Merhabalar arkadaşlar..
Son zamanlarda kendi kendine konuşan, içine kapanık biri haline geldim.. Lütfen bana bir yol gösterin; içinde bulunduğum dönem mi beni böyle yapıyor, ben mi abartıyorum, yoksa olanlara göre hissettiklerim normal mi..
Ben bir yıl önce evlendim. Dün evlilik yıl dönümümdü. Hem de kandil. Kendimce hayalim vardı. Güzelce bir BAŞBAŞA yemek, sonra dualar... Eşim dışarıda yemek yiyelim mi dedi, ben evet dedim, ama iş saati 7.30da bittiği için işte ben gelene kadar 8 olur acıkırsın vs dedi. Baktım çok da hevessiz iyi dedim. Çalışıyorum ben bir yandan da, işten çıkışta hemen eve geldim, en sevdiği yemekleri yaptım, giyinceğim elbiseyi falan çıkardım. Kapı çaldı, eşimi beklerken kv geldi:))) 1 saate yakın oturdu. Onun bunun dedikodusunu yapıyor bana. Ne yapacaksınız dışarı çıkmıyacaksınız herhalde dedi. Oturnuşsun binsaat, yemeği bizde yemeyi bekliyorsun nereye çıkalım:) neyse eşim geldi, o geldikten on dk sonra falan gitti sağolsun. Yemek yerken telefon çaldı. Size geliyoruz diye. Misafirleriyle birlikte 6 kişi geldiler. Eşim “çok oturmayın yarım saat sonra bize gidelim de kalkın” dedi. Ama kalktıklarında saat 12ydi. Ona gelen bizim evi de görmek zorundaymış.. düşünüyorum, kendi annem olsa “onların evlilik yıl dönümü” der kimseyi getirmezdi. Hamile, zaten tüm gün koşturmalı ve tehlikeli bir işte çalışıyor der bana böyle yüklenmezdi.
Ben yoruldum sürekli evde kalmaktan, gidebildiğim tek yerin market olmasından, kv nin habersizce sürekli gelmesinden, haftanın 3-4 günü onu görmekten, herşeyimi eleştirmesinden, benden habersiz gelen misafirlerden, herşeye akıl vermesinden..
kapım çalıyor kim diyorum bakıyorum benden habersiz gelen bir akraba. Benim haberim yok, kv ayarlamış.
Şimdi korkuyorum.. bir bebek bekliyorum ve onu da kucağımdan almasından korkuyorum.. en fazla bir yaşa kadar emzirceksin, ben onu köye götürcem baskıları falan.. doğumun gelmesinden korkuyorum. Şuan karnımda ve kimse dokunamıyor ona, ama geldiği dünyada karışanı çok olacak.. izinde olcam bir süre, her gün gelecek bebeği görme bahanesi ile. Milleti her gün evime toplayacak, saatlerde oturacak, farkındayım...
Eşimden de soğudum munuzaklaştım mı ne.. şikayetlerimi desem de nırmal şeyler ona göre. Mız mız bir hamile olmadım ama e bi saatten sonra ağrılarım vs oluyor. Ona göre sabah çalışıp akiam yemek yapıp sonrasında da gece saatine kadar misafir ağırlayabilirim. Ertesi sabah erkenden kalkıp gene işe gidebilirim.
Uzun yazdım, affola..
Ben ne yapmalıyım?