- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Normal kişiye göre değişir.Evlenmeden normal mi
Sanirim bu kizda istiyor gibi bizden laf almaya calisiyor
Normal kişiye göre değişir.
Bana göre de evlenmeden cinsellik ters.
Bu benim hayat görüşüm.
Sevgilim de bu fikirde biri..
Fikrinize uyacak birini bulun veya size saygı duyacak birini bulun.
Sırf bencilce cinsellik istiyor diye kaç yıllık değerinizi çiğnemenizi istiyorsa o kişi olgun değildir.
Ben olsam öyle birini istemezdim.
peki size bunu söyleyen erkek nasıl temiz mi benim de erkek arkadaşımın yemediği halt yok ama o da beni bu şekilde yargılarbunu bugün duyduğum ikinci kişisin diğeri erkekti
Oda kadınların düzgün olmadığını düşünüyor
Çok kaprisli ilgi budalası diyor
Çok bencilmiş kadınlar
Ve hepsinin çok fazla ilişki yaşamışmış hiç bişey demeden dinledim
Kendim bile şaşırdım bu benmiyim diye
Demem o ki sen nasıl düşünüuorsan karşı tarafta farksız değil
Bilmiyorum temiz mi değil mipeki size bunu söyleyen erkek nasıl temiz mi benim de erkek arkadaşımın yemediği halt yok ama o da beni bu şekilde yargılar
o gürühta ünüversiteye gitmeyen kız alsın mademBilmiyorum temiz mi değil mi
İlgilenmiyorumda
Sadece toplumdaki bakış açısı evlenecek adam yok diyen kadına karşılık gelen çoğunluk bir erkek kitlesi var
Üniversiteye giden kızları bile evlenilmez ooo diyen bir güruh var ilgilisine duyrulur
bu arada eski erkek arkadaşım çünkü o da zin bahsettiğiniz güruhtandı hayatında başarılar diledim bendeBilmiyorum temiz mi değil mi
İlgilenmiyorumda
Sadece toplumdaki bakış açısı evlenecek adam yok diyen kadına karşılık gelen çoğunluk bir erkek kitlesi var
Üniversiteye giden kızları bile evlenilmez ooo diyen bir güruh var ilgilisine duyrulur
Ayrilmalisin ondan.demekki dogru kismetin seni daha bulamamis zamanin varBiraz borçları var o nedenle biraz zaman lazım o ilk baştan beri düşünüyor ama evlenene kadar cinsellik yaşamak istiyor ama ben evlenmeden istemiyorum son zamanlarda bu nedenle tartışıyoruz hep beni suçluyor geri kafalı dedi çok üzüldüm
İlerde arkasında duramayacağınız, kaldıramayacağınız hiçbir şeyi yapmayın. Emin değilseniz, akışa bırakamayacaksanız, karşınızdakine de güvenemiyorsanız, güvendiğiniz halde kendi psikolojinizin iyi olacağından emin değilseniz yapmayın.
Ülkemizde gerçekten de korkuları, genel yargıları, toplum efsanelerini çürüten erkek var. Gerçekten de bekarete göre kadın seçmeyen, hayatını paylaşmak istediği kadını arayan erkekler var. İşte denk gelmek ve tanımak.. Bu önemli. Ama bunun için kadının da bu konuyu kendi içinde büyütmeden ve yaşadığının arkasında duracak güce sahip olması gerekir. Bunu yapamayan kadın hatalıdır diye bir şey yok. Bir kadın evlenene kadar da beklemek isteyebilir, saygı duyulması gereken bir şey. Saygı görmüyorsanız orada sıkıntı var bence.
Malesef ülkemizde kadını önce rahatlatıp, kadına güven verip sonra saçma sapan sebeplerle kaçıp giden erkek türü de çok.
Kendi psikolojinizi düşünerek hareket edin. Dediğim gibi arkasında duramayacaksanız-ki bu suç değil- istemediğiniz bir şey yapmayın. Bunu yapmıyorsunuz diye başarısız olmuyorsunuz, ilişkiyi yönetemiyor da olmuyorsunuz.
İşte hayat mantıklı düşünmeye itiyor aşk evliliği yapıcam diye reddettiğim çok olduİlişkide önemli olan bence iki kişinin birbiriyle uyumlu olması. Hem zevk, hem eylem, hem tarz, hem görüş, hem kıyafet, hem kafa yapısı, hem olaylara yaklaşım vs bı sürü şeyde erkek ve kadın birbiriyle uyumlu olmalı. Evlenince bile haftada 3-4 kere cinsel ilişkiye girmek gerekiyormuş (ben vajinismusum tabi orası ayrı) ama her anlamda uyuşmak gerçekten önemli. Seni anlayan ve anlayabileceğin bı erkek olmalı. Seven sahiplenen isteklerine sırt çevirmeyen, sabırlı, anlayışlı, destek olan bir erkek olması gerekir. Biraz mantıklı düşünmelisin canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?