Evliliği erteleyen erkek arkadaş

Konuya gayet vakıfım merak etmeyin.
E sorgulanması istemiyorsanız yazmasaydınız o zaman? Biz sizin konunuza yorum yapıyor, yazdığınız yorumlara göre şekil alıyoruz. Yani sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Öyle yazınca güvensiz olduğunuz düşündürttü. Haksız mıyım?

Herneyse sevgiliniz maddi ve askerlik gibi konuların hazır olmamasından kaynaklı evlilik istemiyor olabilir, tek mantıklı olan düşünce bu. Onun yanına ya da onun sizin yanınıza taşınma şansı var mı? Uzak mesafe ilişkiyi de aradaki sevgiyi de yıpratır.
Haksız değilsiniz, kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Konu buraya nasıl geldi o kısmaydı benim tepkim.

Evet olabililir. Fakat ikimizde özel sektörde çalıştığı için, hemen iş bulma gibi bir olanağı olmuyor maalesef.

Aslında burda onun sen evlilik konusunu açtıgında tam olarak ne dediği önemli..Düzenimiz oturtalımdan kastı nedir? Geçerli sebepleri neler mesela? Yoksa genel konusup kapatıyor mu?

Ya bak herkes soylemiş bu sekilde üstüne asla düşme asla cepte olma...İlgini azalt evlilik lafını asla açma, vazgeçmiş görün...O zaman değişecek mi gör bi..

Ama bana sorarsan biraz hayatın tadını cıkarmak istiyor veya senle evlilik düşünmüyor gibi geldi

İlişki çok yıpranmış maalesef. 5 sene çok uzun, bir de üstüne 2 sene uzak mesafe ilişkisi. Uzak mesafe kadar ilişkiyi yıpratan bi şey daha yok. Bence oturun konusun biriniz birinizin yanına tasınsın, sonra karar verin evlenmeye ya da ayrılmaya

Sizden öncede biri kendimi geri çekmem konusunda bir yorumda bulundu, ama ilişkide hiç mantığı ile hareket eden biri olmadım o yüzden nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
derin sularda derin sularda nın tavsiyesine katılıyorum. Çok aramayın, yanına gitmeyin evliliği hiç konuşmayın. Bunlar dışında rutininizi bozmayın. Sevgiliyken eşimle her gün görüşüyorduk. Bugün işim var desem tripleniyordu. Herkes bir değil ama iyice bir inceleyin beyfendiyi.

Aslında burda onun sen evlilik konusunu açtıgında tam olarak ne dediği önemli..Düzenimiz oturtalımdan kastı nedir? Geçerli sebepleri neler mesela? Yoksa genel konusup kapatıyor mu?

Ya bak herkes soylemiş bu sekilde üstüne asla düşme asla cepte olma...İlgini azalt evlilik lafını asla açma, vazgeçmiş görün...O zaman değişecek mi gör bi..

Ama bana sorarsan biraz hayatın tadını cıkarmak istiyor veya senle evlilik düşünmüyor gibi geldi

Düzen oturtmada en büyük engelimiz iş aslında. İlk başlarda kalıcı bir iş bulmak istediğini söylüyorudu, çalışıyor ama işinden hiç memnun değil , iş hayatını düzene sokup sevdiği işte çalışmak istiyor. Bende işimden ve yaşadığım şehirden memnun değilim ve aynı şehirde yaşamamız gerek elbette önce. Evlilik için maddi birikim ve hazırlığımız yok diyor. ruhen hazır olmadığıyla ilgili bir şey söylemedi şimdiye kadar. ilk başta uzun uzun konuşurken bu konuları şu an ne zaman bu konuyu açsam yine mi aynı konu diye tepki gösterip konuyu konuşmaktan kaçınmaya başladı.

