- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
bence söyle baban babamdan para ostedi ne ne var bunda?!ya hak veriyor ama ben açık konusamıyorum aslında hep sonda konusmam gerekeni basta konusuyorum ondan dolayı ailesini istemez gibi görünüyorum ama borç olayın bilmiyor.ya tam ifade edemiyorum ama babası sürekli yeme modunda gezme derdinde kim müsait kim ister demez
ayni filirdeyim...ben de 2 aylık evliyim. daha ne benim ailem ne de eşimin ailesinden kimse evimize doğru dürüst gelmedi. iki taraf da aman rahatsız etmeyelim, aman şu anda birbirlerine evliliğe alışsınlar derdinde. daha 50 günlük evli çiftin evine devamlı gelmek nedir yahu?? eşin çok fazla ana kuzusu sanırım.
daha çok yeni evlisin başka bir aileye uyum sağlamak hiç kolay değil tabii ki.zamanla her şey düzene girer.yalnız ailesi için eşinle tartışıp onu arada bırakma.bu evliliğinizi çok yıpratır.
yalnız kk da şu olay da hep dikkatimi çekiyor kız tarafı hep iyi,olumlu,verici taraf erkek tarafı ise tam tersi anlayışsız,kadir kıymet bilmez,alıcı taraf.acaba diyorum gerçekten de böyle mi?
çünkü hemen hemen her konu bunun üzerine açılıyor.
ANNESİ RAHATSIZDI UZAKTA OLDUKARI İÇİN ÇAĞIRDIK GELDİLER AMA ÇOK RAHAT TILAR BIRAKSAK ISRAR ETSEK KALCAKLAR
Evet öyle, benim ailemde her zaman düşünen taraftır. Aman siz yorulmayın zaten çalışıyorsunuz, aman boşver çocuğa bez alma biz aldık siz masraf yapmayın, kızım sen çalışıyorsun ben sana kışlık hazırladım, aman sen çalışan kadınsın yemeğin yoktur gelin bizde yiyin, yemek yaptım sana al evde ısıtıverirsin. Hep beraber gezmeye bile gitsek zorla benzin alırlar.Ama eşimin ailesi sağolsun, hiç düşünmezler. annesi arar pazar günü, ben sıkıldım az bizi gezdir, çocuğu getir özledik sevelim (evimizin arası yürüyerek 3dk), kar buz olsa farketmez, çocuğu çıkartmasınlar bu soğukta gidiyevereyim demez. Daha yaşı 50 üstelik. Kızım hastane de yattı daha 10 günlük bebekti, bende hastanede perişanım kv beni arıyor "gelelim mi?" , yuhh ki ne yuhh, ama annem her adımda benimleydi hastanede. Kısacası kız aileleri hiç bir zaman "kızımız evlendi bu evden çıktı, baksın başının çaresine" demiyor. Her durumda her koşulda imkanı varsa da yoksa da elinden gelenin fazlasını yine yapmaya devam ediyor. Ama erkek ailesi "bu yaşa getirdik,koca adam oldu ölene kadar sırtımda mı taşıyacağım baksın başının çaresine" diyor. Nereden mi biliyorum?? Bizzat kv kurdu bu cümleyi.
her zaman mı öyle diye düşünüyorum açıkcası çünkü aynen benimkiler de böyle.çocuklarım hasta olur annem koşar k.valideyi ararız o kendi hastalığını anlatıp ağlar.işte yani ne diyeyim.
ama hep mi böyle ya da biz mi yanlış düşünüyoruz diye de sorgulamıyor değilim çünkü mesela bana sorsalar annem gelinimize de çok iyi davranıyor derim peki acaba gerçekten öyle mi?
yani demek istediğim biz kendi ailelerimizi hatasız mı görüyoruz?
