Evliliği Güçler Savaşına Çevirmek?

Ben yine de gidemedim en doğal hakkımı sabote etti gidemedim biliyor musun ama ne olaylar çıkartıyorum neler neler yapıyorum zehir ediyorum ona bugünü tüm kinimi kusuyorum hep hep hep !

İnsan kendi haklarını ve özgürlük alanını başkasının eline verdiğinde önci karşı tarafın eğosu şişiriliyor sonra şişen ego ile mücadedönemi..sonra bi saniyi yaa bende de ego vardı,kuşan kılıcı çek kılıcı.. yaratılan bu sahte savaşın galibi yok malesef
Ben yine de gidemedim en doğal hakkımı sabote etti gidemedim biliyor musun ama ne olaylar çıkartıyorum neler neler yapıyorum zehir ediyorum ona bugünü tüm kinimi kusuyorum hep hep hep !
tam da bu.. tartışmaktan vazğeçsene.. eşin ailesi ile görüşüyor ve bunun için senden herhangi bir onay beklemiyorsa sen de aynını yap.. sarsıntıdan kastım bi sürü nefret söylemine boğulmuş kavğa değil aksine sakin sessiz ama kendinden emin bir hamle.. ekonomik özgürlüğünüz var demek ki iş bilet alıp gitmeye kalıyor.. ben ailemin yanına gidiyorum,gelmeyi istiyor musun? Hayır mı öyleyse döndüğümüzde konuşuruz. Ayrılma düşancesinde biri bu kadar sözlü tartışmaz,hamlesini yapar ve bekler çünkü olacakları göze almıştır. Şu var; bunun için ayrılmazsınız. Hiç bir evlilik ailesine ğidiyor bir taraf diye bitmez.. ondan çıkan kavğalar sarfedilen sözler vs bitirir. Kibar ve medeni olursanız,en doğal hakkınızı kullandığınıza ikna edersiniz karşı tarafı.. kin kusar ve kavga ile elde etmeye çalışırsanız hiç yoktan mesele çıkarırsınız.. aklınızı kullanın. Sevğiler

Sürekli eşinden soğudugunla sevmediğinle ilgili konular acıyosun??

Ozaman aynı evi hala nasıl paylaşıyosun? Nasıl aynı yatakta uyuyosun?

Güzel bir aşk ve sevgiyle birlikteliğe devam etmek en güzeli. Kavgalar her ilişkide olur önemli olan dozajı , şiddete dönüşüp dönüşmediği, uzlaşabilmek ve en sonunda sarılıp barışmak hiçbir şekilde yatağa küs girmemek ,ayrı yatmamak. Biri kızgınken diğerinin alttan alması. Ama hep aynı kişinin değil. Konularınızdan anladığım kadarıyla içinize sinen bir evlilik yapmamışsınız bu da bana aradığınızı bulamadığınızı düşündürdü. Eşinizle sürekli olarak inatlaşma halinde olmanız ikinizinde birbirinizi kaybetme korkusu olmadığı hissiyatını verdi.

Aah Ahh ne kadar da sağlıklı düşünceler Bunlar ah bende bir düşünebilsem böyle bir de uygulayabilsem.. kaybetme korkusu ikimizde de yok, onda bir tık var bende hiç yok bende tek ya pişman olursam korkusu var ki bu da çok bencilce.: aslında gidecektim ben ama zavallı annecim bile gelme kızım ben sebep olmak istemem dediği için kaldım..

Ah la vahla hayat geçmiyor malesef,ya bir şeyleri değiştireceksiniz ya da şikayet etmeyi bırakacaksınız.. son olarak güzel bir alıntı ile konuya veda ediyorum :) Ağaç değilsiniz, bulunduğunuz durumu ve konumu değiştirebelirsiniz.sevgiler..

Ben daha boşanma kararı almamıştım boyle de bir ihtimal asla yoktu ,
siz eşinizle aranızdaki sıkıntıları , sarfedilen sözleri söylüyordunuz ben burda okurken şok oluyordum .
Biz bir gün bile bu asamaya gelmedik ve ben eşime böyle davranmış olsaydım çoktan bu evlilik biterdi diye düşünürdüm .
Düşünüyorum da biz basit bir sebepten ayrılıyoruz
Siz iki taraf da birbirinizi mahfetmişsiniz ve hala devam diyorsunuz şaşılası bir durum .
Bu kadar eziyet niçin peki ??