Düzen oturtmada en büyük engelimiz iş aslında. İlk başlarda kalıcı bir iş bulmak istediğini söylüyorudu, çalışıyor ama işinden hiç memnun değil , iş hayatını düzene sokup sevdiği işte çalışmak istiyor. Bende işimden ve yaşadığım şehirden memnun değilim ve aynı şehirde yaşamamız gerek elbette önce. Evlilik için maddi birikim ve hazırlığımız yok diyor. ruhen hazır olmadığıyla ilgili bir şey söylemedi şimdiye kadar. ilk başta uzun uzun konuşurken bu konuları şu an ne zaman bu konuyu açsam yine mi aynı konu diye tepki gösterip konuyu konuşmaktan kaçınmaya başladı.
Neler yapıyor, para mı biriktiriyor, yabancı dil kursuna mı gidiyor. KPSS ye mi çalışıyor? Yoksa şans kapıyı çalsın diye mi bekliyor? Samimiyetine inanıyorsanız zaten sorun yok. Buraya konu açtığınıza göre şüpheniz var sanki.

Valla millet kredi çekip evleniyor zaten..
Dediğim gibi yap evlilik evlilik die cantada keklik olma

görüşme telefonlaşma gidip gelme düzeninizi anlatırsan sana göre örneklendireyim
sabah mesajlaşıyoruz, işyerinde bir kere araşıyoruz, akşam işten dönünce ikimizde evde olduğumuz zaman 3-4 kere toplamı bir saate yakın telefonda konuşuyoruz. eğer birimizden biri dışardaysa haber veriyoruz gittiğimiz yeri, konuşmuyoruz fazla. Ayda bir bazen iki ayda bir birbirimizn yanına gidiyoruz hafta sonu. kimin gelip kimin gittiğinin belli bir düzeni yok.

5 yılda zaten ilişki yeterince akışta kalmış.3 yıldan sonra da aşk bitiyor falan diyorlar.Sizin talep etmeniz karşı tarafın kabul etmemesi falan burnuma güzel kokular gelmedi

Neler yapıyor, para mı biriktiriyor, yabancı dil kursuna mı gidiyor. KPSS ye mi çalışıyor? Yoksa şans kapıyı çalsın diye mi bekliyor? Samimiyetine inanıyorsanız zaten sorun yok. Buraya konu açtığınıza göre şüpheniz var sanki.

iş başvurularında bulunuyor, iş görüşmesine gidiyor ve yapmak istediği işle ilgili eğitim alıyor. ben dil kursuna gidiyorum ve borçlarım var, onun da aynı şekilde. Fazla birikim yapamıyoruz o yüzden. Zaten sorun somut bir adım görememem. Evliliğe yönelik ikimiz de maddi açıdan hazır değiliz aslında ama benim zaten büyük bir düğün, sıfır düzülmüş ev gibi bir beklentim veya isteğim yok.

iş başvurularında bulunuyor, iş görüşmesine gidiyor ve yapmak istediği işle ilgili eğitim alıyor. ben dil kursuna gidiyorum ve borçlarım var, onun da aynı şekilde. Fazla birikim yapamıyoruz o yüzden. Zaten sorun somut bir adım görememem. Evliliğe yönelik ikimiz de maddi açıdan hazır değiliz aslında ama benim zaten büyük bir düğün, sıfır düzülmüş ev gibi bir beklentim veya isteğim yok.

Seni hemen yanında isteyecek kadar özlem dolu ve tutkulu değil arkadaş...

sabah mesajlaşıyoruz, işyerinde bir kere araşıyoruz, akşam işten dönünce ikimizde evde olduğumuz zaman 3-4 kere toplamı bir saate yakın telefonda konuşuyoruz. eğer birimizden biri dışardaysa haber veriyoruz gittiğimiz yeri, konuşmuyoruz fazla. Ayda bir bazen iki ayda bir birbirimizn yanına gidiyoruz hafta sonu. kimin gelip kimin gittiğinin belli bir düzeni yok.

Mesaja biraz geç cevap verip uzatmayacaksın , sabah erken bile olsa işim var görüşmem var toplantı var ne uydurusan artık ,
mümkümse ( bunu muhahkkak yap bam telleri çünkü ) dışarıdayken görüşürseniz müsait değilsindir diye aramadım ama ben dışarıya çıktım biraz işim var diyeceksin , yaaa şimdi eve geçtim diyeceksin , ssanki dışarı çıkmış dolaşmış eve gelmişsin gibi ,

sakın sakın gelip gitmeyle ilgili konuyu sen açmayacaksın o gelmek istiyorsa gelsin yada senın gitmen için
gel özledim seni diyene kadar gitme yanına ,

Back
X