Eve çalışıp parada getiren bir köle isaura modeli daha karşımızda.
Hayatınızı sadece bir erkeğe ait olmak için planlamış ve bu konuda çektiğiniz her çileyi kutsuyorsunuz.
Sizin gibi tipleri okudukça burada erkek olmadığımada dua ediyorum,erkek olsaydımda böyle bir karım olsun istemezdim. Kocamında böyle olmasını istemem kesinlikle.
Hiç değer vermeyen eş ve ailesi var,ama sizin kocanız varmı var gerisi önemli değil.
Dünyanın yedinci harikasına sahip olmuşsunuz,kimse koca bulamazken siz bulmulsunuz nedir bu şikayet?
Elbetteki annesi canı isteyince gelecek,istediğini evine toplayacak,çocuğunuza siz değil o analık yapacak,kocanız evlilik yıldönümünüzü hemde ilki kutlamayacak bile. Siz zaten bunun için değil sadece kocanız olsun diye evlenmiş olanlardansınız.
Ben erkeklere kızmıyorum bu konuda kim ne derse desin.Erkekler gerçekten ilk tanıdığınızda neyse evlenincede o, değişen hep kadınlar.
Tüm öküzlüklerini sevgililik,nişanlılık,evlilik boyunca aynen devam ettiriyorlar,bizim kızlarımız o gelinliği giyene kadar ne aşağılanma,ne haksızlıklar,ne ailesinin rencide edilip üzülmesi,ne şuan şikayet ettiğiniz şeylerin başınıza geleceğinden adınız gibi emin olmanız önemli olmuyor,yeterki o gelinlik giyilsin.
Sonra gelinlik çıkınca düğünden sonra vay kaynanam böyle,görümcem şöyle,kocam değiştiler.
Asıl değişen ilk günden her çirkinliği yuta yuta file dönen,sonrada bunu kaldıramayan sizin gibi kadınlardır.
Hiç sanmıyorum herşey dört dörtlükken,sizin saygın ve sevilen ilişkinizle kurulan güzel yuvanız bir günde böyle olmuş olsun. OLAMAZ KESİNLİKLE