Evlilik terapisine gitseniz epey faydaliolabilir

Çok etkilendim yazdıklarınızdan, hakkınızda hayırlısı olsun.. bizim devam etmemiz ne kadar doğru bilmiyorum ama siz neden ufacık bir sebepten bitiriyorsunuz ? Bunu anlamadım

Çok etkilendim yazdıklarınızdan, hakkınızda hayırlısı olsun.. bizim devam etmemiz ne kadar doğru bilmiyorum ama siz neden ufacık bir sebepten bitiriyorsunuz ? Bunu anlamadım
teşekkürler , beyefendi kaldıramamış evlilik yükünü , sorumluluklarını böyle diyip bitirdi .
Gerçi bizde çocuk olmama ve kvde sorunu vardi anne direkt işi bitirdi , çocuk olmuyorsa zorlama bitir dedi onun da kafasına yattı bu teklif .
Binbir güçlükle ikna ettiği beni bir çizgiyle bitirdi , hayat işte her şey bizim icin .
Tüp bebek yaparken allahım her şey bizim içinmiş derdim bundan daha büyük aci varmıymış derdim .
Varmış sevdiğim adamı ve yuvamı kaybetmek ...
Bundan Daha büyük aci var mi demeyecem tabi ki var ve yaşamak istemiyorum artik o büyük acıları , mutlu olmak istiyorum . 3.5 yılımın üstüne sünger çekmek istiyorum (
Zira kalbimi çok acıtıyor .
3.5 yıldır onunla küçük bir ilçede yaşıyordum oraya alışmışım , bugun ailemin yaşadığı büyük şehirde dışarı çıkarken bana çok yabancı geldi hele de o artık yoktu yanimda .
Eve gidene kadar ağladım ağladım. Nasıl dayanırım , onsuzluga bu yeni hayata diye diye yolu bitirdim .

Bende ağladım şu an gözlerim dolu dolu
Allah'ım size sabırlar versin inşallah tez zamanda gönlünüzden atsın o şahsı..
Bu soruyu size sorduğumdan beri profilizinden son açtığınız tüm konuları okudum ve yüzde yüzz siz haklısınız .. haklı olmak içinizi soğutmayacak biliyorum ama zaman herşeyin ilacı .. o adam pişman olacak bence olmuştur bile ama asıl pişmanlığı sizi tamamen kaybettiğinde ve sizde bulduklarını başkasında bulamadığında yaşayacak.. ama siz inşallah hiç pişman olmayacaksınız çünkü hak etmediğiniz acılar yaşatmışlar size.. ilahi adalet şaşmaz, bundan sonra inşallah karşınıza merhametli ve değerinizi bilen insanlar çıkar.. bu süreçte mümkün mertebe yalnız kalmayın derim bol bol arkadaşlarınızla dışarda olun, imkanınız varsa tatile çıkın, gerekirse bir süre antidepresan kullanın..
hayat bir armağan her saniyesi için sağlıklı olduğunuz için şükredin ve o kişiyi yürekten affedip Yeni bir sayfa açın..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

allah razi olsun sizden , güzel dilekleriniz icin tesekkur ederim .
3 hafta oldu ailem sürekli yanimda , arkadaşlarım arıyor , dun ilk defa ablama gittim bugun gelince dayanamadım , tek başıma olmak istedim ağladım da ağladım .
Sabahtan beri çıkmadım odamdan annem babama söylemiş ki şimdi babam yanimda .
Üzülme ağlama değmiyor diyo , onun icin bir damla gözyaşıma katlanamıyor .
Kara bayramımmis gibi hissediyorum (

Böyle yapmayın kara bayram değil hayatınızın geri kalanını kurtardığınız bayram bu hayatınızın geri kalan kısmında inşallah daha çok mutlu olacaksınız bence bu kişi ve ailesi size daha ağır acılar yaşatmadan kurtulduğunuz için şükredin.. diyorum ya zaman herşeyin ilacı.. günler geçtikçe acınızın da hafifleyecek ve dediğim gibi bence bir psikiyatriste görünün kısa süreli de olsa antidepresan kullanmak acılarınızı hafifletecektir..

Cok basit 3 formul
1)Uzatmamak
2)Arada bi sarilmak
3)kucuk surprizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…