Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun zamandır aklıma takılan bi sorudur...
sizce evliliği ayakta tutup yürümesini sağlayan kimdir?
evliliğin yükü en çok kimin üzerindedir?
Genelleme yapamam her evlilik farklıdır ben sadece kendi açımdan bakıyorum. Ben çabalamasam mücadele etmesem bu evlilik bir felakete dönüşürdü diye düşünüyorum:) Eşimi idare eden benim... gerçi eşim de beni idare ettiğini zannediyor ama![]()
7.5 aylık evliyim toplamda 10 senedir beraberiz,bu ilişkide hiç yorulmadım bunalmadım baskı altında hissetmedim kendimi,hala evli gibi hissetmiyorum, çok güzel bi insan benim eşim, Allah ikimizi de şaşırtmasın ömrüm onunla geçsin
maşallahamin canım
Evliligi ayakta tutan her iki tarafin da ozverili olmasi ,
duyarli olmasi ,
saygiyi sevgiyi yitirmemesidir ...
Eger bir tarafin iteklemesiyle yuruyen bir evlilik varsa ortada,
o evlilik derinden sarsilmis demektir...
aslında benim yorumum senin mantığınla paralel gibi olmuş, bi adam eşini mutlu ediyosa, ona bir adım gidiyosa kadın 10 adım gidiyo genelde, yapı gereğimi desem anaçlık mı desem bilemedim ama kadınlar yaradılıştan verici zaten
7.5 aylık evliyim toplamda 10 senedir beraberiz,bu ilişkide hiç yorulmadım bunalmadım baskı altında hissetmedim kendimi,hala evli gibi hissetmiyorum, çok güzel bi insan benim eşim, Allah ikimizi de şaşırtmasın ömrüm onunla geçsin