Evliliğe hazır hissetmemek

Erkek arkadaşın açısından bakıyorum haklı.
Senin açından bakıyorum daha küçüksün.
Bekleyin desem zaten 6 yıl olmuş daha da uzarsa suyu çıkar ki çıkıyor da.
Zaman ilerledikçe o kişinin aslında doğru kişi olmadığını gençliğin çocukluğun verdiği bir heves olduğunu anlıyorsun.
Zamanında güzel gelen şeyler gözüne batmaya başlıyor.
Mesela en basiti şimdi eğitim durumu seni rahatsız etmiyor olabilir ama bir kaç sene sonra gözüne batmayacağı ne malum.
Aynı şeyleri yaşadım emin olabilirsin.
Senin ki gibi uzun bir ilişkin vardı.
Ama zaman ilerledikçe doğru insan olmadığını anladım.
Ve şimdi iyi ki diyorum
İyi ki onunla evlenmemişim.
İyi düşün derim.

Erkek arkadaşın açısından bakıyorum haklı.
Senin açından bakıyorum daha küçüksün.
Bekleyin desem zaten 6 yıl olmuş daha da uzarsa suyu çıkar ki çıkıyor da.
Zaman ilerledikçe o kişinin aslında doğru kişi olmadığını gençliğin çocukluğun verdiği bir heves olduğunu anlıyorsun.
Zamanında güzel gelen şeyler gözüne batmaya başlıyor.
Mesela en basiti şimdi eğitim durumu seni rahatsız etmiyor olabilir ama bir kaç sene sonra gözüne batmayacağı ne malum.
Aynı şeyleri yaşadım emin olabilirsin.
Senin ki gibi uzun bir ilişkin vardı.
Ama zaman ilerledikçe doğru insan olmadığını anladım.
Ve şimdi iyi ki diyorum
İyi ki onunla evlenmemişim.
İyi düşün derim.

İyi ki bir yanlıştan dönmüşsünüz.Yaş ilerledikçe aşkın etkisi azalıyor insan daha mantıklı düşünmeye başlıyor.Gözündeki perde kalkıyor.O daha sağlıklı bence.İnsanin 20 yaşındaki düşünceleri ile 30 yaşındaki düşünceleri bile çok farklı oluyor.

Hala aşk varsa ve mantığada uyuyorsa o zaman evlenilmeli.

İyi ki bir yanlıştan dönmüşsünüz.Yaş ilerledikçe aşkın etkisi azalıyor insan daha mantıklı düşünmeye başlıyor.Gözündeki perde kalkıyor.O daha sağlıklı bence.İnsanin 20 yaşındaki düşünceleri ile 30 yaşındaki düşünceleri bile çok farklı oluyor.

Hala aşk varsa ve mantığada uyuyorsa o zaman evlenilmeli.

Kesinlikle öyle.
Sonuçta Allah izin verirse bir ömür hayatını geçireceğin kişi oluyor.
Kim ne derse desin mantık çerçevesinde bakmak şart oluyor.

6 yıldır ilişkiniz de olsa daha 21 yaşında çocuksun. karakterin bile tam oturmamıştır. bugun sana ak gelen yarın kara gelir. biraz daha olgunlaşmayı bekle. evliliğin sevip sevmeme ile alakası yok, mantık da işin içine girmeli biraz.

önce okulun bitsin, işe gir. bi süre çalış. kendi paranla gez toz dolaş ailene faydan olsun birikim yap. adam kaçmıyo ya. ha kaçacaksa da bu yüzden kaçsın, rengi belli olur en azından.

Back
X