Evliliği Güçler Savaşına Çevirmek?

Çok güzel anlatmışsınız, sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra çoookk mutlu olursunuz ..

Benimle ilgili konuda da; ben sizin gibi mantığıyla hareket edebilen kadınlara hayranım çünkü ben erkek gibi olduğum için bir erkekle kolay geçinemiyorum kaprislerim ve EGO'larım ağır basıyor maalesef bunlar da benim yenmem gereken kötü yönlerim tekrar teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıcam.. ne kadar saygıyı sevgiyi kaybetmiş olsak da.

Birçok soruda kimsenin yorumunu okumuyorum ama bir tek sizin yorumunuz varsa onu okuyorum Çünkü konuyla ilgili en gerçekçi cevap sizden gelmiş oluyor.. duygusal birisi olduğunuz halde duygularınızı yönetebiliyorsunuz ne mutlu size, ben duygusal olmadığım halde yönetemiyorum, başaramıyorum

Bir imtihanı geçemezsek daha zor, daha ağır imtihanlarla karşılaşırmışız.. bundan da çok korkuyorum açıkçası

aa ben de erkek gibi yetiştim yıllarca :) babasız büyüdüm. ilk çıktığım çocuğa bir ton kapris basardım. egomdan geçilmezdi. sonra sonra anladım. kapris karşındakinden önce bizi yıpratıyor.

bir kız arkadaşım var mesela. yahu yoğunum diyorum dikleşiyor benimle. habire görüşeceğim habire ilgileneceğim. biraz geç kalayım burnumdan getirir filan. nefret ediyorum öyle yaptığında. tepki gösterdim gösterdim şimdi trip yapmıyor sırf üzülmesin diye bu sefer kıyamadığımdan mutlu etmeye çalışıyorum.

siz de benim gibi erkeksiyseniz, erkekler için kadın tribinin ne kadar yorucu ve gereksiz olduğunu anlayıp huzur verici bir kadın olma yolunda ilerleyebilirsiniz. öyle huzur dolun ki kocanız en ufak sıkıntısında size koşsun. kuş olun sığının. ona erkek olduğunu üstünüzde hakimiyeti olduğunu hissettirin. o erkeklik yaparsa size de kadınlık yapma fırsatı doğar. gidip güç savaşını dışarda yapsınlar. bizi pışpışlasınlar efendim biz nariniz, yıpranıyoruz gerek yok :)

Bir imtihanı geçemezsek daha zor, daha ağır imtihanlarla karşılaşırmışız.. bundan da çok korkuyorum açıkçası
Şöyle diyeyim hayallerimizdeki gibi bir evlilik yok. Herkes birseylerle sınanıyor. Tabiki katlanilamayacak durumlar olur o zaman bitmeli o cok baska. Sizde sadece inatlasma var. Birde siz ne kadar mutsuzsaniz inanin o da aynı sekilde mutsuzdur. Cunku hersey karşılıklı. Insan kendini duzeltip dizginleyince hersey yoluna giriyor etraftaki. Ama oyle ha derken olmaz acele etmek yok yavaş yavaş ağır agir

Bir adım atın yarın sevdiği yemegi yapin şoka gireceği kadar mutlu huzurlu sevgi dolu olun. Erkekler seviyor pohpohlanmayi kullanın zaafını

Çoookk güzel yazmışsınız.. gerek yok 3 günlük dünyada böyle şeylere.. ben bi tatil günümde anneme gidicem dedim gitme dedi birbirimize girdik tüm konu bu ve böyle basit konular yüzünden ayrılığın eşiğine geliyoruz biz, yatakları bile ayırdım..

Yataga kusulmez hem. Bende zamanında yaptım da ne salakmisim diorum şimdi.

Bir adım atın yarın sevdiği yemegi yapin şoka gireceği kadar mutlu huzurlu sevgi dolu olun. Erkekler seviyor pohpohlanmayi kullanın zaafını
Aah Ahh maalesef hep alttan alan taraf biz oluyoruz ya ben ona yanıyorum.. ben mutsuzken o benden bin kat daha mutsuz çnkü çenemle onu hayattan bezdiriyorum

Tam olarak beni anlatmışsın canım ,pür dikkat takipteyim konuyu

Bunu onun icin degilki kendi huzurunuz icin yapıyorsunuz. Yani adimi kendiniz icin atıyorsunuz ozunde
Ama o hep kendisini haklı görüyor ya ben alttan aldıkça iyice haklı olduğuna kanaat getiriyor ve bir de tavır filan da yaptığı oluyor o yüzden gururumu kırıp alttan almak için çok zorlanıyorum bende.. gece gece başınızı ağrıttım iyi geceler diliyorum size izninizle uyuyacağım herşeyin hayırlısı olur inşallah..

Benim bi tanıdık vardı kocası sacma sapan birsey yapınca mesela hmmm canım tamam olsun artık der o odadan çıkınca Allah cezanı versin diyerek rahatlardi yani her daim dogrucu mahmut olmaya gerek yok. Kuralına göre hareket edin

mesela yatak ayırmak evlilikte büyük bir yanlışmış. ah insan boşanınca anlıyor bir evlilik için ne mücadeleler etmesi gerektiğini. mümkünse evliliğe zarar verecek her davranıştan kaçınılmalı.

bir de mesela niye gitme dedi eşiniz? haklı bir sebebi belki vardır. belki sizinle vakit geçirmek istemiştir. he direk gıcıklığına izin vermemişse, gitmeyin, sadece üzüldüğünüzü gösterin mesela. belki kıyamaz.

biz şimdi nişanlımla bazen tartışıyoruz bir şeyden. sırf gıcıklığına alakası bile yokken 1 hafta evden çıkmayacaksın diye bağırıyor. biliyorum huyunu tamam canım çıkmam diyorum. sessizliğe bürünüyorum. (ilk evliliğimde olsa var ya burnundan kan getirirdim adamın) sonra bir bakıyorum birazdan telefonum çalıyor. gidebilirsin istediğin yere diyor. sadece o an yaptığı bir şey. bugüne kadar da her istediğim yere gittim. mırın kırın edince cilve yapıyorum lütfen gideyim lütfennn diye kıyamayıp izin veriyor

ama bazen sinirlerime hakim olamıyorum erkek tarafım ağır basıyor. dikleniyorum diye var ya offf. iki cilveyle halledebileceğim şey arap saçına dönüyor. aslında böyle yaparak kendi işimizi zorlaştırıyoruz :)

Canınızı sıkmayın. Alttan alacak birsey yokki neseli sevincli sevgi dolu olun cunku siz bunu hakediyorsunuz o etmese de. Allah rahatlik versin

Yaa işte bu anlattıklarınız hep tecrübe, doğru diyorsunuz ben o anda çıkışmasam iki gönlünü alsam sonra aynı şeyleri istesem sorun olmayacak ama dikine dikine gidince iyice sinir ediyorum sanırım kafamda bitirdiğimden bişeyleri, kararlı ve stratejik davranmk için uğraşmıyorum

Cok tatlisiniz :) neden bosanmistiniz özel degilse

Çocuğum olmasa keşke evlenmeseydim derdim... ama oğlumun sevgisi buna mani. Yine de bekarlık sultanlık be!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…