• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği bitirmeli miyim

Saba46

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
18
Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır

Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır

Sizin arkanızdan gülündüğünü düşünmüyorum, ama küçük yerde evli adamla birlikte yaşayıp, çocuk doğurup, hiç çekinmeden çocuğuyla beraber gezip tozan diğer kadına gülüyorlardır. İlerde de çocuğuna gülerler. Hem de kız çocuğu, okulunda sınıfında mutlaka bunun dedikodusu şakalaşması olur. Anneyle babasının soyadları farklı ee birde adam zaten başkasıyla evli herkes bunu biliyor. Korkunç ve utanç verici çocuk için.

45-50'den sonra yeşilçam filmindeki karakterler gibi dalgın dalgın durup aşk acısı çekecek değildir adam. Bunun zaten başka kadınlarla da ilişkisi vardır.

Siz şuan ayrılmak vs derdinden önce hem kendiniz için hem çocuklarınız malınızı hakkınızı koruyun. Paraları malları mülkleri neler varsa başkaları götürüyor.

En mantıklısı sizin için yüklü tazminat ile her şeyi alıp boşanmanız, çalışsanız bile nafaka almanız.

Merhaba ben de katılmak istiyorum yarın pazartesi menümü yazarak başlayayım bugün itibarı ile 68.1 kiloyum 166 boyum 46 yaşımdayım hekimim.
HEKİM misiniz gerçekten🫩

Ya ben inanmıyorum yani inanmak istemiyorum beynim algılayamıyor bu mantık dışı metni. Okuduğum metin o kadar saçma ki. Kocası başkasından çocuk yapmış ama boşanmıyor. Sebep? Beynim uyuşuyor bazı kadınların bu davranışlarını okuyunca. Umarım gerçek değil kurgudur. Normalde hiçbir çalışan kadın buna katlanmaz. Ya hu çalışmasa da katlanmaz basar tekmeyi öffffff

Ya ben inanmıyorum yani inanmak istemiyorum beynim algılayamıyor bu mantık dışı metni. Okuduğum metin o kadar saçma ki. Kocası başkasından çocuk yapmış ama boşanmıyor. Sebep? Beynim uyuşuyor bazı kadınların bu davranışlarını okuyunca. Umarım gerçek değil kurgudur. Normalde hiçbir çalışan kadın buna katlanmaz. Ya hu çalışmasa da katlanmaz basar tekmeyi öffffff
Hekim bi de hekimm😐

Adam istememiş dogurmussun 46 yaşında, hadi hiç çocuğun olmasa neyse. Aldattığını öğrenmişsin devam etmissin, şimdi ne değişti? Yine devam edersin sen. Ülkenin doktoru böyleyse okumamışi ne yapsın ya ayyy

Ayrıca 46 yaşında riskli hamilelik/doğum olacağını bilmiyor musun hekim olarak da "düşünüldü" diyorsun? Çok da inanmadım hadi neyse

HEKİM misiniz gerçekten🫩
doktorsaniz gercekten neden bosanmiyorsunuz. Ben de sandim yillarini vermis evliligine herhalde maddi durumu yok katlanmak zorunda hisseden bir kadinsiniz. Dusunecek bi sey yok coktan bosanmaliydiniz. Bir uye de soylemis adam size sen karar ver demis. Yani bu su demek ben disarida hayatimi yasayacagim, kabul edersen de burada evimde yasamaya devam ederim. Yok pismanim vs bile dememis ki. Vicdan yapmis ve topu size atmis sadece

Bazı konular şaka gibi. Ciddiye alamıyorum.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. 30 küsür senelik evlilik ve biri geç olmak üzere 3 çocukla böyle bir trajedi yaşadıktan sonra insanın basireti bağlanır. Ben neden devam etmek istiyorum dediğinizi anladım. Bu durumda devam etmek istiyorum demek de zor ayrılmak istiyorum demek de. İnsanın bir anda dünyası başına yıkılır, toplum baskısı da cabası.

Ben kimsenin arkanızdan güldüğünü düşünmüyorum, diğer kadınla eşinizin arkasından gülüyorlardır gülüyorlarsa. Siz kapı gibi nikahlı eşsiniz, o adama ve yuvanıza yıllarınızı vermişsiniz. Bu açıdan bence içiniz rahat olsun. Ama size yazık değil mi? Eşiniz onca zaman sonra kendine ikinci bir hayat kurduysa yeni heyecanlar bulduysa siz de onu boşayıp gayet tabii hayatınıza devam edebilirsiniz.

Yuvam yıkılmasın gayretine girmek sizin şahsi hayatınızı yıkar. Adamın paralel bir hayatı var. Ne kadar görüşmem derse de o kadınla görüşecek zira ortada müşterek çocuk var. Kendinizi kurtarın. Sizin ruh sağlığınız çocuklarınızı da etkiler. Haklarınızı gözeterek boşanın bence, hayatınıza devam edin. Sırtınızdaki yüklerden silkelenip yeni bir hayat kurmak için geç değil. Eğer bunu tercih ederseniz yeni bir yuva kurmak için de geç değil. Eşinizin başka kollarda aradığı mutluluğu siz de hak ediyorsunuz. Adam sefasını sürüyor siz niye cefasını çekesiniz? Evet biraz yıpratıcı bir süreç olur ama böyle bir ömür yıpranmaktansa ikinci bahara kapı aralamak hem cesaret hem dirayet örneği, hem de kendinize yapacağınız en büyük iyilik bence. Kendinizle gurur duyarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Az önce bir konu gördüm konu sahibi öğretmen sevgilisi inşaatta çalışıyor..iyi biriymiş ama sinirlenince küfür ediyomuş bi de parası yokmuş.Ne yapayım diye soruyo 🫩

Az önce bir konu gördüm konu sahibi öğretmen sevgilisi inşaatta çalışıyor..iyi biriymiş ama sinirlenince küfür ediyomuş bi de parası yokmuş.Ne yapayım diye soruyo 🫩
Ben de şimdi oradan geliyorum :KK70:
Muhakeme yeteneği yok ama öğretmen olmuş. Harika gerçekten.

Abla ben 36 yasindayim issiz kaldim 1 kurus almadım dedim temizlik yaparim 3 harfli marketlerde calisirim . Bosanirim grurumla yasarim dedim . 1 ayda bosandim.
Benim esim beni aldatmadi biz anlasamayarak bosandik.
Bir insan kendine eder ne ederse. Bosandigim gun işim oldu . SENIN isin var duzenin var hersey koca mi ????

Bu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Gercekten oyle. Muhtemelen anne babadan gordugu iliski modellerini yasiyorlar veyahut artik zamaninda evlilik vazgecilmez bir statu gibi islenmisse bilinc altina ondan etkileniyorlar.

Toplumda evet adama birsey olmuyor, butun laf soz kadina soyleniyor ama boyle bir iliskide olmaktansa , bosanir, kulaklarimi kapar onurumla yasarim evimde cocuklarimla

Back
X