Evliliği erteleyen erkek arkadaş

Her istediğimde o kapıdan çıkabilme özgürlüğüm vardı evlenince belki değil ama çocuk olunca hiç iyi olmıycak ya ben yine çeker giderimde çocuğuma yazık yani ay daraldım gene doğmamış çocuğumdan bile bahsettim ya yeminle kafayı yedim
Karatepeli olma derler bizim oralarda 😁 onlarda doğmamış çocuğa don biçermiş, hele bi evlen zaten bereber yaşıyormuşsunuz yine çekip gitme özgürlüğün var kimse seni zorla tutamaz bi yerde çocuk da olunca düşünürsün belki hiç gitmek istemezsin 😊

merhaba, uzun zamndır bu forumda konuları okuyorum ama ilk kez üye oldum. Size danışmak istediğim bir konu var. 26 yaşındayım 5 senedir devam eden bir ilişkim var. ilişkimizin ilk 3 senesi üniversitedeydik. mezun olduktan sonra ayrı şehirlere döndük 2 yıldır erkek arkadaşımla uzaktan ilişki yürütüyoruz, bir-iki ayda bir anca görüşebiliyoruz. ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz ve ikimiz de ailelerimizden ayrı şehirlerdeyiz. sonuç olarak ortada 4 farklı il var. Ben artık ciddi bir adım atmak istiyorum erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama daha düzenimizi oturtamadığımızı o yüzden erken olduğunu söylüyor. henüz askerliğini yapmadı. Ben Manisada yaşıyorum o Ankarada.

Ben düzenimizi beraber kuralım istiyorum artık ama o bu konuda bir adım atmıyor henüz. tamam bekleyelim ama bana net bir zaman veremiyor. Etrafımdaki insanlar bana bunların önemli olmadığını, istedikten sonra her şeyin yapılacağını artık bir adım atma zamanımızın geldiğini söylüyor. Sürekli evlenelim diye baskı yapmak istemiyorum ama istemsiz bir şekilde sürekli bu konuyu açan taraf ben oluyorum. Sürekli bu konu yüzünden geriliyoruz ve erkek arkadaşım konuyu kapatıyor. Bütün ailesiyle tanıştım, annesi artık adını koyun diyip duruyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. güzel giden bir ilişkimiz var. Sizce akışına mı bırakmalıyım henüz erken mi evlilik için yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? başka bir yol izlemem gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?
2 yıldır çalışıyosunuz. Evlenmek için okul biter işe girer birikim yapılır. Bende eşimle 8 sene üstüne evlendim. Lise sondan tanışıyoruz. Askere gitmeden evlendik bedelli yaptı. 26 yaşında da evlendik. Gelecekle ilgili plan yapmıyo mu? En azından nişan yapar sonra askere gider gidecekse.

Bazilari garanticidir. Benim bir yakinim evlenmek icin 10 sene beklediler. Bu surecte cocuk askere gitti, ev aldi, araba aldi sonra evlendiler. 🙄
Bana kalirsa da en azindan iş ve askerlik konusu evlenilmeden halledilmiş olmali. İp

bence enıne boyuna bir daha konusun, açıkça talebını dile getır .
4 ilmiş şuymuş buymuş hıc bırı engel degıl.
senı kaybetme korkusu yok mu?
o senı kaybetme korkusu yasayacagına sadece sen gelecegınız ıcın endıselenıyorsan bu ıste bır sıkıntı var.
bana başka bırı var gıbı gelmedı, sadece ekonomik zorluk vs olabılır veya bıraz rahat mı tam anlayamadım aksıyon alma konusunda.
artık sanıyorum askerlik suresı de düştü.
ıstıyorsa resmıyete baglasın.
ciddi bir sekılde uyarın , eger adım atmıyorsa , sen benle ilgili kararını verdıgın zaman ben aynı noktada olmayabılırım o zaman de.

Back
X