• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği bitirmeli miyim

Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Çüş artık ya. Ne çocuk meraklısı adammış. Kafayı yemiş herkes. Bırak gitsin dicem de zaten gitmiş adam çoktan. Sana yakışan öğrendiğin gibi boşamaktı o adamı geç bile kalmışsın.

Az önce bir konu gördüm konu sahibi öğretmen sevgilisi inşaatta çalışıyor..iyi biriymiş ama sinirlenince küfür ediyomuş bi de parası yokmuş.Ne yapayım diye soruyo 🫩
Benim o öğretmen.İnsanları kınamayın lütfen,başa gelinmeyince bilinmiyor.

başınıza ne geldi hocam? deprem mi, sel felaketi mi? yalnızım diye gidip denginiz olmayan adamla olmak sizin bile isteye yaptığınız bir şey, başınıza gelen bir afet değil.

Bilmeyecek ne var; eğitimde denklik yok,ekonomide denklik yok,sinirlenince küfür ediyor agresif,arkadaşına 150 bin verip geri alamıyor..siz hala acaba napsam😳 ha ama sizi seviyo ve ARZULUYO pardon 🫩

Muhakeme yeteneğim olmasa,içime sinmeyen şeyler olmasa konu açmam zaten.Mükemmel hayatınız,mükemmel seçimleriniz var herhalde.
Muhakeme yeteneğin olsa sinirlenince sana küfreden boyacı sevgilinle ilgili acabaların olmaz.

Ay aman beter olun
Herkes hak ettiğini yaşar
Sizi daha çok itici buldun

Hekimsiniz
46 yaşında 32 yıllık evli
14 yaşında evlenip hangi ara nasıl hekim oldunuz da 3 çocuk ne ara oldu 🤔
ay çok teşekkür ederim ya
sırf bunu yazacaktım
çünkü ilk cümle bu yani, kadın 47 yaşında (yaşında 47 yazıyor, gebeliği 46'da olmuş) evlilik 32 yıllık, konuya girişi bu.

neyse dedim herhalde erken evlenmiş, çocukmuş. erkeni geçtim.
belki işi mesleği yok, ondan ayrılamıyorum yazacak devamında

işe döndüm filan yazıyor

Allah Allah dedim...
devam

işyerine telefon geliyor...hımm yani işyerinden aranacak kadar işi var. zira artık devlet dairesi hariç işyeri telefonu yok ki.

iyice tuhaf bir yere gitti sonra konu, bebek hayırlı olsun diyorlar!
oh my god

bu durumdaanlatımına göre, kendisi bebek yaptığı zamanlarda hemen hemen doğmuş öbür bebek, kocasının bebeğini hayırlamaya arıyorlar kendi bebeğine dendi sanıyor, değil mi?

e ne ara 7 yaşına geldi o bebek? bunlar aynı zamanlarla doğmadı mı?

konu sahibi bakın size matematik şu durumda 53-54 yaşında olmanız lazım, sizin son bebeğin de 6-7 yaşlarında olması lazım, bunları düzeltin tekrar deneyin...

Sizin arkanızdan gülündüğünü düşünmüyorum, ama küçük yerde evli adamla birlikte yaşayıp, çocuk doğurup, hiç çekinmeden çocuğuyla beraber gezip tozan diğer kadına gülüyorlardır. İlerde de çocuğuna gülerler. Hem de kız çocuğu, okulunda sınıfında mutlaka bunun dedikodusu şakalaşması olur. Anneyle babasının soyadları farklı ee birde adam zaten başkasıyla evli herkes bunu biliyor. Korkunç ve utanç verici çocuk için.

45-50'den sonra yeşilçam filmindeki karakterler gibi dalgın dalgın durup aşk acısı çekecek değildir adam. Bunun zaten başka kadınlarla da ilişkisi vardır.

Siz şuan ayrılmak vs derdinden önce hem kendiniz için hem çocuklarınız malınızı hakkınızı koruyun. Paraları malları mülkleri neler varsa başkaları götürüyor.

En mantıklısı sizin için yüklü tazminat ile her şeyi alıp boşanmanız, çalışsanız bile nafaka almanız.
Bosanma davası herzaman icin acabilir, mal paylaşımı, nafaka elbette talep edebilirsiniz. Ancak ilişkide oldugu diger kadin ve ondan dogan cocugu sebep göstererek tazminat talebinde bulunamazsiniz. Durumu öğrendikten sonra 6 ay içinde dava açmış olsaydınız tazminat ta isteyebilirdiniz. Şu anda "affettmis" durumdasınız kanunen.