Canım aynı sorunları yaşamış biri olarak sana sabır diliyorum bende 40 günlük evliyken eşimle problem yaşamıştım eşim bana sen kendini ne sanıyosun 30 yıllık ailemi 40 günlük karıma değişecek değilim demişti bana şimdi 1.5 yıl oldu evliliğimiz ve ben o lafı hala içimden atamıyorum evliliğimin en güzel günleri zehir olmuştudaha 50 günlük evliyim.herşey cok güzeldi huzur mutluluk aşk eşim dört dörtlük allaha şükür.ama ailesi gözümü çok korkuttu kendi ailemden cok farklı sürekli gelmek gelince uzun günlerce kalmak istiyorlar ve bu cocukların borcu var demiolar sürekli isteyecek moddalar benim ailem ise evimizde ne eksik varsa alalım almayın rahatsız etmeyelim modunda yeni evlatları rahat olsun kendimiz önemli değil düşüncesinde.ve birde kayınpederimin düğünden önce babamdan para istediğini öğrendim ve çok kızdım.geçen hafta kayınvalideler bize geldi ve ve ben cok huzursuz oldum eşimle çok tartıstım.şimdi gittiler ama içim huzursuz borç olayında eşime söyleyemiyom yani bu aralar sudan çıkmış balık gibi oldum
valla gerekirse esine rest cek kayinpederinede ailenin enayi olmadigini soyle senin ailen kimsenin enayisi degildaha 50 günlük evliyim.herşey cok güzeldi huzur mutluluk aşk eşim dört dörtlük allaha şükür.ama ailesi gözümü çok korkuttu kendi ailemden cok farklı sürekli gelmek gelince uzun günlerce kalmak istiyorlar ve bu cocukların borcu var demiolar sürekli isteyecek moddalar benim ailem ise evimizde ne eksik varsa alalım almayın rahatsız etmeyelim modunda yeni evlatları rahat olsun kendimiz önemli değil düşüncesinde.ve birde kayınpederimin düğünden önce babamdan para istediğini öğrendim ve çok kızdım.geçen hafta kayınvalideler bize geldi ve ve ben cok huzursuz oldum eşimle çok tartıstım.şimdi gittiler ama içim huzursuz borç olayında eşime söyleyemiyom yani bu aralar sudan çıkmış balık gibi oldum
daha 50 günlük evliyim.herşey cok güzeldi huzur mutluluk aşk eşim dört dörtlük allaha şükür.ama ailesi gözümü çok korkuttu kendi ailemden cok farklı sürekli gelmek gelince uzun günlerce kalmak istiyorlar ve bu cocukların borcu var demiolar sürekli isteyecek moddalar benim ailem ise evimizde ne eksik varsa alalım almayın rahatsız etmeyelim modunda yeni evlatları rahat olsun kendimiz önemli değil düşüncesinde.ve birde kayınpederimin düğünden önce babamdan para istediğini öğrendim ve çok kızdım.geçen hafta kayınvalideler bize geldi ve ve ben cok huzursuz oldum eşimle çok tartıstım.şimdi gittiler ama içim huzursuz borç olayında eşime söyleyemiyom yani bu aralar sudan çıkmış balık gibi oldum
ev sermeye gittiğimiz gün düğün öcesi istemis kendi emekli çalışmıyo evde oturuyo güya babam calısıyo annem ben çalısıyoz varlıklıymısızBorc olayi nedir ?
ev sermeye gittiğimiz gün düğün öcesi istemis kendi emekli çalışmıyo evde oturuyo güya babam calısıyo annem ben çalısıyoz varlıklıymısız
Bırak ezik hissetsin. Ben olsam anında söylerdim. Senin baban yapsa emin ol başına kalkardi durmadan.babam söyleme dedi diyemiyorum eşimde kendini ezik hissetmesin yanımda diye düşündüm diyemedim
Selamun aleykum canım. Eşin de olanların farkındadır ama anne, babası sonucta. Kabullenip de yuzlerine vurmak istemiyordur... Sen eşinle konuş en kısa zamanda tatlı bir dille anlat ona...daha 50 günlük evliyim.herşey cok güzeldi huzur mutluluk aşk eşim dört dörtlük allaha şükür.ama ailesi gözümü çok korkuttu kendi ailemden cok farklı sürekli gelmek gelince uzun günlerce kalmak istiyorlar ve bu cocukların borcu var demiolar sürekli isteyecek moddalar benim ailem ise evimizde ne eksik varsa alalım almayın rahatsız etmeyelim modunda yeni evlatları rahat olsun kendimiz önemli değil düşüncesinde.ve birde kayınpederimin düğünden önce babamdan para istediğini öğrendim ve çok kızdım.geçen hafta kayınvalideler bize geldi ve ve ben cok huzursuz oldum eşimle çok tartıstım.şimdi gittiler ama içim huzursuz borç olayında eşime söyleyemiyom yani bu aralar sudan çıkmış balık gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?