Evliliği anlamadan bitiyor herşey..

Yeni evliyim düzelme ihtimali?

• Var

OY: 11 8,7%
  • Yok

OY: 115 91,3%

• Ankete Katılan
    126
Senin hala seviyorum demen aslında sevgi değil
Sen takıntılı bir şekilde bağlanıp kalmışsın.. Kaç kurtar kendini , hersey çok yeni daha.. Kocan çok basiretsiz bir adam, ablaları sana nasıl bu lafları edebilir?
Sakın geri dönme, böyle bir adam için aileni arkana alma.
Ağlayıp sızlandığına bakma, döndüğün an hersey yine aynı olacak, sen farkında değilsin ama seni maddi manevi sömürüyor bu adam
Çok gençsin daha dik dur ve arkana dönüp bakma.

Bu adam hiç değişmeyecek, benim ikinci evliliginde çok mutlu olan arkadaşlarım var. Belki hayalleriniz umutlarınız bu adamda değil demek ki zorlamanın anlamı yok. Keşke benim ailemde sizin gibi olsaydı keşke sizin babanız gibi babam olsaydı arkamda çok isterdim. Nice evlilikler bitiyor. Böyle sorunlu ve böyle ailesi olan adamla bir de çocuk yapacaksınız. Ozaman işler daha da zorlaşacak.

Evlilik tek kişilik bir şey değilki siz evlenmeden önce de görmüşsünüz nasıl insanlar olduklarını, bile bile hayatınızı sabote etmişsiniz bu adam evlendikten sonra böyle olmamış. Siz sizr yapılan her şeye izin vermişsinz. Kalbinizi kırmak istemem ama sanırım bu evlilikte sevgi sadece sizdeymiş keşke eşinizi evlenmeden önce psikoloğa götürseydiz tepkileri normal değil çünkü. Kendinizi seviyorsanız, kendinize saygınız varsa bir an bile tereddüt etmeden boşanın ailenize yazık

Bi de para icin, altinlar icin dayak yiyo

Boşanmak dünyanın en zor süreci. Bende mahkemeye bir gün kala davamı çektim. Herkesi bir kenara bırak ve kendin ne istiyorsun ona bak. Kocanı en iyi sen tanıyorsun. Senin içinde kocana dair bir inanç varsa devam et. Yoksa ağlar sızlar özgür olursun. İlk 1 yıl zor geçer zaten. Benimde kabus gibiydi. Ama geçti. Belki de düzelmek için sallanmak gerekiyor. Umarım herkes benim gibi dönüp de pişman olmayanlardan olur. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…