- Emoji Skoru
- 2.263
- Puanlar
- 28
Hem öz saygının hem karşıya saygının. Bunun için geçende bir ban yedim ohhBu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem öz saygının hem karşıya saygının. Bunun için geçende bir ban yedim ohhBu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Canım o kadını kahvaltıya kahveye falan çağır. Zaten tanıyorsun. Bir konuşun bakalım ne yapabilirsiniz. Olmadı dubleks ev altlı üstlü oturulur çözümü vardır yaniMerhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Pes…ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim.
Canınız sıkılıyor eğlence mi arıyorsunuz? Şimdi bir çok kişi sazan gibi atlayıp hem size hem kocanıza hem onun metresine saydıracak, olan veya olmayan çocuklara acıyacak, bayağı etkileşim olacak. Değer mi, bu kadar mı boş beleş vakit zenginisiniz?Merhaba hanımlar ben 45 yaşında 1 çocuk annesi çalışan bir kadınım maalesef hareketsiz yaşamım, erken menopoz, tiroid gibi sıkıntılar dolayısıyle 58 kilodan 72 kiloya çıktım. Yaş ilerleyince öyle hemen hop diye gitmiyor kilolar geldiği hızla. Burafa günlük açmaya katar verdim sizlerle bilgi paylaşarak gün gün yediklerimi yazıp hem gün sonunda ne yemişim göreceğim hem de fikirlerinizden yararlanacağım. Beni bu süreöte yalnız bırakmayın ne olur..
Arkanızdan gülseler ne olacak ağlasalar ne olacak? Basbya adam sizi aldatmış bambaşka bir hayat içinde hayat kurmuş.Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
İnanmayın zaten, beyin hücrelerinize yazık. 45 yaşında bir çocuk annesiyim yazan başka konusu var.Ya ben inanmıyorum yani inanmak istemiyorum beynim algılayamıyor bu mantık dışı metni. Okuduğum metin o kadar saçma ki. Kocası başkasından çocuk yapmış ama boşanmıyor. Sebep? Beynim uyuşuyor bazı kadınların bu davranışlarını okuyunca. Umarım gerçek değil kurgudur. Normalde hiçbir çalışan kadın buna katlanmaz. Ya hu çalışmasa da katlanmaz basar tekmeyi öffffff
Zaten biliyormuşsunuz da eve bağlamak için 3.yü doğurmuşsunuz gibi geldi nedenseMerhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Aynen öyle,ben yıllardır söylüyorum bunu,şu meslek sahibi ayakları yere basan kadın çalış ezdirme kendini diyenlere hayret ediyorum benim tanıdığım çoğu kadın eline kendi maaşını alamıyor,bir bluz alacak kocasına yalvarıyor.Bu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Ay daha burda ne göreceğiz demeyeceğim dediğim her seferden sonra daha kötüsünü görmekHEKİM misiniz gerçekten
Rezalet yahu hiç mi kendinize saygınız yok bosanmadiniz, kuma gelmiş üstünüze üstelik çalışan kadinsiniz.Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Cehennemin dibine kendi ellerinle kendini hapsetmişsin ilginç.Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Bence de böyle bir durum ya aksini düşünmek bile istemiyorumCanınız sıkılıyor eğlence mi arıyorsunuz? Şimdi bir çok kişi sazan gibi atlayıp hem size hem kocanıza hem onun metresine saydıracak, olan veya olmayan çocuklara acıyacak, bayağı etkileşim olacak. Değer mi, bu kadar mı boş beleş vakit zenginisiniz?
Biz kocaman bir aileyizAbla senle evliyken adam çocuk yapmış. Öylece kabul etmissin. Şimdi gidip görmesi mi dert oldu. Devam etmek isityosan et o zaman, takil boyle . Kadını kuma getirin eve hatta, gözünün önünde dursunlar daha iyi