Bosanma davası herzaman icin acabilir, mal paylaşımı, nafaka elbette talep edebilirsiniz. Ancak ilişkide oldugu diger kadin ve ondan dogan cocugu sebep göstererek tazminat talebinde bulunamazsiniz. Durumu öğrendikten sonra 6 ay içinde dava açmış olsaydınız tazminat ta isteyebilirdiniz. Şu anda "affettmis" durumdasınız kanunen.
Şaşırdım su anda. Arkadaşlar baska ilginc noktalara deginmisler. Bir açıklama yapsanız..

Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Siz annesiniz.Çocuklarınızın da büyüdüklerinde sizin gibi yapma ihtimalini düşündünüz mü hiç?

Neden bu kötülüğü kendinize yaptınız. Şuan ne yapmayı düşünüyorsunuz çocuklarınız büyümüş o adama ihtiyacınız kalmadı. Onun da sizi terk etmeyeceği şüpheli 😒

Eyy Yaradan Allah'ım başlığa bak içeriğe bak soru eki var ya miyim diyor

ay çok teşekkür ederim ya
sırf bunu yazacaktım
çünkü ilk cümle bu yani, kadın 47 yaşında (yaşında 47 yazıyor, gebeliği 46'da olmuş) evlilik 32 yıllık, konuya girişi bu.

neyse dedim herhalde erken evlenmiş, çocukmuş. erkeni geçtim.
belki işi mesleği yok, ondan ayrılamıyorum yazacak devamında

işe döndüm filan yazıyor

Allah Allah dedim...
devam

işyerine telefon geliyor...hımm yani işyerinden aranacak kadar işi var. zira artık devlet dairesi hariç işyeri telefonu yok ki.

iyice tuhaf bir yere gitti sonra konu, bebek hayırlı olsun diyorlar!
oh my god

bu durumdaanlatımına göre, kendisi bebek yaptığı zamanlarda hemen hemen doğmuş öbür bebek, kocasının bebeğini hayırlamaya arıyorlar kendi bebeğine dendi sanıyor, değil mi?

e ne ara 7 yaşına geldi o bebek? bunlar aynı zamanlarla doğmadı mı?

konu sahibi bakın size matematik şu durumda 53-54 yaşında olmanız lazım, sizin son bebeğin de 6-7 yaşlarında olması lazım, bunları düzeltin tekrar deneyin...
Ben de ilkbasta olabilir dedim erken evlenmiş evlendirilmis olabilir üç çocuk da 32 yıllık evlilikte gayet olabilir ama 14 yaşında evlenip hekim olma kısmıni okuyunca yok yani geçmedi konu...

Ben de ilkbasta olabilir dedim erken evlenmiş evlendirilmis olabilir üç çocuk da 32 yıllık evlilikte gayet olabilir ama 14 yaşında evlenip hekim olma kısmıni okuyunca yok yani geçmedi konu...
Eski konulara bakıp geçmişle niye yargılıyorsun diyorlar. Konu mantıksız gelince, soru işareti olunca açıp bakıyorsun neymiş ne olmuş detay var mı diye bakıyorsun ve görüyorsun. Özellikle aldatma aldatılma zina metres ikinci kadın... bu konularda çok etkileşim oluyor. Millet okumadan incelemeden hemen başlıyor saydırmaya. Kadın 2 sene önceki konusunda 1 çocuğum var diyor, burada 3 olmuş. Hadi çoğul gebelikti desen 3. çocuk farklı zamanda doğmuş. 14 yaşında evlendirilen bir kadın doktor olmuş hatta profilinde yüksek lisans yazıyor. Bunu sorgulamadan gerçekmiş gibi saydırılıyor.

doktor olması kısmını başka konudan bulup alıntılamışlar, ben daha oraya gelemediydim :D

Eski konulara bakıp geçmişle niye yargılıyorsun diyorlar. Konu mantıksız gelince, soru işareti olunca açıp bakıyorsun neymiş ne olmuş detay var mı diye bakıyorsun ve görüyorsun. Özellikle aldatma aldatılma zina metres ikinci kadın... bu konularda çok etkileşim oluyor. Millet okumadan incelemeden hemen başlıyor saydırmaya. Kadın 2 sene önceki konusunda 1 çocuğum var diyor, burada 3 olmuş. Hadi çoğul gebelikti desen 3. çocuk farklı zamanda doğmuş. 14 yaşında evlendirilen bir kadın doktor olmuş hatta profilinde yüksek lisans yazıyor. Bunu sorgulamadan gerçekmiş gibi saydırılıyor.
Eski konuları tek tek açıp bakıp okuyacak zaman olmuyor her zaman :(

Back
X