adam icin kendini cok da heba etme, degmez.

Reactions: 000
Tabiki öyle derler baştada sen diğer kızlardan farklısın onlar evlenmeden yapmak istediler sen istemedin o nedenle seni seviyorum demişti şimdi neden böyle anlamıyorum
Şu cümle onla birlikte tuvalete bile gidilmeyecegını kanıtlıyor....
Sevme kriterine bakarmısın hahahah herhalde sonradan sevmemeye karar vermiş ki cinsellik talep etmiş...

bana bu kafa yapısı aşırı geri kafalılık gibi geliyor.....

psikolojisi
Başta saygı duydu sonra değişti borçları çıkınca psikolojisi bozuldu
Borcu yüzünden psikolojisi bozuk olan adam borcunu düsünür sevdigi insanla gelecek için planını düsünür borcunu kapatmanın yollarını dusunur sinirli belki mutsuz olur ama cinsellik istiyorum kabul et diye diretmez saygısından vazgeçiyo bi kere her mutsuz oldugu zaman sımarık cocuk gibi sana istemedigin bişiy yüzünden saygısınımı kaybedicek yaşın kaç bilmiyorum ama sevginin mantıgının önüne geçmesine hakkını yedirmeye asla izin verme sevdigin ıcın hep olumlu bakmaya calısıyorsun bu hatayı sen gibi binlerce kisi sevdigi için yapıyor sonra acısını cekiyor

Evlenmeden normal mi
Vala benim sevgili olma amacim bile o yani degil evlilik .
Yoksa arkadas oluruz yani tensel temas olmayacaksa , cinsellik olmayacaksa neden sevgili olunur ki .
Ki adam muhtemelen 35 40 yaslarinda . Bu yasta cinsellik olmayan bir iliskiyi kabul edecek var mıdır bilmiyorum.
Ben 24 yasinda bile etmemistim , simdi 28 im . Yine etmem.

Evliliğe gitmiyor ise vardır bir sebebi. İleride iyi ki olmamış diyeceksiniz emin olun. Eşimle tanışmadan 5 ay önce söz attım ama bizimki karışıktı herşey iyi iken bir anda bozuldu. Ondan önce çok uzun süreli bir ilişkim vardı. Sonra eşimle tanıştık ve evlenince anladım ki iyi ki eskisi olmadı kimse eşim gibi olamazdı.

Ya evlenmezse o zaman hevesini alırsa

Ya evlenmezse o zaman hevesini alırsa
Heves almak nedir ya ? Cinselligi boyle tanimliyorsaniz isiniz zor.
Cinsellik sizin zevk almak icin yaptiginiz bir eylem. Erkege sunmak , onun hevesini doyurmak, degerli bir kadin olmak vs icin yapilan bir eylem degil

Ama söyleyiş tarzı yaklaşımı yanlış zorluyomuş gibi hani güzel sözler falan söylese romantik nazik olsa neyse yapmadığım için hakaret ederse nasıl istek olacak ki

Ama söyleyiş tarzı yaklaşımı yanlış zorluyomuş gibi hani güzel sözler falan söylese romantik nazik olsa neyse yapmadığım için hakaret ederse nasıl istek olacak ki
Bu adam için demiyorum ben , genel olarak bakis aciniz erkeği mutlu etmek için yapilir cinsellik gibi sanki .
Bunu degistirin diyorum . Siz istemediğiniz halde size baski yapan adamdan hic bir sey olmaz zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…