• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe uyum sağlayamamak...

Hayatınızi surekli yönlendirmek isteyen baskın bir kayınvalideniz var.Şu cümleden sonra ne dediniz merak ediyorum?
" En fazla bir yaşına kadar emzireceksin sonra alıp köye götüreceğim. "

Bu kadar hadsiz bir insana artık dur demeniz gerekli. .Sizin kayınvalideniz hayatındaki herseyi kendisinin zannediyor..Siz esinizle konussanizda hic bir erkek annesinin haksızlığını kabul etmez o yuzden bunu siz halledin.Güzellikle konustugunuzda anlamıyorsa tutumunuzu sertlestirin.Size bol sabır ve güç diliyorum.
Benm de bir çocuğumvar şusn hamileyim, kvlide ikinciyi duyunca birinciyi kendisine vereceğimi düşündü ki birgün ilk kez çocuk bizde kalsın muhabbeti yaptı ama bişey diyemedim içim içimi yedi ha annemde dese onlara birşey der bırakmazdım ama zaten çok düzgün ilişkimiz yok problem olmasın dedim ses edemedim o gece kaldı ertesi gün msj atmış çok özledim üzüldüm deme kalsın ara ara bizde hem hamilesinde falan filan diye ama baştan beri böyle bi tutumu vardı da altı değişecek yok süt muhabbetine öyle bi iki gün dışında bakmışlığı yoktur yani işim olsada bırakınca akşam çok yoruldum çok şöyle oldu böyle oldu muhabbeti yapardı yani şimdi bebeklikten çıkıp çocuk olduğu için kolay geliyo tabi bakması istiyor bende çok düşkünüm çocuğuma ertesi gün mesaj atınca bende bi daha tekrar etmeyi düşünmüyorum kendimden uzak tutmak istemiyorum yazdım o kadar kötü insan oldum ki bibuçuk ay küstüler topluca hamileyim kanamam falan oldu 3 ay evde yemek pişmedi kızımın yemeğini hep komşular getirdi allah razı olsun bende adım atmadm ama eşimle de sıkıntı oldu tabi sonuç olarak üzerlerine aldılar hatayı isteyerek veya istemeyerek ama ben adım atmadım çünkü suçlu hatalı ard niyetli değildim bi defa dur demeyinceişin altından kalkılmıyor zamanında çok her konuda müsamaha gösterdim alttan aldım arkamdan konuştuğunu duydum kendim ses etmedim misafir var sana geliyo öisafir var gel hixmet et yok bize gelin sürekli emrivaki şimdi istemediğim ne misafiri kabul ediliyorum ne de istemediğim ortama giriyorum ama böyle olsun istemiyordum anne kız gibi olalım istiyordum hep sabrettim ttanısınlar düzelir anlasınlar severler zamanla daha anlayışlı olurlar falan filan diye diye 3 yıl sustum gık demedim üç yılın sonunda çatlayınca çok kötü oldum herkesingözünde ama ben ruhen rahatladın kendime eziyet ediyormuşum bıgün aramadım yarın arayınca laf sokacak bugün gitmedim yarın ne diyecek acaba şöylemi böylemi yazık etmişim o kadar zamana keşke baştan koysaymışım mesafeyi ne kadar erken o kadar kar kırmadan dökmeden yapmak en iyisi ama karşı taraf hiç düşünmedn hayatınızı bodoslama korıp dökerken siz öyle bekleyince salak hissediyor insan kendini kısacası şuan çok memnunum canım istemiyorsa gitmiyorum istemiyorsam aramıyorum herkese de tavsiye ederim yapabilşyorsanız baştan problem olmadan yapın bu duruma gelene kadar eşimle de çok sıkıntı yaşadım ama buna da şükür sonuç olarak. Bu arada sizden alıntj yapıp bu kadar uzun anlatmam da saçma oldu ama yazmaya başlayjbca kendimi kaptırmışım

