merhaba, uzun zamndır bu forumda konuları okuyorum ama ilk kez üye oldum. Size danışmak istediğim bir konu var. 26 yaşındayım 5 senedir devam eden bir ilişkim var. ilişkimizin ilk 3 senesi üniversitedeydik. mezun olduktan sonra ayrı şehirlere döndük 2 yıldır erkek arkadaşımla uzaktan ilişki yürütüyoruz, bir-iki ayda bir anca görüşebiliyoruz. ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz ve ikimiz de ailelerimizden ayrı şehirlerdeyiz. sonuç olarak ortada 4 farklı il var. Ben artık ciddi bir adım atmak istiyorum erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama daha düzenimizi oturtamadığımızı o yüzden erken olduğunu söylüyor. henüz askerliğini yapmadı. Ben Manisada yaşıyorum o Ankarada.
Ben düzenimizi beraber kuralım istiyorum artık ama o bu konuda bir adım atmıyor henüz. tamam bekleyelim ama bana net bir zaman veremiyor. Etrafımdaki insanlar bana bunların önemli olmadığını, istedikten sonra her şeyin yapılacağını artık bir adım atma zamanımızın geldiğini söylüyor. Sürekli evlenelim diye baskı yapmak istemiyorum ama istemsiz bir şekilde sürekli bu konuyu açan taraf ben oluyorum. Sürekli bu konu yüzünden geriliyoruz ve erkek arkadaşım konuyu kapatıyor. Bütün ailesiyle tanıştım, annesi artık adını koyun diyip duruyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. güzel giden bir ilişkimiz var. Sizce akışına mı bırakmalıyım henüz erken mi evlilik için yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? başka bir yol izlemem gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?