Evliliğe gidemeyen ilişkiler

Evlenmeden normal mi
Normal kişiye göre değişir.
Bana göre de evlenmeden cinsellik ters.
Bu benim hayat görüşüm.
Sevgilim de bu fikirde biri..
Fikrinize uyacak birini bulun veya size saygı duyacak birini bulun.
Sırf bencilce cinsellik istiyor diye kaç yıllık değerinizi çiğnemenizi istiyorsa o kişi olgun değildir.

Ben olsam öyle birini istemezdim.

Sanirim bu kizda istiyor gibi bizden laf almaya calisiyor

Asla sana ters gelen bi şeyi sırf onu elde edebilmek umuduyla yaşama. İleride çok çok pişman olursun kullanılmışlik hissi berbat bi şey hele ki böyle yoğun duyguların olan birisiyken karşındaki.
Bence zorlamayın sırf evlilik baskısıyla yanlış şeyler yapabilirsiniz. Salın gitsin sanki herkes evlenmek zorunda mı? Hayırlısı çıkarsa olur çıkmazsa da kısmet değilmiş dersin.
Benim yaşım size göre küçük ama bu işler şans işi bence. Çok fazla sevgilim olmadı ama flört ettiğim fazlaca oldu. Gayet dikkat çeken eli yüzü fiziği düzgün bi kız olmama rağmen bi türlü istediğim gibi birisi olmuyordu. İstediklerim de ya bi olay oluyordu ya da onlar beni istemiyordu.
Derken sosyal hesaptan biriyle tanıştım ve kendimden inanamadim her şey nasıl bu kadar iyi olabilir diye.
Sevmeden evlenmem demişsiniz ama ben seviyorum sadece o bana aşırı ilgili olduğu için aşık değilim :)
Demem o ki olur elbet bir gün iyi birisi.
Tip konusunda da bu büyük oranla geçerli bi şey fazla yakışıklı erkek yoruyor kim ne derse desin ben yorumlamam uğraşamam valla kafam rahat olmalı. Benim bi tık alt seviyem olsun ki görüntü olarak beni el üstünde tutsun..

peki size bunu söyleyen erkek nasıl temiz mi benim de erkek arkadaşımın yemediği halt yok ama o da beni bu şekilde yargılar

peki size bunu söyleyen erkek nasıl temiz mi benim de erkek arkadaşımın yemediği halt yok ama o da beni bu şekilde yargılar
Bilmiyorum temiz mi değil mi
İlgilenmiyorumda
Sadece toplumdaki bakış açısı evlenecek adam yok diyen kadına karşılık gelen çoğunluk bir erkek kitlesi var
Üniversiteye giden kızları bile evlenilmez ooo diyen bir güruh var ilgilisine duyrulur

o gürühta ünüversiteye gitmeyen kız alsın madem

bu arada eski erkek arkadaşım çünkü o da zin bahsettiğiniz güruhtandı hayatında başarılar diledim bende

Ayrilmalisin ondan.demekki dogru kismetin seni daha bulamamis zamanin var

Matematik formülü gibi yaklaşıyorsunuz.
Sanki duygu hiç katmıyorsunuz.
Bir konuda hak veremedim yani hemen en başından olcaksa olsun kafasındasınız.
Biz 27-29 yaşındaydık ilk başladığımızda ve o da evlenmeyi düşünmüyordu. Ben evlenmem diyelerdendi. Eğer olacaksa olur diye rahat tiplerdendim ben de. Tam üç sene flört üstüne evlendik. İlk hafalardan itibaren cinsellik de vardı. Bu kadınlara sorsan hem yaşlar büyük hem cinsellik var sıkılır evlenmez derlerdi ki ağzıylada söylüyor derlerdi.
Nericede geldi evlenme teklif etti evlendi.
Hesap kitap da asla yapmamıştım.
Yani içinizden geleni yaparsanız gidecekse gider, evlilik varsa evlenir.
Adam güven vermiyorsa evet hemen bitirin.
Ama daha ilk günden ilk aydan evlilik demiyor diye şüphelenmeyin. Kim tanımadığıyla evlenmek ister.
Ben zaten evlilik istediği için geleni istemem karşısındaki kadın mühim değil niyeti evlenmek derim. Ben olmasam başkası.
Ama tanıdıktan sevdikten sonra evlilik düşünürse isterim. İstediği evlilik değil benimdir.
Bu mantık erkek için de geçerli. Böyle bakan erkek de var

İlerde arkasında duramayacağınız, kaldıramayacağınız hiçbir şeyi yapmayın. Emin değilseniz, akışa bırakamayacaksanız, karşınızdakine de güvenemiyorsanız, güvendiğiniz halde kendi psikolojinizin iyi olacağından emin değilseniz yapmayın.

