Evliliğe gidemeyen ilişkiler

Bende blokaj olduğunu hissediyorum çok acayip ama bariz Bi şekilde hissetmeye başladım çünkü farkındayım kendimi sevmiyor değer vermiyorum ilişkilerimde bağımlı tarafım. Kaybetmemek uğruna tartışmaktan bile kaçıyorum tartışsam bile kaybetme korkusundan Bi daha kimseyi sevemem düşüncesiyle hemen alttan alıyorum duruşumu koruyamıyorum

Yorgun olsan bile cinsellik konusunda erkekler anlayışlı değil sanki hayatta başka şeyler yokmuş gibi çok yorucu

Kesinlikle fırsat verin derim zaten yaşınız artık küçük değil ben de eşimde ilk etapta etkilenmedim ama ruhumudan öyle güzel anladı ki Allah'ım kalbimi isindir diye dualar ettim iyi ki etmişim evlenince yakışıklilik vs bir yere kadar adet döneminde nazını çekiyor mu hastayken meyve soyup karnını okşuyor mu hamileyken ne oldu neyin var diye gözünun içine bakıyor mu bunlar ehemmiyet kazaniyor o kalbim küt küt diye yakışıklı diye kapildigim çocuklar daha sevgiliyken bile egolarindan seni üzdüm mu diyemezlerdi bir de koca olacaklar sanardim aptallikmis

Haklısınız vefa, merhamet, düşüncelilik, sahiplenme bunlar çok güzel ve önemli şeyler bende dua ediyorum sizin gibi teşekkür ederim paylaşımınız için. Size de mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…