Baska yere tasinma ihtimaliniz yok mu? Kira da olsa. Boylece kendi hayatinizi yasarsiniz.
Esiniz isten gelince anahtariyla acsin kapiyi. Bundan sonra kapi calarsa acmayin. Telefinla ararlarsa da acmayin. Hastaydim yatiyordum dersiniz.
Bebek meselesine gelince dogum yapinca anneniz gelsin kalsin. Bebegin de kendi bebeginiz oldugunu hissettirin. Her bebek gormeye geldiginde acmayin kapiyi, uyuyordu ben de uyuyordum duymadim dersiniz.
Bence tasinin oradan.

Eve çalışıp parada getiren bir köle isaura modeli daha karşımızda.
Hayatınızı sadece bir erkeğe ait olmak için planlamış ve bu konuda çektiğiniz her çileyi kutsuyorsunuz.
Sizin gibi tipleri okudukça burada erkek olmadığımada dua ediyorum,erkek olsaydımda böyle bir karım olsun istemezdim. Kocamında böyle olmasını istemem kesinlikle.
Hiç değer vermeyen eş ve ailesi var,ama sizin kocanız varmı var gerisi önemli değil.
Dünyanın yedinci harikasına sahip olmuşsunuz,kimse koca bulamazken siz bulmulsunuz nedir bu şikayet?
Elbetteki annesi canı isteyince gelecek,istediğini evine toplayacak,çocuğunuza siz değil o analık yapacak,kocanız evlilik yıldönümünüzü hemde ilki kutlamayacak bile. Siz zaten bunun için değil sadece kocanız olsun diye evlenmiş olanlardansınız.
Ben erkeklere kızmıyorum bu konuda kim ne derse desin.Erkekler gerçekten ilk tanıdığınızda neyse evlenincede o, değişen hep kadınlar.
Tüm öküzlüklerini sevgililik,nişanlılık,evlilik boyunca aynen devam ettiriyorlar,bizim kızlarımız o gelinliği giyene kadar ne aşağılanma,ne haksızlıklar,ne ailesinin rencide edilip üzülmesi,ne şuan şikayet ettiğiniz şeylerin başınıza geleceğinden adınız gibi emin olmanız önemli olmuyor,yeterki o gelinlik giyilsin.
Sonra gelinlik çıkınca düğünden sonra vay kaynanam böyle,görümcem şöyle,kocam değiştiler.
Asıl değişen ilk günden her çirkinliği yuta yuta file dönen,sonrada bunu kaldıramayan sizin gibi kadınlardır.
Hiç sanmıyorum herşey dört dörtlükken,sizin saygın ve sevilen ilişkinizle kurulan güzel yuvanız bir günde böyle olmuş olsun. OLAMAZ KESİNLİKLE

O kadar pasifsiniz o kadar ezilmeye alışmışsınız ki doğmamış çocuğunuzu sizden alacaklar diye korkuyorsunuz. Sen kim oluyorsun diyemediniz mi köye götürcem dediğinde? Kapıya geliyorsa açmayacaksınız bu kadar basit. Madalya mı takıyorlar bu kadar sessiz olunca, kendinizi hasta ediyorsunuz ancak.

KV ne de sen evladını doğurup götürmüşsün köye bu benim evladım ben yanımda büyütürüm çocuğumu de
Köyde sıkılıp çocuk istiyorsa ya yapsın yada evlatlık edinsin
Nasıl cahil bir düşünce bu ya
Sana da anlam veremiyorum bu cümleyi kendine nasıl söylettirebiliyorsun
KV den pat diye geldiğinde de kapıyı duymamış ol ve açma
Sorarsa duymadım uyuyordum duştaydım vs de
İyi olup kimseye yaranmaya çalışma zira yaranamazsın .hele de böyle kvlere
Kadın resmen senin evinde evliliğinde hüküm sürüyor misafir ağırlıyor falan
Çok sinir bozucu kimse yapamaz bana bunu

Back
X