Ülkemizde gerçekten de korkuları, genel yargıları, toplum efsanelerini çürüten erkek var. Gerçekten de bekarete göre kadın seçmeyen, hayatını paylaşmak istediği kadını arayan erkekler var. İşte denk gelmek ve tanımak.. Bu önemli. Ama bunun için kadının da bu konuyu kendi içinde büyütmeden ve yaşadığının arkasında duracak güce sahip olması gerekir. Bunu yapamayan kadın hatalıdır diye bir şey yok. Bir kadın evlenene kadar da beklemek isteyebilir, saygı duyulması gereken bir şey. Saygı görmüyorsanız orada sıkıntı var bence.
Malesef ülkemizde kadını önce rahatlatıp, kadına güven verip sonra saçma sapan sebeplerle kaçıp giden erkek türü de çok.
Kendi psikolojinizi düşünerek hareket edin. Dediğim gibi arkasında duramayacaksanız-ki bu suç değil- istemediğiniz bir şey yapmayın. Bunu yapmıyorsunuz diye başarısız olmuyorsunuz, ilişkiyi yönetemiyor da olmuyorsunuz.

Evlenmeden once ilişkiye karsi degilim seversen, sevisebilirsinde bence gayet normal ama bu adam size tamamen cinsellik olarak bakiyor gibi geldi. Boyle olmaz

Benim en yakın arkadaşlarımdan biriyle ilişkim olmuştu. Cinselliği yaşamaya bir adım kalmıştı. Sürekli beraberdik çok açık görüşlüydü. Kadınların cinselliği yaşaması gerektiğini söylerdi falan. Sonra öğrendimki bunun üniversitelei ailesiyle yaşayan bir kız arkadaşı varmış. O kızla cinsellikte ileriye gidemeyeceği için beni oltaya getirmeye çalışmış. Çünkü ben tek yaşıyordum, ona göre özgür biriydim.

Kimileri de böyle feminist görünüp el değmemiş kız arıyor ama ben bu kafa yapısına sahip insanların mutlu olacağını sanmıyorum.

Psikolojim bu olaydan dolayı çok bozuk bu aralar zaten bi yandan sevdiğim adam Bi yandan ya bir daha kimseyi sevemezsem düşüncesi var. Dediğini yapsam bu sefer farklı bişey ister o zaman da iyice mutsuz olurum yani her türlü mutsuzum. O olmazsa hayatımda sürekli düşünücem acabalar olucak sürekli

insan sürekli sürekli ilişkilerinde aynı sorunu yaşıyorsa orda bir blokaj bir travma olduğunu düşünüyorum. Almanız gereken dersi almamışsınız. Belki de kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyor haketmediğinizi düşünüyorsunuz. Karşınıza cıkan erkekler belkide sizin bilinçaltınızın aynası?
hayat cesurlara torpil geçer kitabını okursanız size cok faydası olur ve can aydoğmuş’un meditasyonlarını önerim youtube’da videoları dolu.

Ben aynı sene icinde tanıştığım 3-4 erkekten hep birbirinin aynısı konular yüzünden darbe yiyince dersimi aldım kabul ettim yoluma baktım. Cok gecmeden karşıma cıkan beni benden daha cok seven İnsana şans verdim, başta zor oldu, diğerleri gibi dengesizlizlik ve gelgitler yapmayınca ben onu elde ettim sandım sevmiyorum sandım ama yinede devam ettirdim bu İlişkiyi ve şuan daha cok seven taraf benim yakında kısmetse evlilik düşünüyoruz.
Dersimi aldım ve hayat mucizeler cıkardı önüme inşallah siz de mucizeler yaşarsınız dediklerimi istikrarlı şekilde yapın

Böyle bir arkadaşım vardı ilişkileri oluyor ve bir türlü evlenemiyordu. Son ilişkisinde terapisti Emdr tedavisi yapmış. Tedaviden sonra kendinden 5 yaş büyük sevgilisiyle evlendi ve adam hem çok sempatik hem acayip zengindi. Şu an dünyayı gezmekle meşguller... Bodrumda yazlıklarına fln çağırdılar bizi bu da böyle bir anımdır.

35 yaşındasın diye çevre baskısına boyun eğip yanlış insanlara sürüklenme hayat senin hayatın tekrar dünyaya gelip yaşamıyorsun

İlişkide önemli olan bence iki kişinin birbiriyle uyumlu olması. Hem zevk, hem eylem, hem tarz, hem görüş, hem kıyafet, hem kafa yapısı, hem olaylara yaklaşım vs bı sürü şeyde erkek ve kadın birbiriyle uyumlu olmalı. Evlenince bile haftada 3-4 kere cinsel ilişkiye girmek gerekiyormuş (ben vajinismusum tabi orası ayrı) ama her anlamda uyuşmak gerçekten önemli. Seni anlayan ve anlayabileceğin bı erkek olmalı. Seven sahiplenen isteklerine sırt çevirmeyen, sabırlı, anlayışlı, destek olan bir erkek olması gerekir. Biraz mantıklı düşünmelisin canım bence

İşte hayat mantıklı düşünmeye itiyor aşk evliliği yapıcam diye reddettiğim çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…